12

шматка

преди 5 години

Кой знае колко още такива има закопани по баирите.Как на 41г има 16 присъди и то все за кражби.Ума ми не го побира.В нашето правораздаване явно не са чували за рецидивизъм

11

Додо

преди 5 години

Бързо, разследването и полицейската работа да бъдат поети от комисар от ДАНС Теодора Духовникова от Дяволското Гърло! Ние, редовно гледащите серияла, до момента научихме невероятни неща! Като например, че Исляма е религията на Мира и Любовта, че всички престъпления в смесените райони се извършват от мъже-християни, че мохамеданите са жертвите, че бежанците са родилки, жени, бебета и малки момиченца, както и, че жените са много по-умни от мъжете! Засега очакваме мощен Гей-Парад в Смолян!

10

234543

преди 5 години

Браво, браво господине!!! Хубаво е, когато *** се разчиства сам, щом няма правосъдна система и законодателство да се занимае с това.

9

Анонимен

преди 5 години

Не е загуба

8

Хайде

преди 5 години

сега прокуратурата да се самосезира! В ТПО-то се лежи само при първа ефективна присъда, и то ако е до 5 г. Как стана така, че рецидивист вместо да е в корпуса е в общежитие? Кой от съдебния състав и после от ГДИН какви пари е взел?

7

ШибиРиби

преди 5 години

Хайдушкото движение никога не е преставало. Героизма на народа е възпят от поета / хайдушка майка юнашка.

6

правосъдие

преди 5 години

Убиеца да се намери и да се награди с орден " Стара Планина"!! и да му се даде звани е " почетен гражданин на България". Браво.

5

-

преди 5 години

На хората започва да им писва от безнаказаност и липса на каквато и да било сигурност, затова ще започне правораздаване в стар стил

4

Анонимен

преди 5 години

И защо се хаби ресурс да се открие кой е отървал нас от това подобие на човек?

3

Анонимен

преди 5 години

На някой му е дошло до гушата от правосъдието ни,и взел,че хо удушил.

2

Анонимен

преди 5 години

А за Местаня не казвате нищо, освободи ли се килия?

1

Анонимен

преди 5 години

Някой е свършил работата на правителството.