41

socialen

преди 5 години

Украйна беше превърната в Бананова Република.

40

Анонимен

преди 5 години

На Укрите не може да се отрече едно,отнеха ни първото място по олигофрения.

39

Анонимен

преди 5 години

До 55Слабо си запознат с етническия състав на Р.Ф.,СССР и Руската империя!В България е по-голяма сбирщина от Русия!Болшевиките,дадоха автономия на всяки народи племе в РСФСР,дори и да е и 15-20%от територията !Дори сега когато в последните 30-40г.. тюрко-монголските етноси продължават да имат положителен прираст,за разлика от руснаците,единствено тувинците успяха в своята територия да станат над50%

38

Анонимен

преди 5 години

До ДртПрчПутин също няма нищо против Зеленски, защото той изглежда като човек, с когото може да се разговаря---което значи на друг език, че ще може да му "дърпа конците".с порошенко и с лукашенко също "разговаря" ... но до един момент!когано считаш, че с някого "можеш да говориш", значи считаш, че "ще ти върви по гайдата", а когато е човек "с позиция" - веднага се казва, "ама то с него не можеш да говориш".по тая логика - с kany-ин никй "не може да говори" ... освен чрез "тамахоук"

37

Анонимен

преди 5 години

Близостта с Русия може да ни докара само трагедия като в Украйна.

36

ДртПрч

преди 5 години

Пичове, не знам за какво спорите. Кой ще е президент на Украйна си е само тяхна работа. Западът няма проблем с който и да е от двамата кандидати. Единият и досега го подкрепяха, въпреки, че не е цветенце и трябваше да търпят факта, че е олигарх, а другият изглежда точно като демократите, които се харесват на Запад. Путин също няма нищо против Зеленски, защото той изглежда като човек, с когото може да се разговаря в сравнение с Порошенко, който е с доста чепат характер и доста глупости изговори.

35

Анонимен

преди 5 години

До Честен- Ako говорим за сбирщина ,в Русия има най- много сбирщина , даже Сталин казваше "я русский ", такива като него са 90%.

34

Анонимен

преди 5 години

Най-лесни жени са украинките , не знам защо ги наричат рускини! Познавам московчанки ,които гледат на нашите бай *** с досада и пренебрежение ! Говоря за хубавите и умни рускини !

33

Анонимен

преди 5 години

кой слага минуси на 47?значи има желаещи за "втори крим"?

32

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германиянай-лошото от цялата работа е, че хората от тези 2 републики са жестоко излъгани: ka-nyтин не ги иска, не му трябват те, като територия ... трябват му като жив щит и буфер...в момент в който ги лапне, като териротия, нато ще чу.ка на границата му, защото украйна ще влезе автоматично в нато!жалкото е, че тия хора не го виждат това и живеят в някаква илюзия, че "царя" много се е загрижил за тях...

31

тя

преди 5 години

По магазините в Истанбул продават само украинки !

30

kukla

преди 5 години

Явно украинците не са глупави. Баничките преди няколко години дето им даваше една американска ляля вече са изядени. Видяха че няма други повече за раздаване.

29

Анонимен

преди 5 години

До поздравяващия от Немачко. Че си ку'ф е ясно,нужно ли е да парадираш с това!

28

Анонимен

преди 5 години

До 45скоро ще приключи тая вакханалия ... или ние ще приключим с вас - дето "продавате" гражданство!--да си продават къщичките по морето и да "поехали домой"!втори "крим" няма да има!като туристи - "добро пожаловать"!като "собственици" - само по роднинска линия

27

привет от Германия

преди 5 години

Украйна ще стане член на ЕС и НАТО ,такава е волята на укринският народ ! Без значение дали това им харесва на руснаците ! Украинците са отделна държава ,отделен народ и имат право да живеят така както си искат ,да членуват където си искат ! От 2014 г. насам руските агресори не могат да пречупят украинският дух и не могат да принудят украинците да се откажат от желанията си за членство в ЕС и НАТО ! ЕС и НАТО са каца с мед към която всички се стремят ,дори македонците смениха името си за да

26

Анонимен

преди 5 години

До 43Ще продължаваш да се втрещяваш. Опцията е за всички граждани на света, които имат парички.--скоро ще приключи тая вакханалия ... или ние ще приключим с вас - дето "продавате" гражданство!

25

Анонимен

преди 5 години

До 34---бях втрещен, когато разбрех, че е имало опция (която благодарение на ес - спира) за получаване на гражданство, сама заради "инвестиця"! ((това е углавно престъпление бе, девалвация на понятието "гражданство" и признак за тотален "разграден двор" и срив на нац. сигурност!! винаги съм си мислел, че "паспорт" може да вземаш само и единствено- по произход или по граж. брак . или евентуално за държ. заслуги!Престъплене!

24

Анонимен

преди 5 години

Които и да победи Украйна е само понятие разграден двор,донор на "роби"

23

привет от Германия

преди 5 години

Украинците доказаха ,че могат да се справят успешно с руската агресия ! От 2014 г. насам руснаците не могат да пречупят украинския народ ! От начало си мислех ,че руснаците ще пречупят украинския народ в рамките на два или три месеца , но явно съм подценил героизма и родолюбието на украинците ! Дори с некачествени оръжия украинците успяват да се справят и пратиха в гроба хиляди руски военни без опознавателни знаци ! Украйна има сериозна нужда от западно оръжие ! Скоро и това ще стане !

22

Анонимен

преди 5 години

Защо Чехия и Полша не си съсипаха икономиките заради ЕС - защото там си нямат руски ....като у нас.