33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Така е тея дето плюят хубавите ни морски курорти обикновено ходят там само ако трябва да бачкат да мият чинии или да сервират ;)"И аз сервирах на 17 години. Сега, когато съм привикнал на рестонарни със звезди, издадени от производители на гуми (луда работа, знам), някак си намирам нашето черноморие, за нещо по-мръсно от канал, с качество по-ниско от това на китайска фабрика от 80те години и ниво под летвата, поставена от македоналдс и подобни ...

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Мога ти кажа, *** ше *** избануват :)

31

Анонимен

преди 5 години

Добре дошли в държавата на прoститутките. България! Това е перфектната пералня, за 1000 лева влизаш в чиято искаш спалня.

30

Евтина държава

преди 5 години

Евтини жени, евтин алкохол, евтини купони

29

Анонимен

преди 5 години

Подобна статия публикувате всяка година. Явно все пак трябва да запълвате страницата.

28

луд козар

преди 5 години

НОВИЯТ БЛЯДЕРМАН!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Първо място по СПИН и отравяне от евтини менте храна и менте ракия.

26

Патриот

преди 5 години

За един типичен западен 40 годишен девственяк наште *** са красиви да!Но за нормалните мъже иначе не!

25

Анонимен

преди 5 години

Така е тея дето плюят хубавите ни морски курорти обикновено ходят там само ако трябва да бачкат да мият чинии или да сервират ;)

24

вампириte

преди 5 години

Обичайните *** пак са се разпали тука ..... Да на слънчака е пълно с красиви жени и готин купон, но не можеш да си го позволиш това с кибичене цял ден в чата и писане на коментари вие сте за Резово за безплатния плаж да спите на палатка да ви хапят мравките у да ядете консерви селямдури *** .

23

бг смешки 2

преди 5 години

повечето са грозни да ! англичанките са най-грозни от всички обаче .... и най-*** ! не че българските са особено умни ...и те не са стока !

22

Анонимен

преди 5 години

"Това за красивите българки на Слънчака, направо изби рибата. Честно."Абе не е точно така:) Ти англичанки и германки отблизо виждал ли си?

21

Анонимен

преди 5 години

Това за красивите българки на Слънчака, направо изби рибата. Честно.

20

бг

преди 5 години

щом народа си мълчи и търпи да го упраляват ГРОБ значи всичко е наред ! на такъв народ точно такова управление се пада !

19

socialen

преди 5 години

Във всяко едно отношение станахме Клоаката на Европа. Борисов и ПП ГЕРП я затвърдиха, а вечни времена.

18

Анонимен

преди 5 години

Аз съм българче, и силна>майка мене е родила;с хубости, блага обилнамойта родина е мила.Аз съм българче. Обичамнаште планини зелени,българин да се наричам първа радост е за мене.Аз съм българче свободно,в край свободен аз живея,сичко българско и роднолюбя, тача и милея.Аз съм българче, и раснав дни велики, в славно време,син съм на земя прекрасна,син съм на юнашко племе.P.S. Да беше жив сега Дедо Вазов, да го питам... какво щеше да пише ...

17

Край

преди 5 години

А ако сутринта не си ослепял от алкохола и не си обран от "красивата" жена значи си късметлия.

16

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Е , ние си го знаем : Нашето Черноморие е най-обикновен кръпмарски публичен дом.Все е тая какви ще са клиентите - тази година румънци и германци, догодина руснаци и британци.После пак .Агенция за недвижими имоти " Коптор Бг" - само днес студио в Слънчев Удар , само 30 хиляди евро

15

Анонимен

преди 5 години

За съжаление написаното е абсолютно вярно. Но каквото е предлагането, такова е и търсенето. Различен от тийнейджър няма да понесе подобни условия за "почивка". Важното е после да се афишира колко стотин хиляди туристи са посетили черноморието за ... 100 евра ол инклузив за седмица. А колко милиона, склонни да дават по 10 пъти повече са завинаги изгонени!

14

Анонимен

преди 5 години

Много са красиви да - основно от Сливен и Ямбол.