22

Анонимен

преди 5 години

САЩ са антихристи и юди. Те създадоха Израел, Косово, Албания, Турция Югославия,,Гърция, Румъния, ислямска държава и други измислени държави близо или в Европа, за да я разделят и контролират.

21

Анонимен

преди 5 години

Той и пламен кучето в русето открие от-време навреме по някое барче за по 2-3 месеца, колкото да си изпере парите от проститутките, нищо че не е муджахидин, рокерите така си мислят схемите че с квото и да се занимават, накрая да излязат легални. Всички по една схема работят и никъде не могат ги пипнат.

20

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияАми явно и вие сте мека китка,след като не сте организирали банда да им счупите главите...А за jackpot ,нека да има и други печеливши...,

19

Анонимен

преди 5 години

когато краварника има конфликт с някоя държава веднага всички лоши новини се пишат за нея / защо ли е така

18

Василев

преди 5 години

Това не е сблъсък на цивилизации, това е унищожаване на християнската цивилизация!!!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!

17

привет от Германия

преди 5 години

Колко меки китки са европейците! На тези фанатици журналистите им качват снимките , всички знаят кои са те дори къде живеят ,а нито един европеец не е организирал една малка банда и да им счупят главите на тези религиозни фанатици ,които най-безнаказано си развяват байрака в Европа , под носа на европейците и под зоркото око на толерантните европейски правителства! Пак ви казвам ,молете се когато евро джакпота стане 90 млн . аз да го спечеля и да започна да вразумявам подобни религиозни фанатици

16

Анонимен

преди 5 години

Е, ако да караш мотор и да се обличаш като рокер не е западен стил на живот....-------Не, бе!Просто са заменили средствата за предвижване - от Камили на Мотоциклети!!!!!псЩе перефразирам древноримската сентенция "Това което е позволено на Юпитер, е забранено за бика."Тоест - Това което е позволено на едни - е забранено за други!-))))))))))))))))

15

Анонимен

преди 5 години

> Деянията им в Германия: рекет, побои над мюсюлмани със западен стил на животЕ, ако да караш мотор и да се обличаш като рокер не е западен стил на живот.... Кр3тени.

14

привет от Германия

преди 5 години

Ако погледнем реално , европейските държави не са достатъчно толерантни към подобни ислямисти които искат да умрат като мъченици за да отидат в рая ! Европа трябва да им даде тази възможност , да ги арестува ,всеки ден бой по тъпите религиозни глави докато припаднат , всичко да се снима с камера и да се качва в ютуб ! Но се опасявам ,че като гледат клиповете доста фанатици биха се отказали от мъченичеството и рая !

13

До привет от Германи

преди 5 години

Точно държавата, и само тя с нейния апарат трябва да въдворява ред. Това че не е в състояние или не иска означава че нещо с идеята държава не е наред.Всяко обединение, ако не гарантира ред и порядък за приелите формата, е загубено в по дълъг период, като цялост.

12

Анонимен

преди 5 години

Е другият път още по подробно и по напоително ни дайте новини за правата на черните в ЮАР или Руанда например.

11

привет от Германия

преди 5 години

Те не са виновни , виновни са онези ,които ги търпят в западна Европа и не ги наказват ! Не трябва да се чака държавата да ги наказва защото държавата не прави нищо , аги толерира ! Има толкова богати европейци ,които могат да се заемат с наказателни акции срещу подобни религиозни фанатици, но за жалост не го правят ! Молете се аз да спечеля джакпода от 90 млн. евро ,тогава събирам няколко яки българи и бой по тъпите мюсюлмански фанатизирни глави , всичко ще се записва с камера и в Youtube

10

Анонимен

преди 5 години

Ами да яхват мотоциклетите и да се прибират в Мала Азия. Там могат да се държат по всички правила, предписани в Корана.Който е решил да живее в Европа, ще се държи по европейски.Ние не им налагаме европейски тип бит и манталитет, когато отидем в техните държави. Нека и те да не се бъркат в нашите правила и норми.

9

до 9 от АзГ

преди 5 години

Не е съветски, а Евросъветски проект на Жан Клод Юнкер и Меркел !

8

АfD Германия

преди 5 години

Ето виждате ли до къде доведе МУЛТИ-КУЛТИ и REFUGEES WELCOME в Германия. А ние здравомислещите хора сме наречени нацисти и расисти. Пълен ПАРАДОКС ! Някой да ме опровергае ?

7

Анонимен

преди 5 години

Това е част от живота на един рокер.

6

ı'm

преди 5 години

Прекрасно оправдание за войните в арабските държави

5

Анонимен

преди 5 години

Това пък що е някаква новина?А да, поредната доза страх и проблеми, за да оправдаят последващи действия по контрол на европейското население и ограничителни режими.В предните векове по успешно се справяха с подобни проблеми но сега, да се правят пари е много по важно, от колкото реда и справедливостта.

4

Станой от Софстрой

преди 5 години

Карането на мотор, иначе безобидно занимание, отдавна влезе в топ 5 на комплексарските хобита.

3

812

преди 5 години

Явно ходат на бокс или на емемей :D