66

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НЕ ОТИВА НА ХУБАВО ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩОМ ПУШАЧИТЕ ВЗЕХА ДА ДАВАТ АКЪЛ

65

До Реалист

преди 4 години

Това ли е опорката ***? Много лесно се вързват западняците, точно като нашенските ***, които гласуват за ГЕРБ и БСП.

64

Анонимен

преди 4 години

БСП, ГЕРБ и ДПС са трите уродливи деца на перверзната майка БСП и садистичният баща ДС.

63

Реалист

преди 4 години

Кой знае дали и този доклад не се "дължи" на "добронамерените" писанки от България на разни НПО и на опозицията. И ония лесно се вързват.

62

Анонимен

преди 4 години

Тази не я ли е срам да се показва. Загуби катастрофално поредните избори, но комунистът е нахален и инат. Ръчка ли ръчка с глу.постите си.

61

и

преди 4 години

Бах. ти наглата ***. Ами България е в това дередже заради десетилетията срив надолу от управленията а БКП/БСП, които не се наваксват лесно. Че отгоре на това се вмъкнаха и през 2013-2014 (така че не са десет години а ГЕРБ, а осем), та ни дръпнаха пак надолу.

60

Боко

преди 4 години

До 55. Няма война Борисов-Цветанов, не си ли го разбрал, червен пар.цал. Партията винаги е била на Борисов.

59

БСП са гад.ини

преди 4 години

А бе, п.тко смотана червена, ти си гледай твоята партия, че когато тя е на власт катастрофите са ужасни.Още ли имаш наглостта да се перчиш пред хората, след шамара на изборите.

58

Анонимен

преди 4 години

До какво състояние са докарал държавата Герб? Строят се на всякъде пътища., градове, централи, вдигат се заплати на държавните служители които си бъркат в носа свикнали от соца,?Сякаш не помним тройната коалиция... Само мутри хлдиха в Гърция и караха из България.

57

Анонимен

преди 4 години

"Защо за 10 години докарахте държавата до това състояние?"===Аз си спомням Луканов, а след това и Виденов как докараха хората до глад за много по-малко от година.

56

до Л.Иванов

преди 4 години

А за тая на снимката какво ще кажеш? Ако беше премиер, бат Бойко щеше да ти изглежда като пеленаче в сравнение с нея. Откъде намира толкова енергия тая жена да ръси простотии и да размахва пръст по цял ден.

55

Л.Иванов

преди 4 години

Надали в най- новата ни история е имало по-***, но същевременно по -злобен премиер! За всички провали са виновни комунистите/ не че той е друг/, а всички " успехи" са лично негово дело. Е, няма такава държава!Със злоба и омраза не се управлява! С тези си неоспорими качества раздели тотално народа! Но........." разделяй и владей". Въпросът е - кога ще се осъзнае народа!

54

чичо-дядко

преди 4 години

До Анонимен 53:като говориш за русофили и т.н. я погледни на кой е приятел Вальо Златев ;) , ГЕРБ е на власт последните 10 години (а бацето от повече) и... не могат да се преборят с лукойл?! защо ли!?

53

Аз

преди 4 години

ОФЧИЯ народ си заслужава *** като Марков - то не бе пенявеле, то не бе слагане, не бе блюдолизничене! СРАМ ме е от такива ***!

52

Анонимен

преди 4 години

Гербаджийските *** вместо да плюят по Нинова и да викат на черното бяло,по-добре овреме да се определят на коя страна са във войната Борисов-Цветанов.Там е истинският сеир.Времето на шайката изтича и шайкаджиите се почнаха един друг.Досущ като в една пиратска банда.Та на чия страна сте,тролчета.Май скоро всички ще сте от оная,как и викаха...

51

БСП В КЕНЕФА ТАКАВА

преди 4 години

БСП В ***

50

Анонимен

преди 4 години

Абе търговията с горива не е ли "кранчето" на "Русофили за смяна на модела" ?..."Нефтохим"- Бургас не отчита печалба от както русофилите-комунисти яхнаха демокрацията !Този феномен го има само при Мадуро на Путин !

49

децентрализация

преди 4 години

До Бсп в будна кома...1923г. и след провалите БКП премина в малки партийки под чуждо име!

48

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

47

Пешев

преди 4 години

Марков пак не си е пил хапчетата..