6

Джедай Мастър

преди 4 години

Не мога да коментирам случая, тъй като не съм запознат с детайлите, но ще предоставим всички документи по регистрацията на прокуратуратаНе че тия безделници в прокуратурата заслужават уважение, но наистина не е нормално да ги занимават с всеки възможен случай. Къде в случая има престъпление, че трябва прокуратурата да се намесва? Става дума за някакво бюрократично неудобство, нищо непоправимо. Остава и на Бойко да се обади.

5

Жо

преди 4 години

До ЕлемагАКО не си свършиш сам работата, чакай ти, в Тикволандия закони да се прилагат.

4

Елемаг

преди 4 години

4 Жо,ами пич има закон от 2018-та Нотариуса и КАТ да ги вършат тия неща.Реално трябваше ти като я продадеш ,да не мислиш нищо!!Чети и виж закона как е.Нотариуса дава на КАТ документите ,а КАТ трябва да каже в общината.Било то снемане или купуване!!!Чети де,чети.

3

Жо

преди 4 години

ЗАТОВА, когато продадете колата си, с 2 копия от нотариалния акт отивате първо в деловодството на КАТ и уведомявате, че сте продали колата. От КАТ ви издават листче с входящ номер.След това отивате с другото копие от Нотариалния договор в Общината и правите същото, иначе догодина ще ви търсят за годишен данък.Така си спестявате проблемите.

2

Елемаг

преди 4 години

Нали убавците ,дето ни наложиха ФАРОВЕТЕ целодневно нагласиха така законите,че един месец да ням ГО и колата е заличена от КАТ!!!Оставте договорите!!!Като от 2017 няма ГО ,как човека му идват глоби?Хайде някой държавен сега на пънгара!!!

1

Анонимен

преди 4 години

КАТ толкова си може. Като види човек тия дълги цифри на регистрацията. Веднага ще си извади заключение , какъв им е капацитета на служителите. Във всички страни на ЕК броя на цифрите на регистрация са по кратки.