15

Анонимен

преди 4 години

И после мучат мало..мните бг родители, че не трябва да има конвенции да се отнемат деца!!!

14

Чичо Кольо

преди 4 години

Ако на мен ми се случи по някаква причина или болест да изкукам и да посегна дори малко на детето си, без да го осъзнавам, бих искал да ме убият с камъни. Затова моля сериозно се замислете да се върне смъртната присъда в такива случаи... Дано душичката на това детенце е на по-хубаво място, само тази утеха остава.

13

РУМЕО се завръща

преди 4 години

Жалко за детенцето...какво е виновно то. Бог да го прости и прибере на добро място.За ***...бой с вериги като в Китай

12

Анонимен

преди 4 години

Наистина желязна логика! Имал трудности да се грижи за детето от както майката избягала. Това са към 10-тина дни. По тая логика всички самотни майки трябва да изхвърлят децата си ведната от някой мост! В случай майката на това дете също има вина - избягала щото я е било страх, ами да беше взела и детето поне. Сега тя се е отървала, а детето е мъртво

11

Анонимен

преди 4 години

Значи никой не е видял как хвърля детето от моста,а само са видели как иска тоя да се уж хвърли от моста или съобщил първо в участъка,че искал да скача,но докато чакал се насъбрало народ да го гледат,а от къде е сигурно,че не е убил детето предварително преди да го хвърли,някой видял ли е,че детето се е движело до него преди да бъде хвърлено от този мост.

10

Сократис

преди 4 години

Какво налага, да се занимава обществото с подобни случаи, извършени от психопати?!Поука ли ще си извадят от този случай, ще се превъзпитат ли, или ще обещаят, че така няма да правят?Този, и подобни садистични отклонения, са за обсъждане в институциите по сигурност и психология, а не по форумите, до които имат достъп подобни и не по-малко опасни психо-индивиди.Давате идеи, за видове садистично поведение, за видове взривни материали при подготвяне на атентати и всякаква безразборна информация

9

От Габрово

преди 4 години

Дрън-дрън!!Хвани единия удария другия. Майката си оставила детето на мъж, който не му е баща, избягала, за да се скрие себе си.. Не била подала оплаквания от него, въпреки че я пребивал.. Било я страх. Че защо живее с него? Как може да си остави детето като го знае какъв е!? Полицаите пък след ТРИ часа! ТРИ часа - отишли да търсят детето.

8

избирател

преди 4 години

Нещо не разбрах?Майката избягала и оставила детето при изруда от страх да не и вземат детето?!Ама наистина нищо не разбрах.....Я споделена отговорност и двамата на ДРЪВНИКА......Това не е демокрация бе еиииии това е селящина!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Майката*** си е изоставила детето при пропадналия наркоман и НЕ Е СЪОБЩИЛА НА НИКОЙ ЗА ТОВА ЧЕ ТОЙ Е ЗАЯВИЛ ЧЕ ЩЕ ГО УБИЕ.СЪУЧАСТНИЦА

6

Анонимен

преди 4 години

Oт снимката която видях има подобна физионимия като на Камен куката ,просто тия са си родени престъпници !

5

Арменският поп

преди 4 години

Нека душата на детето отиде в Рая! Всичко останало е безмислено да се коментира!

4

Анонимен

преди 4 години

Бащате е направил, каквото е направил защото е ненормален.

3

Някой

преди 4 години

И майката и бащата заслужават смърт чрез разстрел! Еднакво са виновни и двамата.Ума не ми го побира,как една майка е възможно да си остави детето на един психопат и да избяга,за да защити собствения си з.....к?!

2

Анонимен

преди 4 години

Жалко за детето.

1

Кулджийт Хурана

преди 4 години

Ааа нищо нее това...!