10

Анонимен

преди 4 години

Според мен структурата на управление на ЕС е толкова безмислена и сложна, че когото и да сложат на този пост, ще изглежда нелепо, и няма да направи нищо. Избират се само разни бюрократи, които вземат чудовищни заплати, и плямпат общи приказки, които никой не разбира.

9

До 7

преди 4 години

Нищо, тя жената не говори как се вари домашна ракия в мазето и как се прави туршия.

8

Анонимен

преди 4 години

Ех, ***, ***..

7

Анонимен

преди 4 години

До 334Е я ни светни, кво има да и разбираме?

6

Гледна точка

преди 4 години

Ха ха ха Меркел си назначи министъра на отбраната, за шеф на ЕК!Ausgezeichnet Frau Merkel!С Ursula von der Leyen към още по-силна интеграция, за още по-силен ЕС!Тази жена бе пратена от Всевшният!

5

Анонимен

преди 4 години

Банкнотний защо не я поздравява,всепак това са знаци и ще има кохезия заусвояване.Той се и поумори от кланяне,но няма как,немеца е стиснат до болка.Името Урсула ,като гледам неноси добривибрации.Освен със себе си да комуникира,другите на яслата почтинямат шанс.

4

334

преди 4 години

Разбира се, че тази жена няма как да бъде разбрана от т ъп ия български манталитет, от мнозинството, за което шопската салатка и ракията са приоритети.

3

Циник

преди 4 години

Манекенката на 60 години.. Която изглежда на 40... защото от х.. по тежко - не е вдигала.. си намери "топло местенце"Колкото беше "квалифицирана" за министър на отбраната - толкова е квалифицирана и за шеф на Еврокомисията. Убеждението, че съдбата ни се решава от кариеристи, алкохолици, и слуги на едрите финанси се затвърждава и обосновава - всеки изминал ден.Брюксел - мястото където се раздават фотьойли за *** - не според качества или квалификация - а с лични партийни връзки.Ашколсун!

2

Тъпанарка,

преди 4 години

но вдъхновена.

1

Не,не,не

преди 4 години

Не очаквайте нищо добро от тази кукувица. Вижте и погледа само - на луд човек, но със сталински ентусиазъм.