42

избирател

преди 4 години

Не зная,колко от Вас са на ясно какъв беше проблема с каруците в Румъния преди няколко години.Ужасен!!!Промениха нещо румънците в закона си и може би в рамките на година решиха проблема/поне по международния път/.През тоя период обаче на фход и изход на всяко село имаше патрул,денонощно...

41

-10

преди 4 години

8-ца, ако си чел закона като си взимал книжка е трябвало да знаеш, че няма какво да го мислиш. Пред препятствия се спира, не се заобикалят, прескачат и такива подобни, като младежа решил с пълна газ да заобикаля препятствието. Никъде в закона не е казано, ако мислиш, че не можеш да спреш тогава газ до дупка в насрещносто или по банкета, за да заобиколиш.

40

Медуза с ланец

преди 4 години

Аз може да не ставам за шофьор, но поне не съм такъв *** като тебе, ***.

39

Българин

преди 4 години

Нужно е генерално изясняване на отношенията с ромите - ще се държат ли като равноправни български граждани или ще понесат последствията от държанието си, като всички други български граждани? И някой трябва най-после да въведе ред!

38

Лаик

преди 4 години

Вчера около 17'30ч _ на изхода от Велико Търново към София каруца от най-дясна лента пресичаДВЕТЕ платна за ЛЯВ ЗАВОЙ ... Двама пасажери _ видимо непълнолетни_ единия прав и снима наоколо със смартфон?????!!!!!! Да пази Господ . . . . . .

37

До - 10

преди 4 години

Умните не го изтъкват, хората виждат!!!!!!А ти определено не си от тях!!!!

36

-10

преди 4 години

На природно умните им пречат каруци, велосипедисти, пешеходци, ограничения, правила, таралясници, .... Интересно, като останете само вие с големите черни коли как ще се разпределите кои сте природно умните и кои природно тъпите? По кубатурата или по дължината на ....

35

Медуза с ланец

преди 4 години

Първо си оправете карането, после гонете каруците от пътя. Колко катастрофи трябва да станат, колко хора да умрат за да разберете, че не ставате за шофьори? Бг е на първо място по смъртност на пътя в ЕС и каруците не са виновни за това.

34

8

преди 4 години

Веднъж така по тъмно попаднах на каруца без никакви светлотразители, бях засилен, а отсреща блеснаха светлини. За под 1 секунда трябваше да реша какво да правя и реших, че ако ще страда някой освен мен няма да е невинния шофьор отсреща, затова натиснах спирачките и някак си по чудо успях да спра на сантиметри от каруцата. Маймуняцитe дето бяха вътре даже не забелязаха от какво се отърваха. Затова малди, стари ако попаднете в такава ситуация, карайте си по пътя и не се жертвайте заради малoуници

33

Анонимен

преди 4 години

Поредната катастрофа и загинал по вина на КАТ. Ако КАТ работеше, тази каруца нямаше да е на пътя и нямаше да има катастрофа и загинал.

32

-10

преди 4 години

Типичния българщарски манталитет - Ако си с по-голяма и по-черна кола, значи ти си правия и всички други трябва да се дърпат от пътя ти.

31

-10

преди 4 години

Айде до помислим с колко е карал загиналия за да се удари в стълб и да загине? С 60? Има ли участък около бензиностанция, който да не е с ограничение поне 60, ако не и 50 и 40?

30

Анонимен

преди 4 години

Пак избирател на ГЕРБ е утрепал момчето.

29

Анонимен

преди 4 години

Ами как да гласуват забрана на каруците като това е еквелекторат, ало ние сме за прежалване ама електорат не се купува току тайа

28

Каруцар в миналото

преди 4 години

Във каква държава живеем само. Във кой век се намира България със тези каруци? Да се забранят !!!!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Не е виновна каруцата. Време е да се изкореняване дърветата, поне 50м около пътя, за да има писта. Правилата за движение да са според какво му е в главата на състезателя. И всички непредвидими събития, да се забрани, да се случват въобще.

26

...

преди 4 години

да гласуват закон, че при удар с каруца- щофьорът е невинен и ще изчезнат. още колко млади хора трябва да си заминат заради такива ***???

25

Анонимен

преди 4 години

Всеки, заловен да кара каруца да се съди за опит за убийство!

24

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Ужким ги бяха забранили преди години още...жалко за момчето!

23

Анонимен

преди 4 години

Каруците трябва да се забранят! В коя нормална държава се придвижват с каруци ?