36

До чиновник от така

преди 4 години

И аз това обяснявам- икономическото робство е в разцвет при демокрацията. Благодаря,че ми потвърждаваш думите. Който се счита достатъчно богат, за да допусне да е икономически роб на няколко лоени топки, нека тегли кредит. Аз ще пропусна.

35

Чиновник

преди 4 години

В Западна Европа, с която постоянно се сравнявате ВСЕКИ човек има по НЯКОЛКО кредита. Вие, кво искате, бе? С една заплата да можете да си купите чисто нова кола ли? Това го няма никъде. Пък и кредитите ви са за телевизори по 3-4 хил. лв. екзотични почивки, жилища, вили, луксозни ремонти. Все неща, за мисли само сит и доволен човек.

34

De tr до Пешо

преди 4 години

Цитат: Значи на 83к плащам месечно около 195 лева лихва.Хубаво, 12 x 195 = 2340 е лихвата, която ще платиш за година, което е 2,8% от 83к. Хубаво, ама ти не го изплащаш за година, нали? За 10 години по около 1,3к (да предположим, че си с намаляващи вноски) са 13 к лихва. Което не е 2,8% от заема ти, ами си е nad 15%.

33

така като гледам

преди 4 години

До Унуфри2,47 млн

32

Крамер

преди 4 години

Да добре! Все едно в Ивропатъ нема други държави на кредит. Сичко живо е на кредитатлъ! Много малко хора имат свои пари. Wake up !!

31

До шопо

преди 4 години

Каква да е разликата- ми обикновеният лихвар може и да го осъдят като прекали, а за осъдена банка, която прекалява, някой да е чул?

30

Унуфри

преди 4 години

47 млн. българи имат заеми ????????къде се събира толкова население ?

29

до Шопо

преди 4 години

Банката ти реже главата под патронажа на държавата.Влезем ли в Еврозоната, лихвите ще паднат, но пък цените вярвам ще скочат рЕзко, така че все същия буЙ в нашите ***!

28

Анонимен

преди 4 години

Нашенеца върши големи глупости понякога(често) - тегли заеми за скъпа кола и за почивка.

27

Анонимен

преди 4 години

разбирам кредите за няколко неща:1. първо жилище -> лихва от рода на 200-300лв спрямо жилището е по-изгодно условие от наем на сходно за 600-900 (разбира се има недостатъци, но да ги мисли този дето се нагъзва)2. инвестиция в нещо с което да изкара повече от всички такси и лихви на банката.всички кредити от вид "взимам за кеф" ги плащаш скъпо.

26

Шопо

преди 4 години

Я да попитам -каква е разликата между обикновен лихвар и банка-лихвар ?

25

до Пешо

преди 4 години

Не съм толкова богат, че да плащам лихви.

24

Активист на БКП

преди 4 години

Това е благодарение на мъдрата финансова политика на ГЕРБ и колосалните заплати по 270 ? ! Слава на ГЕРБ !!!

23

До бай Тошо от така

преди 4 години

Амах. И на демокрацията също е принцип. Тегли се малък кредит, връщат се много пари. Едни хора стават лоени топки от обирането на други хора. При това не ги съдят за лихварство. И не само с кредити се обират другите хора, но в случая за кредити е думата.

22

Анонимен

преди 4 години

Ни сЪ притИсняЪЙтИ селяни, сИгъ след НАПлийкс, всички ШЪ стИ с по 5 кредитЪ.Може да не сте ги теглили виЙ ама ще ги изплащате виЙЙЙ !!!Телета прости бугарски.

21

Пешо

преди 4 години

До до Пешолихвата около 2,79%, ГПРто около 3,0% - със застраховката може да е 3,1%.Значи на 83к плащам месечно около 195 лева лихва, мисля че е съпоставимо със световните нива

20

бай Тошо

преди 4 години

До Такаточно това са принципите на капитализма

19

Охобохо

преди 4 години

Два милиона и половина имат кредити и още половин милион дребни между приятели,които ги няма в статистиката и това означава всички,защото останалите са деца и пенсионери в семействата.Цялата държава е на кредит вече,станахме като американците.А жените не ги връщат сами кредитите,просто мъжете гърбят за да внасят жените.

18

Анонимен

преди 4 години

Е за това нищо не казват от Герб еле баце те все говорят колко много пари на влог имали българите,колко много коли преминавали границата.....понякога се питам тоя човек злобее ли ,защо не си направи един елементарен анализ на колко души са влогавете не са ли същите хора с влоговете и тези дето имат по цял автопарк и дето и до тоалетната ходят с колите си ,колко от колите са нови и колко са трошки например.....е такъв елементарен анализ предлагам като за елементарни хора....

17

Ф.С.В.

преди 4 години

ХМ! Стигам след дълбоко размишление и финансов анализ че- Само Бойко Борисов няма кредит ! Дори министрите му живеят по квартири и паркинзи и плащат наем на майките си или нощувки в къщи за гости или баба им е дала някоя къщичка до морето ! ХМ! -----Ама че сме бедняци !!