131

Калоян

преди 4 години

Ако някой се зачете в този закон за транспорта, ще види че няма нищо лошо. Напротив той е за хората и против незаконните практики на държавите от източна европа, които плащат под масата, плащат мизерни заплати и нарушават всякакви правила.

130

Анонимен

преди 4 години

Не може да караш пиян, и да съдиш другите хора, засрами се !

129

Депесар

преди 4 години

Значи в ЕП не може, а тук в България може?!

128

Партиец

преди 4 години

Оставете го на мира - той е от масовата партия Завист, злоба и омраза!

127

Анонимен

преди 4 години

Нали тоя предлагаше на Сидеров да си прави тест за алкохол, то какво стана ? крадеца вика дръжте крадеца

126

Анонимен

преди 4 години

България има един голям основен проблем - хората. От този проблем произлиза всичко останало - корупция, лоша съдебна система, лоша икономика, лошо здравеопазване, невежество, беднотия, всичко. Абсолютно всичко, за което си помислите, ако искате и катастрофите по пътищата.

125

Анонимен

преди 4 години

Джамбаза е политически труп!Да се маха докато не е посрамил още повече България!

124

Съвет

преди 4 години

Не мразете, пазете се! Омразата е като киселия оцет - на тапата си вреди!

123

Gost

преди 4 години

Явно знаят всичко и сега след алкохолния делириум дюшеш им идва да припомнят и стари изцепки.

122

Анонимен

преди 4 години

ТОЙ СЪВСЕМ СЕ Е ЗАБРАВИЛ, НИМА МИСЛИ, ЧЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА НЕ ЗНАЯТ ЗА РЕЗИЛИТЕ МУ В БГ

121

Анонимен

преди 4 години

До тцтцтцA може ли да не искаш нещо, което е в обществен интерес? А може ли да повтаряш до откат нещо, което го няма? А може ли да преправяш значението на думи, които не разбираш, само за да угодиш на някого, който така казал? И ако го правиш, защо ли го правиш? Дали от празноглавие, или преданост към "ретроградния Меркурий". Ама вие, май не си задавате въпроси "защо". Брюксел и Костов са виновни - просто така.

120

бай ганю

преди 4 години

този си е чист расист който понеже няма със какво смисленно и същественно да се занимава носи пищов на самолет кара пиян и се комплексира че някой с алжирски произход е доста по продуктивен и умен от негоспоред цивилизованите европейски стандарти без никакъв натиск до края на деня той сам трябва да си подаде оставката при наличие на елементарен морал

119

Анонимен

преди 4 години

ВМРО = ДПС

118

тцтцтц

преди 4 години

До АнонименКакви са тези "реакционни политики на руското хибридно лоби "?Тоест Путин е промил мозъците на хората , че не искат ИК .Тост , ако човек си има някакво мнение , различно от това на Брюксел , Вашингтон и казионните им НПО-та , то той е непременно с промит от Путин мозък А бе на вас не ви ли правят оперативки , поне да ви подскажат какво да пишете , а не само глупости да ръсите ?

117

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

Хванали го с полицаите с 1.5 промила алкохол.Той отговаря , че е изпил САМО 3 чаши вино.Е, т"ва си е най наглото хитруване на топ комитата и евродирник.Аферим!!!!!!!!!!!!!Такава опашата лъжа: 3 чаши вино и 1.5 промила си е направо класика за Евророма.То, и индианците имат повече морал от този евродирник.

116

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с кръвните проби ? Според премиера - били вземи във ВМА, а според вътрешния министър - в Самоковската болница Резултатите излязоха ли ?

115

Анонимен

преди 4 години

Тоя тарикат джамбазин е голям срам за България.

114

До 124

преди 4 години

Хайде...още един дървен философ, който ще ни обяснява колко сме готини..а онези в Еврооа изобщо не ги разбират нещата.Не става въпрос за срам от произхода, момкоо, а за контекста, в който някой го споменава. Може да прозвучи обидно и неуважитвлно. Ама...кой да ти мисли.

113

Анонимен

преди 4 години

Джамбазки няма един ден нормален трудов стаж. Едно застаряващо хлапе, което му напълниха главата с глупости, и го използват да прокарва реакционните политики на проруското "хибридно" лоби. Ако не е Истанбулската, ще бъде Стратегията за детето, ако не...ще се намери нещо друго. Само и само нищо да не става в тази страна. Ама хората, хората са си виновни. От всичко най-лошото е липса на знание за нещата. Тогава демагозите могат да ви набутат каквото си искат в мозъците.

112

капитан Силвър

преди 4 години

Интересно какво обидно има в това да си "французойка от алжирски произход" или "германец от турски произход". Може би тези хора се срамуват от произхода си. Щото Силви Вартан е французойка от български произход, но не се срамува от това.