62

Анонимен

преди 4 години

Знае се ,че Швейцария е една държава с перфиден и прокрит имплицитен расизъм, а тези факти само показват, че е и страна на социално инженерство граничещо с нацизма

61

179

преди 4 години

А сега там е пълно със памбуси и печки :(

60

Анонимен

преди 4 години

Не'ам къщаНе'ам къщаНе'ам къщаАма, другарю Борисов, никой не твърди че имате къща.Става дума за дете, жена и пране на пари.Не'ам къщаНе'ам къщаНе'ам къщаОмаскариха мЪ.........

59

Анонимен

преди 4 години

Защо Швейцария не само е заклеймила, но е и ограничила силно правата на 60 000 човека?Ами защото онези, които се трудят, пестят и влагат спечеленото така, че да устроят добре живота си. При тях не е имало социализъм и червени управляващи, които да им отнемат всичко произведено, за да го преразпределят така, както им скимне и да облагодетелстват лентяите и безотговорните за сметка на добросъвестните и трудолюбивите.

58

чудим се

преди 4 години

И после се чудим от къде социализмЪ копирал "нравствените устои" и обществени учреждения с поправителна цел. 650 институции тип пандиз драги зрители и диванни кибици на 6 милионна държава. Тъй де копираме от най-добрите! А и физическото наказание в училищата се практикувало във великобритания до 1978 г, няма само Макаренко да яде пасти. От най-добрите бре ей! Пще какво ли ще изплува за светлия каптал без манифест? Само намазана неонова витрина и нищо повече.

57

Анонимен

преди 4 години

Оставете Швейцария намира немски мишoци, само може да си мечтаете за техния стандарт. Вас по репресии и кланета никой не може да ви мине.

56

Анонимен

преди 4 години

Боже мой, какъв ужас! Това нацизъм, това комунизъм -- идеологията няма значение! Хората с власт са животни! Масите са животни! Единственото ни спасение е в това да уважаваме индивидуализма на другия.

55

Анонимен

преди 4 години

Оставе швейцарците и пишете за Янко Пашов от село Баните който откраднал от катарският шейх 1 милион ойро!!!Този е от бандата на Бойко дето щяха да ознасят агнета за Катар.А откраднатите пари Янко Разбойков си купил кола и други екстри.Това са "бизнес" начинанията на Борисов..................КРАЖБА след КРАЖБА.

54

tyui

преди 4 години

да бе да

53

Анонимен

преди 4 години

Варна не е възможно да има най-скъпият нов разпаднал се булевард.Като горд софиянец мога да кажа че съвсем скоро ние ще имаме най-скъпият разпадащ се булевард.

52

Анонимен

преди 4 години

Абе коментиращите въобще в ред ли сте? Отварям новина за Швейцария и в коментарите чета за Русия, Крим, Чернобил... Аман от промити мозъци и безполезни коментари!

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВовата яко ви ошамари с Крим, а? Толкова години минаха, ама още ви били, а? Но Крим е руски, ще трябва да го преглътнете, и нищо не можете да направите.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Не е Чернобил.В Чернобил реакторите бяха рбмк а ония там са ввер или pwr.Технологията е друга няма как да стане чернобил. А и реакторите са много слаби.Онова чудо е голяма работа може да обезсолява вода.Много вода.В бъдеще ще има много такива полумобилни електростанции и ще ходят навсякъде.Много по-евтино е и я местиш цялата нанякъде за 1 месец ако има нужда.Това е просто началото на нещо тотално ново.

49

sd50071

преди 4 години

руснаците са де генерати, нищо не произвеждат, космическите им апарати падат, както и самолетите, колко авиокатастрофи - сухоy суперджет е пълен провал. русоиди, да умрете и вие с матушката си, п укнете гн ***

48

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩом извадихме Крим е ясно, че сме останали без аргументи.Имаше една песничка "оооо колко си ***..." и т.н.

47

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.

46

Анонимен

преди 4 години

А говорим ли за 2 милиона заминали си през последните 30 години евроатлантизъм и демокрация, и за други два милиона които мият улиците на Запад?

45

Анонимен

преди 4 години

От вас разбрах че в Швейцария е имало кимунисти

44

Анонимен

преди 4 години

До Истината за 45тиЗа плаващия Чернобил ли говорим. Не мерси. То това никой няма да го купи, да си произвеждат и да се самооблъчват. Ние сме ги игнорирали, да си градят СССР-2, нас не ни интересува.

43

Истината за 45ти

преди 4 години

Казваш че Русия е технологично изостанала. Виж какво произвеждат: космически апарати, ядрени реактори, самолети, кораби, локомотиви, вагони, подводници включително атомни, ледоразбивачи само те и отново атомни. Плаваща ядрена централа. За дребни неща като камиони, коли, танкове, трактори, комбайни няма нужда да изреждам.Сега ти ми кажи колко страни могат да произвеждат всичко това изброено сами ?