128

Наивник

преди 4 години

Това ми прилича нещо подобно като с билетите за тъкане... Ех народе.....

127

До137

преди 4 години

Какво има общо английския със шоумен водещ??? Сега ще ти кажа..Предаването на чалгаря беше с участието на чуждестранни звезди, сега да не ги изброявам.С които този *** говореше с преводач.Подобно нещо мога смело да твърдя няма да видиш в нито една телевизия в света.Ентернтейнер който не говори английски.Няма да бъде допуснат до сградата на телевизия.А камо ли да води шоу програма в най гледаното време и то всеки ден.Слави беше срам за бтв.Добре че все пак някой го усети .Макар твърде късн

126

Анонимен

преди 4 години

Като ще е гарга, да е рошава, направо да се кандитатира за президент, както направи оня клоун в Украйна и успя, хем къде-къде по-млад.

125

Анонимен

преди 4 години

До ГолемановТи искаш шоумен в парламента така ли? Хубаво но не би ли искал да е малко по - талантлив? Слави стана прочут защото си играе с първосигналните емоции на хората, а това в един момент просто стана непоносимо.Всичко изпростя тотално. Просто не искам да си мисля че парламентът ще стане едно такова шоу.Много посредствено и просташко. Това вече наистина ще е прекалено.И няма да можеш така лесно да преместиш канала. Просто ще усещаш дори и да не искаш последствията от него. О не!

124

Големанов

преди 4 години

Какво общо има английски с талант на водещ шоумен и певец... То много юпита ни управляваха но се оказаха крадци и некадърни... Тато беше от село но държавник голям.

123

Анонимен

преди 4 години

Ако, не се появи нещо грамотно,щегласувам за Слави,само от инат на мисиркин,без каквито и да е очаквания,за каквото и да е.Искам от недоразуменията народа да се юрне.

122

77

преди 4 години

Ако този образ наистина влезе в парламента Ще е поредно доказателство че по нашите ширини Бай Ганювщината е жива ,и след 15 год членство в ЕС. Този човек беше дълги години тв водещ на шоу програма.Въпреки че няма никакъв стил на изразяване ,не говори английски и няма талант за подобна работа. Чак след 15 год някой видя че е грешния човек на грешно место.И го изгониха.Сега иска да повтори същото.Да заеме позиция и печели от нещо за която е напълно негоден. Жалко ако успее.

121

Анонимен

преди 4 години

Според заглавието политиците не са хора.И как Славчо се гласи за политик?

120

Ади

преди 4 години

Учиндолският *** защо не си гледа кабеларката. Всеки взе да разбира от всичко, ей. Хайде да е читав, ами той горкият е и куц и сляп. Защо не си гледа здравето.

119

Анонимен

преди 4 години

Този няма нищо против да мине от другата страна на пропастта. От страната на политическата върхушка. А тези които стоят от другата страна услужливо ще му помогнат. Просто защото по презумпция трябва да се противопоставяме . Но дали това винаги е положително? И точно Славчо ли е вятърът на промяната? Как си го представяте като човек който решава съдбата на държавата и на вас самите в нея. Та той дори не може да свири добре на цигулка,за което дори не си е взел дипломата? Помислете си малко

118

Анонимен

преди 4 години

Сложете плюсче, ако догодина ще гласувате за Слави, сложете минус, ако пак ще гласувате за сикаджийската тиква

117

Анонимен

преди 4 години

Борисов го е страх от Слави затова накара своите съдии да му забранят партията!

116

Анонимен

преди 4 години

Този да го наречеш обикновен човек - някак си не става, да го наречеш политик - съсвем не става. Значи остава пропастта...

115

От страни

преди 4 години

В случая най-добре подхожда:Със стари труженички нов бардак не става.

114

ГНЕВЕН

преди 4 години

Ще гласувам за Слави и никой не може да ме разубеди.Цялата гербаджийска шайка се юрнала да го плюе ,но и самите герберунгели не си вярват, че ще останат да ни досъсипят.

113

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ освен, че ползват патриотите, реформаторския блок, РЗС, атака и разни други като патерица, те ги ползват и като гръмоотвод за народния гняв. Когато се издънят, намират начин гнева да се стовари върху патерицата и те да останат относително незасегнати. С тази хитрина успяват вече повече от 10 години да стоят на власт. Отначало търсеха виновни и дежурния виновен бяха БСП, когато тоя номер взе да се изчерпва, почнаха да пренасочват тактично отговорността за провали и далавери върху патериците.

112

Анонимен

преди 4 години

Eстествено, че има огромна пропаст между политиците и избирателите. Политиците въобще не защитават интересите на избирателите си и обществото, а работят за своите интереси, най-много за интересите на партията, която представляват и лобират за различни бизнес-елити. Още в деня на изборите те скъсват всякаква връзка с избирателите, те повече не са им нужни до следващите избори.

111

практика

преди 4 години

Оффффф, Слафчо.....истини казваш, но ....,ако дойдеш на власт всичко ще забравиш.Ха на бас!

110

Анонимен

преди 4 години

Слави е новата патерица на ГЕРБ, понеже патриотите вече тотално се компрометираха и властта трябва да се крепи с нови играчи, които да лъжат наивниците.

109

Sherlock Holmes

преди 4 години

Слави Трифонов пък да не се изкара сега народен човек. Ще ме спука от смях. И той е същата маскара като останалите в Парламента.