194

Анонимен

преди 4 години

Това,което ще дойде след ГЕРБ няма да е по-добро,а много по-лошо от ГЕРБ!

193

Анонимен

преди 4 години

Затворете границите за идващи от Италия!П.П. Дисцияплина и *** са две НЕСЪВМЕСТИМИ неща !!!Ако това не се разбира значи си мнооого ***, другарЮ БорисУФ.

192

Анонимен

преди 4 години

СПРЕТЕ ДА ВНАСЯТЕ *** С КОНТЕЙНЕРИ във ВАРНА,може да е пълен със санитарни болнични отпадъци с Корона вирус.

191

Анонимен

преди 4 години

Либииският ЧЕРВЕН МАРКСИСТ и комунист Муамар Кадафи като че ли е 100%-ов двойник близнак на Бойко Методиев Борисов от БанкяА?И не само на него а и на всичките червени от БКП и ЦскаБългарският елит се състои само от ЧЕРВЕНИМУАМАРКАДАФИСТИТова им е идеологиятаМуамар Кадафи се подвизаваше като ислямския Казанова и искаше като Европарламента всички западняци да станат мюсюлманиЛибийския ЧЕРВЕН либерал умреНо идеологията му е жива чрез Евросъюза и България на БКП и Цееефка

190

Анонимен

преди 4 години

Само Цееесека османската червена агиткаФактите са че Цска и червенотиквената агитка РАБОТИ усърдно за създаване на Нова Османска Империя на балканитеЧервения Цска е ИСЛЯМОФАШИСТКИ южноазиатски отбор като фюрера им от БКП Бойко от анкяЦялата червена па"плач от БКП и ЦСКА трябва да бъде изгонена от България първо со кротце а ако не послушат и по-убедителноКомуниста и цесекара не са хора а безмозъчен б"оклук унищожил българите

189

Анонимен

преди 4 години

Погледнете статистиката на измрелите и изчезнали хора в България,на първо място сме в света на глава на населението,откакто герберите са на власт!Извършва се геноцид над населението и действа гестаповска диктатура,без концлагери,но с тайни убийства и мъчения!

188

yersinia pestis

преди 4 години

Начи нема се плашите . Квото - такова. Пийте си ракията , хапвайте мезе и да ви не пука на шортите. Препоръчвам - коняк, пури и палми.

187

Анонимен

преди 4 години

Какво се случи с изчезналите баща и син,намерени в гората? А какво се случи с младата майка,намерена в гората мъртва?Кой ги уби?

186

Само Левсски агитка

преди 4 години

Тия всички мисири до 3 месеца ще са щета когато короната дойде.Излекувани неизлекувани повторна инфекция и ще черпят всички сладко жито. Господ не прощава на лакомите свикнали да избиват народа си и да заемат висши позиции *** старчоци дано ви зарази максимално короната и да измрете докрак фда се спаси България от вас гнус прокажена и болна. Господ си знае работата Господ е Българин.

185

Анонимен

преди 4 години

В България населението се следи,подслушва и избива,заради герберите,факт!

184

Анонимен

преди 4 години

Като гледам очите на тоя комунистическа cмет пенсиониран генерал кръволок за заразените от Корона няма и да питам какво ще ги прави Вожда.Като слушам за дисциплината която налага разбирайте както с пра.се.тата и козичките преди тях .За тия комунисти ние сме едни гъцита в Странджа.

183

Тобаяс

преди 4 години

Б Б знае някой неща които ние не знаем, така че положението не е розово. Носете маски!

182

Слушайте вожда

преди 4 години

Вие си го избрахте.800 дни платихте за тази мутра красива.Горчиво

181

Анонимен

преди 4 години

Ние ки умрем от безпаричие и мизерия.

180

тояги/мм

преди 4 години

Борисов обяви че мерките за коронавиру са в милиметри, а опазващата Дисциплина в тояги

179

Анонимен

преди 4 години

Боко, качи тая мисирка Коронавирус на джипа да види какви пътища си направил.

178

Анонимен

преди 4 години

Граничните по колко ще искат за да не включват камерите, да не ползват термометрите? Пак корупция ще се развихри, не е истина... Чак пък да сме подготвени, като знам какво ни е нивото на здравеопазването, ме е страх да си помисля какво може да стане. Дисциплина не, хигиената преди всичко може да ни опази. А дисципа е за бойко хахаха

177

Анонимен

преди 4 години

Абе дека са мисирките сакам да ги яздим. Ного сам загорел като дано на тенжера.

176

Бочко

преди 4 години

Тихо бре *** и ***! Пречите ми да дисциплинирам вируса. Ммм... чудя се каква ли транзитна такса да му взема.

175

Анонимен

преди 4 години

До 171Така не съм се смял отдавна. Да си жив и здрав!