56

Анонимен

преди 4 години

Милицията на бай Тошо щеше да отдаде всеки заслуженото.

55

SS

преди 4 години

Давате ли си сметка ,че ако това се случи в Турция щеше да има трупове.А тези органи на реда защо носят пистолети?

54

Анонимен

преди 4 години

Ушев е най-смел да бие до 15 годишни и то само българчета. От там нататък всички си правят *** с тях и не ги взимат на сериозно. Я йм фърлиш 20 лв, я ги напсуваш, те на всичко са доволни.

53

Кьормеков

преди 4 години

"Полицаи" в "действие": Единият ударен с камък по ЛИЦЕТО,другият с твърд предмет по ГЛАВАТА!Някой да ми подскаже,тези действително ли са полицаи,или се е снимал някакъв филм!?Другари от милицията!Полицаят е представител на реда и закона в България.Пребити от едни миризливи ***,вие сте предали държавата барабар с бившият полицай -1,днес държавен началник!Ако служите при мен,след като ви заздравеят раните,минавате с обходния лист по всички направления в районното и ви казвам чао за винаги!

52

анонимен

преди 4 години

Мене ми не е ясно, намерили ли са полицаите "малката булка", или са отнесли напразно кьотека?!

51

Пян_Гъ

преди 4 години

До АнонименПрав си, "Смешна полиция", но пък политически коректна и няма да ни се карат от Хелзинкския, от Външния Департамент, от Брюксел и от Анкара. За хора, които не си оправят държавата, нямат решение за демографската криза, нямат план кога ще възстановят етническите граници на България, кога ще сме номер 1 на Балканите, после в Европа, после в света, за да подобрим положението... това се полага. Ние сме1-но листо - от това полъхване на вятъра оттук до следващото оттам.

50

Анонимен

преди 4 години

И за какво ви са тези пистолети като тръгват да ви нападат и вие да стоите като мършичкиии? Поне стреляйте във въздуха, а В САЩ посегнеш ли на полицай и то с предмет- в случая с дърво и камък и те разстрелват на място. Басииии жалката полиция. Тиквата, затова ли им увеличаваш заплатите с 650 лева на тия? Да ги бият римляни? И след това искаме полицията да ни пази? Те самите не могат се опазят от някакви изпаднали римляни, а нас ще пазят. Трагедия и жалка картинка!Няма такава държава!

49

Анонимен

преди 4 години

До ИванИване, бай ти тодор живков внесе 400-500 хиляди криминални ромове от Гърция и Румъния. Защо? Но, това не е всичко, точно бай ти тодор развъди ромовете, само за тях имаше безплатни жилища, безплатни ток, вода..., специални помощи и майчински. Проклет да е целия му род, до 9 коляно, заради него сега страдаме от ромове убийци, изнасилвачи и крадци....

48

Анонимен

преди 4 години

Идилия

47

Анонимен

преди 4 години

Явно не са се легитимирали, ромите са строги, но справедливи.

46

анонимен

преди 4 години

Нищо не пишат за булката?!

45

Източна р0мелия

преди 4 години

В гетото не се ходи по сигнал с патрулка, а с тежка бронирана машина.

44

Анонимен

преди 4 години

Смешна полиция

43

Анастаси

преди 4 години

До бай хНали много плюете по Ю ЕС ЕЙ , сега какво щяло да им се случи там ?! Ганчовска работа .

42

Иван

преди 4 години

При бай Тошо това нямаше как да се случи!

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Ти да видиш.... ромовете били Човеци, и имали частна собственост. Да, ама не. Човек е гордото, мислещо, знаещо и творящо същество, а частната собственост не може да е чужда земя....

40

Анонимен

преди 4 години

Време е полицаите да са въоръжени, и да имат право при нападение да стрелят по нападателите. Също така връщане на смъртното наказание за твари които тормозят бабите и убиват дядовците ни!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 4 години

започва се ...

38

Само...

преди 4 години

мътвият *** е добар ***!

37

Римското право

преди 4 години

Пияни годежари (свекър и свекърва) набиха двама пазители на реда... Това трябваше да е заглавието! И какви са последиците? Нещо там актове, кинти, както е за маските?.....Старшииии, старши, това да не са ти българите. Бибипкаш им с мегафона да се напусне района на парка и се кикотите с колегата, как се опитва да тича бабата с двете пазарски чанти.Ще ви дадат сега по 650 - еничарската заплата