164

ПЕСЕНТА НА ИБРИКА

преди 4 години

РУСКА ГАЗ, О МАЙНА СЛАДКА ДА ТЕЧЕ НАВРЕД КРАЙ МЕНГАЗ НА ПУТИН И НА БАТКАРУБЛИ КАПЯТ ВСЕКИ ДЕН

163

ИСТИНАТА

преди 4 години

Мутафчийски е хирург, подготвен специално и основно за лечение на "Травми причинени от взривове"Мутафчийски се е фокусирал САМО върху лечение на ОТКРИТИ рани и ЗАГУБИ на крайници.ЗАЩО ТОЙ Е В ЩАБА ИЗОБЩО?! Това е равносилно на това да сложим студент 1-ви курс медицина за говорител на щаба.НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА! НИКАКВА!

162

Анонимен

преди 4 години

Купуват си от тъмнитe да пишат случаи за болни и починали. Сущо като по избори време

161

Бедни Българи

преди 4 години

Директори на болници предлагат по 2 000 - 3 000 лева на починал, за да го пишат Covid-19? Това вярно ли е?

160

Ангелкова

преди 4 години

Приоритет в туризма е да съживим къщите за гости и ГЕРБ-ерските хотели.Хотелите на Валери Симеонов не са важни в случая, защото там спят само граничари, а тези сметки държавата ги плаща БЕЗ ЗАБАВЯНЕ от бюджета, събран от граждански данъци.Така че, работим здраво. Ще го измислим, няма се плашите (ако сте герберско хотелче)

159

ДО ГЕНЕРАЛА

преди 4 години

Защо Болниците Предлагат по 2-3000 лева за Починал човек , на близките му за да го запишат че е починал от Ковид 19 ?Генерале , Каква Помия забъркахте ?

158

Анонимен

преди 4 години

РУСКИЯ ВИРУС ВОЛЕН ИБРИКА

157

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски, всички те молим остани си вкъщи.Не ни натягай повече с изявленията ти подшушнати от Бойко

156

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

РУСКИ ОКУПАТОРИ ВЪН!

155

Мангьров

преди 4 години

Браво на ГЕРБ, Бойко и на генерала Мутафчийски!Вършат си работата перфектно...

154

Анонимен

преди 4 години

Сега след всичко ни агитират и за летен сезон, за да им пълним гушите. Този няма ли да спре да се показва вече?

153

СВРЪХИНТЕЛИГЕНТЕН

преди 4 години

Ще ви вкарам в малко конспирация, която всъщност изглежда МНОГО логична.- Мутафчийски е най-подготвения в България на тема "Травми при взрив"- През прехода имаше много взривове и атентати- Бойко е имал допир с ОПГ-та (данни на ДСБОП)Възможно ли е Бойко и Мутафчийски да са близки, заради случаи с мутренски взривове? А възможно ли е Мутафчийски да е станал директор на ВМА(мястото, където приемат простреляни и взривени) точно за това?ЗАМИСЛЕТЕ СЕ. ГОВОРИМ САМО ИСТИНИ! СЕДНЕТЕ И МИСЛЕТЕ

152

Анонимен

преди 4 години

Преди време хората бяха склонни който и да е на власт, за да не са комунисти. Сега ще стане същото, но с герб. Не остана възможен скандал, не остана възможна кражба, не остана нещо пошло в което те не се забъркаха. Всеки нормален човек като чуе как Борисов говори изпада в потрес. Не може ли поне да наизустява или да чете от лист? Герб са срам за България

151

Мама Ви нагла

преди 4 години

Подобие на ГОДЖИ.. върви си!

150

Анонимен

преди 4 години

Скоро: 0 нови случая! Страшно е! Вирусът се крие, и наднича през шпионката на всяка врата!

149

Еврошанс

преди 4 години

Много ли са или малко? Колко още трябват до евромилионите?

148

Мико

преди 4 години

До на тези с минуси (Нико)Ако вече ми е почукало на вратата, ще ме стигне ли черната ти магия, мaнгaлчо? АЗ ти ряснах много убедителен минус. Tъп си простo. А и да пожелаваш Рак на хората... ти си ударил дъното ве момче :(Мерси

147

Ангелкова е тъжна

преди 4 години

Ангелкова днес беше много тъжна, когато съобщи, че туризмът ще разчита на българите този сезон.Защо ли? Защото знае, че хората с пари за хотели и ресторанти в България са около 50-100 хиляди души и туризмът ще удари дъното на дъната.

146

на тези с минуси

преди 4 години

До никопожелавам ви да се срещнете с това което аз преживях

145

аз-ът

преди 4 години

Умрелите от Covid-19:- Възрастни хора НАД 80 години- Раково болни на легло- Пациенти с тежки съпътстващи заболявания-------------------И намушкани тр*вестити в Сандански. Годжито няма го изпусне, Гарантирам на сутрешната сводка - ще имаме една нова жертва на коронавируса, а Сандански ще е новото огнище на Републиката.