71

Анонимен

преди 3 години

Защо не закрия верно и направят ново с нови млади току що завършили с идеали а не алчни.

70

Анонимен

преди 3 години

Няколко пъти съм се нуждаел от тях и никаква полза а когато те спрът на пътя за нещо което не си направил е най гадно защото те са пави дори когато не са защото закона така казва.

69

ПОТЕСТЪР

преди 3 години

ЗАКРИВАЙ МВР!

68

Анонимен

преди 3 години

Най-простата и корумпирана част служители и администрация, чадър за всякакви видове престъпници и престъпления е и достатъчно лицемерна да излезе и да заяви, че иска още.

67

Анонимен

преди 3 години

Закривай ги половината ... и без тва нииииищичко не правят. Гат нямат работа тамазка, ше бачкат към неква чаястна полиция и тва е ...

66

Анонимен

преди 3 години

Искам като ме рекетират шведи полицая да не се прави на съседката която гледа и нищо не прави

65

странно

преди 3 години

До ПОЛИЦАЙ .Хубаво ама какво е виновен народа той плаща данъци с който се издържа полицията,какво е виновен че вия вътре ви е страх и нямате топки да се промените и изчистите!?!?!?

64

Анонимен

преди 3 години

Тяхната работа е да пазят политиците докато крадът и те я вършат

63

Анонимен

преди 3 години

Като не ми харесва дадена работа напускам

62

даааа ама неее

преди 3 години

Ако са достойни и благодарни хора самите полицай трябва да искат промени и реформи,ще е в тяхна полза,но явно положението е друго там но народа става все по беден и се пита защо плаща?

61

Анонимен

преди 3 години

До Тато из ПравецПриблизително 1200-1300 лв.Само че едно 60 % от полицаите,не стават за абсолютно нищо!В това число са тези от четирите синдиката на МВР,които едва ли са виждали жив бандит през живота си!И какви са тези,които уж са пенсионери а продължават да работят,тоест да вземат заплати,но единствената им цел е да не сгафят някъде,за да не секне далаверата?

60

ПОЛИЦАЙ .

преди 3 години

Колегите протестират основно за социални и материални проблеми а не виждат некъдарността на ръководството .и ширящата се шуробаджинащина .раздутата администрация от чантажии бивши шефове на ръководни длъжности ЗМВР Бъчварова скойто се даде възможност АПЗ да сеназначават и заемат същите длъжности като ДС по ЗМВР ..дано с новите реформи се вразумят и отстранят това недоразумение .

59

и сега какво

преди 3 години

До Тато из ПравецИ тези който взима са много на фона на това което вършат.И да напомня че полицаите държавни служители не плащат данъци и осигуровки всичко се плаща от народа и за награда виждаме какво е нивото на полицията.

58

Тато из Правец

преди 3 години

Всъщност някой знае ли колко чисти пари взема един редови полицай с 10-годишна служба?

57

даааа

преди 3 години

До ФактФакт -- не политизирай просташки. Тук става въпрос за аванта. Хората искат като началниците си и като гербаджиите да лапат от филията с мас.

56

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

В интерес на истината от девоенизирана структура се превърнаме напоследък в политизирана Настоящите служители са деца и внуци на бивши служители от ДС .Не случайно хауса който тресе редиците на МВР се дължи че в основата дългогодишни служители на ръководни длъжности На тях началниците им са задължени и не смеят да им направят забележки а да не става дума за контрол ТЕ СА НЕКОНТРОЛИРУЕМИ Ако случайно партньорските служби не подадат сигнал кой знае до кога ще се вживяват като недосегаеми

55

Що за Полиция е тази

преди 3 години

която не може да ми опази здравето/живота през деня, да не говорим за през нощта ?!Знаят само да искат, но да отидат да работят при честен частник,не им стиска !

54

Доктор

преди 3 години

Вътрешният министър в най-кратки срокове да направи списъци с останалите милиционери и днешни протестиращи и още в понеделник да си получат документ за уволнение ! Но без полагаемите им досега 24 заплати ! Без привилегии за родотстъпници ! Тези протестиращи полицаи са държавни изменници - тес са на служба , а не чиновници !

53

Анонимен

преди 3 години

58- ОТДАВНА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ЗАПЛАТИ СА ЛЕГЕНДИ- ЗАПЛАТИ В МВР ВИЖ В ДВ ОТ 10 ЯНУАРИ 2020Г, КОЛКО ВЗЕМАТ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ- А НА КОЛКО СЕ ПЕНСИОНИРАТ, ДАЛИ ЩЕ ДОЖИВЕЯТ СЛЕД КАТО СА НА ПЕТО МЯСТО В СВЕТА ПО РИСК И СТРЕС..ЕДИНСТВЕНИЯТ СИГУРЕН БОНУС Е БЕЗПЛАТНОТО ПОГРЕБЕНИЕ АКО ТЕ ГРЪМНЕ НЯКОЙ ИЛИ АКО ТЕ ПРЕМАЖЕ ДЖИГИТ....ИМА СВОБОДНИ МЕСТА ЗА ПОЛИЦАИ ОПИТАЙ ОТ "МЕДА".

52

гражданин

преди 3 години

Колкото повече рефоми се правят на парче толкова по голям хаос се създава в редиците на МВР Докато не се приложи опита на Грузия и Румъния в България полицейщината няма да има съразмеримост с тази на ЕС..