43

До 47

преди 3 години

Задал си глупав въпрос и ти отговориха правилно.Нелепи са ти сравнениятаА сега се жалвашАко печелиш добре защо питаш кого ще стигамеЗначи си бедняк

42

Анонимен

преди 3 години

До 45Значи ти си бачкай ЯКО колкото искаш. Като ви знам половината тук ЯКО разнасяте безалкохолно по магазините и с ЯКО бачкане чакайте да направите $5000 :) Няма нужда от ЯКО бачкане а от УМНО. Концепция която не ви е известна на вас и малкото ви гръбначен мозък.

41

Анонимен

преди 3 години

До 45Ей ама много ме кефи как веднага описвате другите без да имате никаква идея кои са и какво са :) Нито ме знаеш с какво се занимавам нито пък какви пари взимам :) веднага копейките :) типичен балкански oлигoфpен с дълбоки комплекси, който като прави класификации на другите се чувства по-добре от жалкото си съществуване :)

40

Безброй такива села

преди 3 години

Сигурно са стотици такива села и в Бг. Нищо ново

39

Анонимен

преди 3 години

А средната работна заплата в Швейцария е $5969 :) как ще ги стигнем :)С яка работа, ти си свикнал да лежиш и получаваш копейки за тролене.Няма да стигнеш до никъде ;)

38

Анонимен

преди 3 години

Руснаците бягат от Русия и се заселват дори у нас.Значе у нас е много по-добре от Русия.

37

Анонимен

преди 3 години

А средната работна заплата в Швейцария е $5969 :) как ще ги стигнем :)

36

Анонимен

преди 3 години

До 40Абе според статистиките живота в русия е с 12% по-евтин от България. Обаче средната заплата в Русия е $462 в България $623. Това е по официални данни не си го измислям нали. 12% по-евтин ама то това там живот ли е :)))

35

Анонимен

преди 3 години

Бойко е виновен за обезлюдяването на руските села! Не само на българските!

34

Добър виц

преди 3 години

Всяка вечер на плажа отива чукча и крещи в посока на Америка: Бъдняци!!!Към него се приближава друг и му каза: Защо да са бедняци, когато те живеят много по-добре от нас ? Купиха Аляска, а за Чукотка не им стигнаха парите!!!

33

Вал

преди 3 години

Държа да уведомя присъстващите във форума, че живота на Рафкат Абзалов от село Кирило-Кармазан, както и живота на Григор Алексиев от село Радово са от много по-голямо значение за човечеството отколкото живота на всеки един от постоянно плюещите български ***, ***, гнусаци и тям подобни сволчи.

32

Анонимен

преди 3 години

До 27На село и аз плащам ток 25лв и вода 2.30. Така, че цените на комуналните услуги на село са едни, в града други. *** и си плати в Москва Ток/Вода/Телефон/Интернет за 8лв. Да не говорим за цените в Москва, които со 3 пъти над тия в София. В Русия е по-скъпо от България, да вода, парно, ток са по-евтини, но всичко друго е много по-скъпо.

31

Българин

преди 3 години

Че в България да не е по-различно? Примери с такива хора може да дадете от много български села. Къде ви отвя чак в далечния край на Русия. Проблемът е в глобализацията и централизирането на капиталите.

30

Анонимен

преди 3 години

Арабите само с една дума свалиха Русия на колене - 10$ за барел ;)Не им трябваха нито ракети, нито самолети.

29

Анонимен

преди 3 години

До до 29Забравихда кажа, Китай пращи и военно. В сравнение с тях сте пълни пикляри.

28

до 29

преди 3 години

Опорката, че скоро Китай ще вземе Сибир от Русия е мега смешна. Руснаците ще взривят целия свят, но няма да си дадат и едно село, така че не ги мислете. Имат 11 000 ядрени бойни глави и съм убеден, че всеки агресор ще гризне предостатъчно. Затова и само си лаят сор0соидите.

27

Анонимен

преди 3 години

Сибир е обезлюден и богат на ресурси.Китай е колкото 10 русии и пращи по шевовете и демографски, и икономически....Колко прави 2 + 2?Да продължавам ли чии ще е Сибир съвсем скоро?

26

РосТролПутМаш

преди 3 години

До АнонименE ти смятай какви комунални услуги са, щом са 8 лв. на месец...

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19До какво води липсата на образование. 130 е повее от 120 значи вземаме повече. Този въпрос се изясняваше мисля в "Приключенията на Лукчо" по мое време. На нашия пенсионер, като си плати тока, водата, телефона и картата за автобус, му остават около 8 лева за хляб и кисело мляко. На руснака всичките комунални услуги са 8 лева на месец.

24

Анонимен

преди 3 години

Това е въпрос на личен избор! Такива хора има навсякъде по света, независимо от благосъстоянието на държавата в която живеят. И в Щатите, и в Германия и у нас и в Горна Волта. В Аляска има общности (силно казано) от отшелници, живеещи на много мили един от друг. Даже по NG има поредица по темата.