136

Демократ

преди 3 години

ГЕРБ са единни в кражбите от нас. Няма да прокопсаме с нагли и ненаситни лапачи.

135

Анонимен

преди 3 години

Ало, ***, Бойко нарича ли ви тикви? Да си знаете нарицателното. То като с Калинката. БСП я назначава без диплома, ГЕРБ я повишава, ама я пришихте на последните.

134

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че прекъснаха кадрите. Тъкмо посегнахме към пуканките и спряха предаването. Протестиращите ядоха по един шамар, защото не може да се ходи на частно парти без покана.

133

у

преди 3 години

*** до тулупа, това е то партия ГЕРБ. Крадат от нас, а искат още и още. Наглеци!

132

Анонимен

преди 3 години

Банкя е много тясна. Или вие шумкари такива се бяхте скрили в храстите до къщата му в очакване?

131

Анонимен

преди 3 години

Твърди казвате? Май ще ядете пръта както вървят нещата а?!И само да попитам.Защо др Борисов ви "покани" на територията на др Плевналиев Именно "Техно парк"?Ще не ви "покани" в Банкя? Родното му место? -:) Кой разбрал разбрал! Оставка МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА! Хората вече искат промяна И ДРУГИ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

130

Анонимен

преди 3 години

Бойко трябва да позволи на полицията да респектира и блокадите по Орлов мост.

129

Анонимен

преди 3 години

Биенето на платените протестиращи е част от кафе паузата с леки закуски, предложени на ГЕРБ активистите. Браво!Битото момченце със следи от очилата му по лицето, е същото от първия материал на Днес бг за блокадите, и вчера беше случайни интервюиран от бТВ на улицата. Има кадри записани. Уж много хора, пък едни и същи мутри се въртят на тия протести.

128

ТирБушон

преди 3 години

Единни са в корупцията, но като излезе нещо наяве, бушоните гърмят един по един.

127

Анонимен

преди 3 години

Бойко каза такъв ни е материала. Едно подивяло журналистче го промени на 'лош човешки материал". Същото плазмпдийче от февруари работи при Президента като медиен съветник. Цялата бълвоч отиде при Радев

126

Анонимен

преди 3 години

Просто прекрасно... днеска подчовеците от делта гард почнаха да бият протестиращи и журналисти... ашколсун бойко.. ще си тръгнете по-бързо отколкото си мислите.

125

Анонимен

преди 3 години

Тия 3 000 човека накуп са повече от 15те 000 по площадите, които клатят въздуха в държавата

124

ДДРОнег

преди 3 години

Абе тези мутри дали си вярват, че ние им вярваме ???!!!Събрали си "актива" от страната, т.е. тези, които са се облажили и не искат да сдават властта !!!И този ми ти кмет на Дулово, 'дето бил "доказателства", че нямало договорки с дпс-то ... Тези май наистина ни вземат за балами !!!

123

Анонимен

преди 3 години

Реалните хора тука се включват след 18 часа, с блокадите 18:30, като се върнем от работа.Сега тук пишат запенени ***.

122

Конгрес тип БКП

преди 3 години

Вън мутрогербери крадливи. Мутрокомунисти дето се правят на десни за да печелят на наш гръб.

121

Анонимен

преди 3 години

Мирни протести,дойдоха платените гербаджии и го окървавиха.Биха граждани и журналисти,чупиха камери и телефони.Счупиха телефона на журналистка от Свободна Европа.А полицията стоеше безучастна.

120

ivailo

преди 3 години

Мафията е обречена колкото и да се сплотява.

119

Анонимен

преди 3 години

Лелееее, през деня коментарите написани неграмотно, а вечер се появяват смислени и точни анализи.Прави впечатление, че противниците на ГЕРБ лошо си служат с думите и все някакви несвързани изречения пишат.Много ниско ниво, много ниско. Жалко." Лош човешки материал"

118

Дондуков2 и Позитано

преди 3 години

Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

117

Смел

преди 3 години

Единни сме да си напълним, сметките, шкафчета, касите.