166

Рада

преди 3 години

И Бареков може да прави протести не само Отровно трио. Мая манолова нещастницата Слави Трифонов олигарха и некадърния президент Румен Радев

165

Анонимен

преди 3 години

До Само да се помнинай-големия фигурант е знаеш ли кой - бойко.. Те фигурантите се познават по това че по пет пъти на ден си сменят мнението, така е като цитират пет отделни фигури хахахаха

164

Анонимен

преди 3 години

ЕЙ *** ГЕРБСКИ НЕ МИ СРАВНЯВАЙ МАЯ МАНОЛОВА СЪС СЛАВЧО, ТЯ Е ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ А СЛАВЧО ИСТИНСКА ПАТЕРИЦА. И СЛАВЧО НЯМА И ПЕТ ПРОЦЕНТА ОТ НЕЙНИЯ АКЪЛ.

163

Анонимен

преди 3 години

ДНЕСКА мАРЕШКАТА ПАТЕРИЦА ДАВА ПОДПИСИ ЗА КОНСТИТУЦИЯТА НА мУТРОЛАНДИЯ А бАРЕКОВАТА ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ОПОЗИЦИЯТА ЗА ПРОВАЛА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРОБ И СЮНЕТДПС.

162

Анонимен

преди 3 години

Браво Бареков, ТИ СЕ ДЕМАСКИРА ДНЕС КАТО ЕДНА ОТ ПАТЕРИЦИТЕ НА ДОГОН И БОЙКО. БРАВО ПП ДРУГАТА ТАКАВА ГМО ТЕЛЕВИЗИОННА ПАТЕРИЦА СЛАВЧО СЕЛСКИЯ ЗАЩО Я КРИЕТЕ, АЙДЕ И ТЯ ДО ТЕБ ДА СЕ ИЗПРАВИ И ГОРДО ДА СКАНДИРА САМО ГЕРБ И ДПС!

161

ПроСоТо

преди 3 години

тоя просто е един ПАПА..ГАЛ!Научи,че имало поход от ..Свиленград май беше до София на протестиращи,носещи РЕЛСАТА за Винкела и направиха "Грамада" от камъни в тая връзка, и тоя ***,и той решил да прави "грамади"...."Видяла жабата че коват вола и тя вдигнала крак"..Нема ли "Райд" за такива като тоя бре?!

160

Анонимен

преди 3 години

Сега го плюете ама гласувахте за него и го направихте депутат.Късно.Същото ще стане със Слави Трифонов,Майчето и много други, поели ролята на спасители.

159

ПроСоТо

преди 3 години

До Паблое па той и секи по-замогнал се петролен принц е баща на много челяд...Това нещо като "достойнство" ли требе да е?

158

ПроСоТо

преди 3 години

е,като нема вече евродепутатство,требе да са напъне за "нова слава" Барековия....услади му се "депутатстването"..Сърце му не дава да стане обикновен гражданин въпреки,че "евродепутатската пенсия" му е осигурена....Това е БОЛЕСТ!..

157

Абе, Сидеров, къде е

преди 3 години

Брои кюлчета.

156

Може да

преди 3 години

Е всякъкъв Барека,ама е от малкото,които се борят с демографската катастрофа!Браво!Сега се почва,пари,коли,условия,бла,бла!Иначе си изчезваме бързо,усетно почти и нищо друго не ще ни спаси!

155

Тошо

преди 3 години

Презерватив

154

ани

преди 3 години

Абе, Сидеров, къде е?

153

Баи

преди 3 години

Лакеите на борисов са много тоя сам си плю на политическата кариера с тия навеждания Баце ще му даде - 50 лв когато почне да раздава на пенсионерите

152

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо хората бяха забравили този "мастит родолюбец",ето и той се пръкна от нищото.Никой не ще дори да си помисли за теб аланкоолу. Само Цв. Василев,подробно може да каже кой си.За 98% от българите,ти си забравен като в-к "Работническо дело"!

151

Анонимен

преди 3 години

Абе Баракудо, кво си тръгнал да се звериш на Христинка Дашнътъ. Ни гъ ли, майна, невидиш че оно врътка сернияорган първо на коъ скоростен лост да до заседне и тогис да иде на седалка с охладителен серпантион-фреон-деанал, метни му там една фандрома клозетни матреяли и баста. ко го праиш известен, шумен и още по-известен. секаш си му, майна, ортак

150

кюлчетата, кюлчетата

преди 3 години

Айде и този лакей на Борисов изпълзя от някой камък!А как плюеше, как се заканваше само!

149

:)

преди 3 години

Само Сидеров още не е изпълзял от под масичката за да яхне протеста.

148

Анонимен

преди 3 години

И Бареков го може!Не само Ристьо-Маджо с театрото Свобода или смъртВреме е за рейтинги!

147

ехе

преди 3 години

Бареков...