39

ъъъ

преди 3 години

Истински се забавлявам да открия, че все още съществуват толкова много хора, които откриват повод /най-вероятно единствен/ за гордост в белия цвят на кожата си и искрено вярват, че са богопомазани по тая основна причина.

38

!

преди 3 години

ABC испанска медия написа че протестите в България, Франция, Германия и САЩ са режисиране от Русия. Замислете се кой печели от разпадането на ЕС и САЩ. Не мислете това е раша. Погледнете режисираните от Москва протести и тези които не са режисирани а спонтанни както бяха тук през 2014 година както и сега в Беларус, Венесуела и Хонконг. Сами ще се убедите за разликите и дългата ръка на Путинова раша. Време е света да се събуди и да смачка надигащия се комунизъм както го направихме тук през 2014.

37

лунната походка М Дж

преди 3 години

вървим към 3 та ядренна,няма оттърване,това е целта,след това лунен пей-заж

36

Анонимен

преди 3 години

До Fin 38Я се стегнете, как ще убиваш някой ей така, гол без оръжие?! Виждал съм хора с шизофрения да се разкарват голи по улицата и да се държат неадекватно, трябваше ли полицията да ги убие?Проблемът според мен не е расизъм а психопатични наклонности проявявани от някои полицаи. Те биха убили всеки с подобен проблем независимо дали е бял или черен! Такива индивиди не проявяват състрадание! Обаче проблема се политичира, яхват го шайката "Демократ-Психопати" и почва веселието!

35

Fin

преди 3 години

Я се стегнете, как ще убиваш някой ей така, гол без оръжие?! Виждал съм хора с шизофрения да се разкарват голи по улицата и да се държат неадекватно, трябваше ли полицията да ги убие?

34

Анонимен

преди 3 години

Негъро бил луд, ама има 5 деца!!! Жал ми е за тази планета, след 50 години най много ще бъде 15-20 милиарда ***

33

Анонимен

преди 3 години

До АНТИФА - БГ 35Антифа и Кук-Лукс-Клан......отроче на "Демократите" - Всички го разбраха!

32

АНТИФА - БГ

преди 3 години

Блек Ляйвс МЕДЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Като си такъв защитник на чернокожите отивай в Африка, само не наричай българите черни. Българите са бели европейци, а ако ти си ром си е твой проблем.........Добре де, каква е разликата между бял или черен с малко акъл! Повечето българи доказаха пред света че са без акъл. От истината спасения няма!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Белите как трябва да се държат с робите си да не ги черпят с локум,да ги карат на плантациите да берат памук,защо им са иначе!

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Като си такъв защитник на чернокожите отивай в Африка, само не наричай българите черни. Българите са бели европейци, а ако ти си ром си е твой проблем.

28

Анонимен

преди 3 години

До Русия 29Руските подобия на американските лузъри ползващи дрогата крокодил хич не са малко в самата Русия! Ако трябва да съм обективен в Русия подобни извращения се срещат още по-често отколкото в САЩ!

27

Анонимен

преди 3 години

Тичал гол, обиждал и плюл полицаите при положение, че има коронавирус, т. е. искал умишлено да ги зарази. Абсолютен престъпник! Какво да направят полицаите? Опитали са се да се предпазят. Откъде да знаят, че е бил болен? А и да са знаели, трябвало ли е да го оставят да ги зарази? Не виждам основания да се търси отговорност от тях.

26

Анонимен

преди 3 години

Ах как скърбя за поредния дрогиран ман...гал, каква загуба за обществото, НАСА загубиха безвъзвратно най-ценния си кадър.И пак, полицаите за пореден път се провалиха да поднесат сладки и кафе на престъпник, а тръгнали да го арестуват. Безсрамие!

25

Русия

преди 3 години

У ФАЩ фъшкизма победи!!!!Отдавна Кремъл тряаши да ги затрий тия!Кураж на наркуманският народ!

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Западнячките ги поощряват да налитат на нeгра и така произвеждат *** със занижено IQ, а бялата раса се топи. Ако жена откаже на черен значи е расистка. Така казва чичко Сoрoс. Наречете ме расист, не ми пука, черните също са расисти. Водещи учени отдавна са установили, че има разлика в развитието на мозъка при различните раси......Както се очакваше българските файлетони не закъсняха както и завидната далновидност на нечие българско Ай-Кю! Някой българи са наистина бетер черните!

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23....психично болен човек в момент на фатален епилептичен пристъп.......Много е лошо да пишеш неподготвен, предизвикваш смях.Епилептичен пристъп няма нищо общо с психозен пристъп или да си под психоза!

22

Анонимен

преди 3 години

Не видях насилие, само му сложиха качулката да не ги плюе. Тука се касае за психично болен човек в момент на фатален епилептичен пристъп.

21

Анонимен

преди 3 години

До АтанаСпорМюнхен 20Аман вече с изцепките на този етнос...Този етнос както и българския си има и..о.т.и без изключение! Свестните са на страната на Тръмп а и...оотите на страната на "демократите", това е голата истина!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11В видеото пише, че умира седем дни след ареста, това удобно сте го пропуснали в статията......"Демократите" винаги пропускат най-същественото, за пример давам новините от най-дезинформациония канал в САЩ - СНН.Хубавото в случая е че номерата не им минават и много афро-американци минават на страната на Тръмп!