19

Додо

преди 3 години

обяснява психологът от Отворения университет Йован Байфорд=================Ясно е какво може да ни каже един служител на заплата при Джордж Сорос.

18

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧипирането беше конспирация, а се оказа, че Мъск е вече готов да ги имплантира. Да видим дали и с тези теории няма да стане така.--------Чипирането е само една микрочастица от това което се извършва срещу хората и човечеството,нямате си идея какви модерни технологии има,които дори могат да контролират мозъка и тялото на човека,лампи излъчващи лъчения,че всеки човек е следен не само през нета ,но чрез МПС,телевизора и т.н. Изобщо ,създава се един уродлив свят с ограничена свобода

17

посмали Mango

преди 3 години

Eeeeee тея сложиха антиваксърите до педофилите, ще ме извиняват този път...

16

Как ANTIFA, BLM

преди 3 години

и юдо-масонския нов световен ред взаимно се подхранват - това как ви харесва като заглавие Сороски поддлоги от днес бг !?гнусните ви планове до 2030 да осъмнем с глобално световно правителство отидоха на бунището на историята, при другата ви евреиска лъдост - комунизма

15

Анонимен

преди 3 години

Какви конспиративни теории? Вижте видеата в Тубата,те сами си говорят какво ще правят или се прави и то не от кой да е ,а от световноизвестни фигури в политиката и технологиите,а Бил Гейтс сам си изнася в лекциите за съкращаване на населението, приятел на Рокфелер пък си говори за микрочиповете в телата на хората,друг пък държавен служител си говори как гигантските корпорации предизвикват бедност и убийства в света,а той е бил техен адвокат и знае повече.Те сами си казват нещата.

14

Анонимен

преди 3 години

Онова което се разкрива като пъклен план (най-често подклаждано и създадено от демоНкратите) се нарича удобно "конспирация" за да се откъсне обществения фокус от него и да не се задават въпроси. След като фейк медиите го нарекат конспирация, престъпниците от суратефтеря и туатъра веднага блокират хиляди акаунти, само и само да не се повдигнат въпроси от обществото.Това е една много добре смазана машина, демоНкратската терористина партия с техните фейк медии и с промитите мозъчета на феновете им

13

АЙ СИ ДИ СИ

преди 3 години

запад-няшката култура има всичко,всичко за да разврати човека,нема за чу ден-е

12

Анонимен

преди 3 години

Това не е ковид, това е китайски вирус или китайска чyма. Съществува, но не е толкова страшен колкото твърдят комунистите по света. Затвор за Борисов и Меркел! Доналд Тръмп е най-адекватния американски президент от времето на Рейгън. След Рейгън се изредиха поредица от некадърници, които докараха Америка до сегашното й състояние, на прага на партизанска революция.

11

Агитпроп до 5

преди 3 години

Чакай сега! Нали педофилските мрежи сред елита бяха конспиративни теории? Тези примери доказват, че са истина.

10

Знайко

преди 3 години

Тия всички служат на тъмния елит по един или друг начин, карат ви да мразите разни тайни общества и не знам какви си. Във крайна сметка обществото започва да не разбира нищо и вече нищо няма значение, а когато няма значение се появава вакуум, този накуум се попълва от емоции. Вече всички почитат собствените си чувства и преживявания и захвърлят обктивната истина. Всеки вече проповядва своята собствена истина, въпреки фактите, които го провергават.

9

ХЕЙ-ТО

преди 3 години

Кофти-19 е змислен проек-т на бъхливи реп-ти-лии,трябва да ги прогоним на друга план-ета

8

Анонимен

преди 3 години

Чипирането беше конспирация, а се оказа, че Мъск е вече готов да ги имплантира. Да видим дали и с тези теории няма да стане така.

7

Анонимен

преди 3 години

Дядо ми вика едно време eдно време на грипа викаха грип а сега викат на грипа коронавирус.

6

Пунда Мента

преди 3 години

Ковид19 е като всички други.Разликата е че:Китай бяха принудени да спрат държавата,Всички други прецениха да ги последват.Причината е че:Световната икономика е в колапс. Всички пари отиват в имотни спекулации в рекреационния и туристическия сектор, в промяна на статута на земеделски земи и превръщането им в призрачни курорти, призрачни градове, призрачни индустриални паркове. Световният фалит ще произведе революция.Спасението на реда е Ковид19 да се крепи поне 5 години - колкото ПСВ и ВСВ.

5

Анонимен

преди 3 години

До АгитпропНа кой му пука за Ангола, Мозамбик, Афганистан Виетнам, Сирия, Либия, Сърбия и подобни ? А кажи на кой му пука за Епстийн, айде не издребнявай чак толкова.

4

Паро от Париж

преди 3 години

Ясно е, че хората лудват, най-зле са уплашените доверчиви хорица, вярващи стопроцентово на власти и лекари.Тези екзотики в статията не ги виждам в реалния живот, виждам обаче нещо по-г.а. дно, приличащо на медицински фашизъм спрямо хората.

3

Агитпроп

преди 3 години

Нима случаят с Джефри Епстийн не е истина?Ами Пицагейт години по-рано?Педофилските скандали в Холивуд какво са? Роман Полански, Уди Алън, Майкъл Джексън в какво бяха обвинявани?

2

Анонимен

преди 3 години

На 100% е вярно че Тръмп се бори с педофилска група, трафиканти на деца. Това е една от причините демоНкратите да го мразят толкова много. Подпарило им е под опашките на извергите от либерастичната терористична организация. Особено на отявления педофил байдъната и престъпния педофилски клан клинтън.Следващите 4 години жалките платени джурналя ще има да реват с крокодилски сълзи.

1

Анонимен

преди 3 години

Ковид-19 е тест за човечеството. Много от вас знаят, че е започнала смяна на полюсите и отслабване на магнитното поле на Земята, но това което не ви казват е, че това влияе на Шумановата честота и на алфа вълните и процеси протичащи във мозъчната ***. Лявото и дясното полукълбо при човека също ще сменят ролите се. Погледнете колко народи почнаха да се пробуждат и какво става по всички държави - бунтове и въстания. Стария световен ред си отива.