47

Цветанов е ню Лидер

преди 3 години

иде му времето да поприлегне на Позитано и да спечели сърцата на социялистите без асансьори, като чрез всички възможни техники, тактики и танкове да нахълта в Банкя и открадне от лапите на недоволните Българи нашия мил, умен и чрстен Бойко.Цецо ти можеш, после го захвърли в Перловската

46

БравоГЕРБ, БравоЦецо

преди 3 години

Цурик прилича 1 към 1 на 99 годишната майка на Силвестър Сталон.Падане в асансьорната шахта не е изход. Изход е полетът на Цуриковото гнездо Кукувичан Кукувичанов

45

Анонимен

преди 3 години

Промяна със стари муцуни не се прави, при това, аутсайдери, като Цветанов. Гафовете му с арестите и обвинение лекари още се помнят.Да не говорим, за апартаментите му.

44

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕдинствените,които чувам да говорят за българските граждани са патриотите,БСП и донякъде ГЕРБ,всичко останало не е промълвило една дума за гражданите!

43

българин

преди 3 години

Стабилен пич

42

Виждал съм я някъде

преди 3 години

Тая мyцунa не се ли появяваше с черна перука, бял грим, червени очи и уста и червени изрисувани спирали върху бузите и със закодиран глас в записите на Пъзелът(SAW)?

41

Щерю

преди 3 години

- Брей-й-й, голям мошеник излезе Цвъки - голямо чудо! Крадец ще ни дава пример и ще ни управлява държавата - ай, сиктир...

40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе е вярно,точно обратното е,Бойко обираше негативите от Цвък,цяла България бе постлана с трупове и рекет.

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе му дават и 1% ,не може да събере и 100 човека в партията си,защото цяла България се е отдръпна от него и не го искат,защото се страхуват от него,а и защото им рекетираха бизнеса,фирмите,умряха и хора!

38

кочо

преди 3 години

аз пък съм от ,,Монархисти за Македония'',пък.

37

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да чуя някой бг политик да промълви слова за разработена и реализирана национална програма за социална защита на милионите бедстващи български граждани?

36

Анонимен

преди 3 години

Ренегати за България партия чиито членове са партийни номади винаги са там където е най-добре за тях.

35

Анонимен

преди 3 години

Така е с 6 апартамента , а и още колко не знаем , да така е ! Тоя се оформя като най-големия *** в политиката ! Наистина

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя излезе по умен отколкото го мислеха. Натовари си каруцата, вече е милионер в имоти, изчака ГЕРБ и Боко да му помогнат да се измъкне от правосъдието и от данъчните проверки и сега вече, когато го оправдава им би дузпата и тръгна да прави сам партийна. Със сигурност си е уредил финансиране от американски фондации, тъй че ще може да су купи още апартаменти, а и няма кой прокурор да го пипне, вече американците го бранят

33

Анонимен

преди 3 години

Противопоставянето между институциите прави политиците зависими от задкулисни игри. Това коментира във Велико Търново лидерът на Републиканци за България Цветан Цветанов..... и т.н. Каква дълбока мисъл от един физкултурник и разносвач на папки в МВР издигнат от мутрите във властта.

32

Poeblo

преди 3 години

Този ако хване и един процент ще е цяло чудо ...... Има *** все пак, някой може да се излъже.

31

Анонимен

преди 3 години

Защо да няма 6 апартамента?Първо беше заместник кмет, после още 10 години получаваше заплата минимум 8 хиляди месечно, безплатен транспорт, охрана, представителни пари за дрехи, храна и още куп други привилегии. Не е единственият, издържаме ги всички осигурявайки им луксозен живот. Същата работа, като преди, но сега са много повече.

30

Анонимен

преди 3 години

Политиците са зависими от задкулисието, олигарсите, но най-много от хегемона.Току-що на 75-та сесия на Генералната Асамблея на ООН бай Дончо каза, че неговата администрация е убедена, че благоденствието на Пиндостан е основа на свободата и безопасността в целия свят. Цвък, повишавай благосъстоянието на Пиндостан и бай Дончо ще те потупа по рамото.Благоденствието на Пиндостан е основа. Разбрахте ли?

29

Анонимен

преди 3 години

Цецо 10год. беше лошото ченге ,а Бойко доброто ченге.Сега изглежда са решили да се сменят.

28

мдаааа

преди 3 години

Политиката подлага хората на изкушения и хоп!- 6 апартамента.