15

Край

преди 3 години

30г. българите кучета ни ядат - не уврехме какво е нужно.

14

Анонимен

преди 3 години

Така е..пъна глупост ,толкова много пари кучета) богата държава сме,но със сигирност че парите ще ги откраднат

13

Предложение

преди 3 години

Предлагам да се започне една достойна акция срещу стари моми, дърти ергени и да ги изпратим някъде надалеч.Трябва да се въведе ергенски данък отново в Държавата, не ме интересуват никаки свободни съжителства.Всичко що е самотно, по един кол в муцуната и да го караме в релси. Без изключения.Всички каки от околовръстното да бъдат незабавно изпратени на работа, ама наистина работа.Искаме да се въведе ергенски данък, в противен случай никакво дигане на пенсиите.Изцяло да се премахнат ТЕЛКовете.

12

kuzeshkadurzava

преди 3 години

KUZESHKA DURZAVA,NIAMAM DUMII MALOUMNATA DURZAVA NISHTO NE PRAVI PO VUPROSAV RUSIA SUSHTO IMA MNOGO PSETA,20 MILIONA BEZDOMNI PSETATRIABVA DA GI TREPIAT TIA GADNI PSETA,NO MI E ZUDNO KAK SE RAZMNOZAVATNE DA GI VKARVAT V KUZKARNIZI,A DA GI UBIVAT,KAKTO TE UBIVAT HORA

11

Totenkopf

преди 3 години

Хахахаха мега яко България 2020 г. Това е съдбата на овчарите ахахахаа

10

Анонимен

преди 3 години

До ммм ..!Внимавай ти какво сееш.Макар, че като те чета какъв си кучкар едва ли си се доближавал до жена та да имаш деца.

9

грешката е верна

преди 3 години

Смета на Смолян. ХаххаххахахххахаСамо едно т са изпуснали в смета.

8

яко

преди 3 години

260 000 за разрешаване на проблем, който ловна дружинка ще оправи за няколко часа за няколкостотин лева, с все почерпката. Общината се готви да плати по 4300 лв, на куче. Тази сума надхвърля годишната пенсия на средностатистически пенсионер.Ама да са живи и здрави данъкоплатците, де. И кученцата, милите.

7

ммм ..!

преди 3 години

До кучемразЕдин *** на село, през 2013 години на отрови кучето, а то добро, добро ...Погребах го ...Мина се малко време и хоп, и двете му дечица се споминаха, а той се облече в черни дрешки, ама хубави черни дрешки, а на селските стълбове се появиха снимките на неговите дечица ...... сега той минавайки сълбовете се радва на дечицата си ...... съдба ...... каквото посешееш, това и ще жънеш ... ... за всеки влак един ден ще има и пътници, нали ..?

6

Анонимен

преди 3 години

До Констатацияти си ги хващал едно по едно.Нека да те обградят глутница 5 и нагоре. После ми разправяй.

5

Анонимен

преди 3 години

Добре е да знаем, че не сме толкова различни от останлият свят. Такива проблеми с диви кучета са имали още от Шумер, а днес ги имат и в Пакистан!!!

4

Одобрение

преди 3 години

До гражданинПравилно, бездомните хляб не ядат. Парадокс.

3

Констатация

преди 3 години

Злобата към беззащитните отново ескалира. Аз работих като доброволка за улавяне и завеждане на бездомни кучета на кастрация. Заведох 65 абсолютно непознати за мен кучета, като ги транспортирах с колата си. Е как пък нито едно не ме ухапа, че не се и опита дори! Заявявам ви най-отговорно че те са ангели в сравнение с хората. При тях даваш любов- получаваш любов на момента.

2

гражданин

преди 3 години

В голям европейски град в България гледам пенсионерите купуват скъпа котешка и кучешка храна за бездомни кучета и котки. Хранят ги редовно. Животните са спокойни. Спят между блоковете или пък в кварталните градинки в нарочно направени импровизирани жилища от сковани летви и кашони. Направо не е за вярване като ви чете човек как имало гладни животни в България.

1

е, и..?

преди 3 години

... просто ми писна да пишат глупости за животинките ...... а аз това лято ме нападна една жена стръвница на морето, ами тя е имала нужна от ласки от космат и надарен мъж като мен ...... хвърли ми един бой и хоп, в храстите ми взе силата и останалото ...... но нито една медия не написа за мен, хем аз бях в синини ...