10

тт

преди 3 години

Над 5 млрд. ще са харчовете на държавата за здраве през 2021 г.----------------Ха, такааа....."Дореформирахме и Досруктуризирахме" Здравната ни система...Бихте, съкратихте, уволнихте, унижавахте Здравния персонал на Бг дами и господа, другарки и другари власт имеющи, а сега "рИвете" "Къде ни е Медицината"???Хм, лесно и бързо се руши, трудно и бавно се гради!!!!!!!

9

Сестра

преди 3 години

Сестра съм в инт отд и още чакам обещаните 950 лв защо трябва да вярвам и на тези обещания и да се знае че съществуват и други отд не само ковид които са не по малко тежки

8

Анонимен

преди 3 години

5 милиарда = 5 чекмедженца!А Народа - да духа супата...

7

Тикволандия

преди 3 години

Когато нещо се прави без а'къл, тогава и парите не помагат.

6

Сата НАТО

преди 3 години

5 млрд гепени и профукани за глупости, само благодарение на тьпотията на стадото. По 3000 лв откраднати от всеки трудещ се. Честито!Дано ви се е усладил хлорохина, ремдесивира и тестовете, намордниците и театъра по телевизията.

5

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам как НРБ се справяше с 2 млрд. за здраве, а имахме безплатно здравеопазване, приблизително почти 2 пъти повече население и по-добри здравни показатели на населението...

4

Анонимен

преди 3 години

200 милиона за зъбарите, а стига бе, че те работят само КЕШ от пациентите,къде се разпределят 200 000 000лв?

3

Анонимен

преди 3 години

Дайте тези пари на кръчмарите. Те имат нужда. Реформата трябва да даде тези пари на Али Бегов и кръчмарския картел. Правите си сметката без кръчмарите.Кръчмарите пак ще дадат сметката на държавата и ще кажат: плащай.

2

Анонимен

преди 3 години

Лекарската мафия ще ги усвои като пясъка в Сахара вода....

1

Анонимен

преди 3 години

Реформа трябва и то Спешно ! инак тея 5 Милиарда от Нашите пари ,пак ще отидат в джобчетата на кликата 5 поколения вече изпечени крадци !