21

Анонимен

преди 3 години

Кой е тоя елвис? Някакъв умрел преди сто години..

20

Анонимен

преди 3 години

УМРЕЛ НАРКОМАН

19

Анонимен

преди 3 години

До От 1 до 19ракия руча чучулото елвис, аре у лево наркоман

18

От 1 до 19

преди 3 години

Цял живот ручате ракия и плющите кремвирши за 3 лв килото и пож2 кутии качак нанден, но еаксината била опасна. Сиктир

17

Анонимен

преди 3 години

Не слушаме Елвис, той не ни вълнува.

16

Анонимен

преди 3 години

Елвис Пресли е умрел!

15

Анонимен

преди 3 години

То рекламите на всякакви боклyци по тв са лъжа,сега и нещо толкова сериозно като ваксина,която може да доведе до сериозни последици за здравето и живота на хората ще рекламират ?!?! Просто съм в потрес.

14

Анонимен

преди 3 години

И като споменавате в статията Джонас Салк, може да споменете и инцидентът Кътър. Как набързо скалъпената първа ваксина против полиомиелит се оказва дефектна и заразява 40 000 деца в САЩ с полио, вместо да ги предпази. Защото и сега се бърза, "щастливи грешки " лъснаха още по време на изпитванията, какво ли да очакваме после.

13

Анонимен

преди 3 години

Веско даже може и песен да напише - "Ваксината от Ковид нас ни пази"

12

Пена общата

преди 3 години

Супер! Пуснете Азис или Милко или Веско Маринов да правят реклама на ваксината. Съвсем в реда на нещата ще е.

11

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Аз бих искал Бил Гейтс да се ваксинира със собствения си бъркоч публично, за да докаже, че е безопасно. Дозата да се купи минути преди ваксинацията и да се избере случайна такава от наличното в аптеката...

10

Анонимен

преди 3 години

Информиран избор означава много неща, никой дори не казва колко щамове на вируса циркулират в момента. Ти като си се ваксинирал със ваксина дето се съхранява при такива температури, застрахователя може и да намери вратичка да не ти плати.

9

муспи

преди 3 години

Ваксината е направена от тези дето направиха и вируса. В ход е Геноцид над бялата раса. Милиардите п$имати няма да се ваксинират - няма толкова ваксини, няма и медицински сестри не$ърки, арабки и мексиканки. Синедрионът си има планове, в случай че многа се откажат - доброволноста е тарикатлък на демокрацията, - да почнат да *** отказалите се. - Как? - Е, евреите ли си нямат тайни?!

8

Патриот

преди 3 години

КЪм този момент вече трябва да е пределно ясно за какво става въпрос,то бива бива пропагандни напъни ,бива бива ама това вече е очевидно,като малки деца се опитват да ни лъжат!

7

Анонимен

преди 3 години

Всякаква пропаганда и реклама на тази ваксина е обречена. Много съмнителни неща се случиха покрай тази "пандемия".

6

Анонимен

преди 3 години

След толкова лъжи от СЗО как да им вярваш повече.Дойде време за ваксинирани и леваците от СЗО мълчат кат шутки.Няма ги никви

5

54824

преди 3 години

Не ни заглавиквайте с приказки от миналото. Разкажете от коя лаборатория ще бъде доставена ваксината на Пфайцер, каква логистика е разписана за пътя на ваксината от лабораторията на ръката на пациента, как ще я превозят, в какво ще се съхранява по пътя и след това. Как ще се поддържат необходимите -80 градуса, кой посрещапратките, как се разпределят в страната, как се превозват по нашите пътища, къде се съхранява, как протича ваксинацията.

4

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са създадени по поръчка на американски военни със пари от Бил Гейтс. WARPSPEED търсете в гугъл. Поръчка която трябва да се изпълни със скоростта на светлината, всички лаборатории напpавиха ваксината за около 6 мес. Туй е повече военна поръчка отколко медицинска.

3

zeus

преди 3 години

Ваксина да, обаче такава, която е направена за по-малко от година и производителя не поема отговорност за странични ефекти, ами който иска да си я бие.

2

асо

преди 3 години

Да си слагаш ваксина срещу непозната болест е повече от лудост!