41

1111

преди 3 години

До Авантаж на две гумиЯвно не ти върви с жените, затова ги плюеш толкова много - обикновено най-големи претенции към жените имат мъжете с най-големи комплекси и с огромно самочувствие без грам покритие.А ако е и монтьор, който не може да води смислен разговор а само повтаря няколко заучени фрази, но иначе си въобразява, че е пич - стойте далеч от подобни подобия на мъже, само ще ви изгубят времето.

40

Чичо

преди 3 години

По-добре в бета, че в алфата много бъгове ще има...

39

Анонимен

преди 3 години

Измихте ли си зъбите?

38

Анонимен

преди 3 години

Леле , леле алфа - жена???? Това звучи като черна белота!

37

Авантаж на две гуми

преди 3 години

Алфа, бета, гама, обичаме се двамата, да и след това от алфа жената само високи претенции без никакво покритие, интересно че всички алфа жени мислят че света се върти около тях и имат огромни изисквания към мъжете а те какво предлагат насреща, всеки мъж знае какво, но все пак този филм сме го гледали,,,

36

Анонимен

преди 3 години

Кой е казал, че е лесно?Кой е казал, че е лесно да се влюбиш?

35

:-) до 39

преди 3 години

Старите моми от НПО-тата какво разбирате от семеен живот?

34

До 21

преди 3 години

Откакто свят светува жената върти семейството, тя е живеца. Мъжът се пъчи, но ако жената не го подкрепя, е никой! Той е във вихара си само, когато се оглежда в очите на жена си! Другото е бла бла

33

;?

преди 3 години

Да.. познавам много жени, с описаните в статията черти. Като започна от баба ми, майка ми, сестра ми и аз. Всички имаме здрави семейства и мъжете ни са успели хора. Не знаех, че сме алфа жени, по-скоро сме доста организирани, работливи и държим на семейството. Всичко е до възпитание!

32

орлин

преди 3 години

1. Щом си алфа значи командваш другите. Алфа жената командва други жени но това е нестабилен процес и лесно от Алфа става никой , защото другите се разпръсват.Алфа жена командва мъже - те задължително са мухъли, мамини синчета, с подрязани топки и самочувствие ....и въобще грозна картинка.На една жена ще и липсва младостта и емоциите като остарее , не че е командвала.Ако командваш твърде много...значи си стар - няма купон в тебе и не си готин.

31

Анонимен

преди 3 години

Преди 10-15 години, имаше една игра, Warcraft. Хората си фантазираха, че са рицари, шамани, елфи. Сега пък взеха да си фантазират, че са алфа-жени. Нямам против, всеки да се забавлява, но като почне да си мисли, че е истинско, става малко некомфортно.

30

Anonymous

преди 3 години

Авторката и много други кифли искат да са, или мислят че са алфа-жени, ама такова животно нема, или няма да е жена, или няма да е алфа.Мъжете бягат далеч от такива.Еманципацията, желанието за успех и т.н. все повече ги отдалечава от това да бъдат жена, майка, съпруга и всякакви други ценности, които действително придават смисъл на жената да съществува и да БЪДЕ, а не да има предаване, да е шеф, да е известна и да е поредната, мислеща се за или приемана като успяла.

29

Анонимен

преди 3 години

За един мъж не би трябвало да има голяма разлика дали жената е алфа или не. Ако е алфа удоволствието обикновени е по-голямо.

28

tt

преди 3 години

е как няма да е алфа като разчита на себе си за всичко.. пък и се справя добре...

27

Анонимен

преди 3 години

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

26

Мъррр до Khalid Wal

преди 3 години

Не знам, колега, ама "Мъжът е редът, силният, подкрепата. ", като жена ти казвам, къде ги тез мъже... Повечето са коплексирани, че нямат пари, тия които имат пък решават, че трябва да изорат де що има п*** а понятия като достойнство, кавалерство, загриженост са табу сакън да не се мине. Та жените щат не щат стават алфа и се оправят сами

25

Анонимен

преди 3 години

Мале, видиш ли някой да пише вместо :) > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) това СТО ПРОЦЕНТА е женско.

24

Др. Акула

преди 3 години

Случайно ми се пусна в ютубето едно старо хитче- Be My Baby - The Ronettes. Още нямаше алфа-жени, нито алфа-мъже, имаше нормални мъже и жени, и се живееше добре, предимно спокойно и щастливо. Жалко, че свърши.

23

ФАКТ №1

преди 3 години

На алфа жените се лепят само пуууутьовци и мууухльовци от което на алфите още повече им се вгорчава живота.

22

Анонимен

преди 3 години

С такива жени е готино да бъдеш гадже и да сте заедно за известно време. Но не се надявайте да създадете нормално семейство с тях....Знам го от личен опит :(