324

Анонимен

преди 3 години

Предшният президент беше кротък и послушенсегашния е непослушен и агресивен. Немога да рабера мрънкалата какво искат

323

УЖ КОНСУЛТАЦИИ!

преди 3 години

Фигурантът уж правел консултации с политическите партии за изборите, но досега той се е срещал единствено с неговите метежници, които предвождаше в преврата му срещу законно избраното про-европейско правителство и срещи с националните предатели от незаконните руски партии в Европейска България. Този тип не си дава сметка, че много скоро ще му се потърси съдебна отговорност за пъклените му дела срещу България.

322

tt

преди 3 години

няма ли съветници тоя президент, то бива излагация, ама тоя прехвърли границата, живее в някаква друга реалност... тотално е аут аф спейс44

321

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Ами то на Бг и народа им остана само генерала президент ...то затуй народното одобрение президент/*** е 46%/23% в полза естествено на Радев!!!!

320

Радев-

преди 3 години

за три дни опитва да оправдае четиригодишна заплата. :) Копейкин и Рублен се грижат за националната сигурност, но ................. Деса има тежката дума!

319

Анонимен

преди 3 години

Радев пак си надвишава правомощията. Няма права да предлага и да се меси в организацията на изборите. Има право само да определи дата. Не си знае мястото и нарушава баланса между властите.

318

339

преди 3 години

Радев вече е опитен и обигран политик,а новото в политиката не може да бъде спряно.Тези хора ще определят политиката ни през следващите няколко мандата.

317

Анонимен

преди 3 години

Радев играе много опасна игра срещу България,много опасна,което може да струва голям терор и смъртта на много хора след изборите, никой не трябва да си пъха гагата в изборите, нито Радев,нито никой, всички да си сядат на зад/ниците,а след изборите да направят кръгла маса,за да се разберат,за да няма насилие!

316

Перко

преди 3 години

До ХебърДа днес беше момента. Всичкия тор да отиде в канала

315

Перко

преди 3 години

До Анонимен 3646000 застъпници? Че тя партията му няма толкоз членове? Повечето ще са гости и не се знау за кой ще броят :)

314

гошко

преди 3 години

Радев няма правомощия да определя или променя начина и методите на гласуване и контрол на гласуването. Всички тия приказки за видеонаблюдение, гласуване по поща и пр. освен че са глупости, не са му и работа да се занимава с тях.Начините на гласуване се определят от Изборен закон, който се гласува от Парламента. Радев трябва да даде датата и толкова

313

Ха-ха

преди 3 години

Този президент Бойко си го избра. Сега да му сърба попарата. Колкото и да е безполезна институцията не трябва да се неглижира. Ей го - Радев си повярва. Даже спря май да слуша Деса и Нинова. Само вицето ... и който дава парите от Дубай

312

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов е наел 6000 застъпници които да присъстват на броенето на гласовете. За какъв *** му е тогава да има и видеонаблюдение на броенето на гласовете. Сигурно за да контролира наетите от него хора дали са на работното си място.

311

Военна

преди 3 години

полиция да пази бюлетините и машините.И тук се краде както в хамерика.

310

339

преди 3 години

Във Библията е казано-става това,което трябва да стане.А вие тук си се плюйте.Аз ще гласувам за Мая Манолова.

309

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов е резидент на демократите от САЩ в България. След успешното фалшифициране на изборите в САЩ чрез фиктивно гласуване по пощата иска да повтори този успех и в България.Ще имаме второ пришествие. Всички починали ще пратят от гробищат писма с бюлетини за неговата партия.

308

Сат Н

преди 3 години

Машинен вот не трябва да има. Още по-малко електронен и интернетски. Само гласуването с хартиена бюлетина е достатъчно сигурно.

307

Анонимен

преди 3 години

Радев да не използва софтуер за случайно генериране на изречения? Все глупости е предлагал, но тази е най-голямата.

306

Свободна тв

преди 3 години

E слави бил жив бре, макар и под прикритие!!!

305

Тонката

преди 3 години

Къде изчезна оня мой съсед тъпанара с тъпана,внук на Вапцаров?:):):)На НГ такава заря му издумкахме,че сложи каската и се скри засрамен:):):)