107

Коронище

преди 3 години

За сега децата са с температура, главоболие и болки в краката. За една от учителките се чува, че била по-зле, но всички са на домашно лечение. По принцип доста хора го минаха около нас, но такова чудо не е било. В повечето случай един член на семейство го изкарваше без дори да зарази останалите, но сега от 20 деца и 3 учителки общо 10 са заразени, а има още 5 дни до края на карантината.

106

Анонимен

преди 3 години

... И недейте си тества децата с PCR - първо, е неточен, второ, е инвазивен, трето, е излишен - какво значение има? Детето е болно, лежи в леглото, грижите се за него! Няма нужда да знаете повече, и няма да промени нищо, нито ще помогне!

105

Анонимен

преди 3 години

И като му поискаха някакви доказателства на Джонито, се оказа, че "може би е по-смъртоносен", а вероятността предположението да е вярно е 50%.

104

Папа-Рептил

преди 3 години

Всички политици са актьори и професионални лъжци.

103

Анонимен

преди 3 години

Не се безпокойте за децата. Ако не ги тестват с ПСР, ще си боледуват от грип като всяка година

102

Анонимен

преди 3 години

"30% по-смъртоносен, 56% по-заразен" , как го сметнахте, на базата на какви данни и за кого , защото всичко под общ знаменател си е едно към кесим. И колко ще да пропагандирате. Няма да се ваксинирам, всичките ми приятели и роднини НЯМА Да се ваксинират. 1 Година ни отровихте живота с няква жалка настинка. Благодарение на вирус съществува живородното раждане. Раждаме заради вирус. Вирусите са част от нас и винаги ще бъдат. Света и живота си е ок, но икономиките изпрошнаха

101

Анонимен

преди 3 години

до Коронище -Интересно... Пиши, моля, за развитието на събитията, в коментарите под теми, свързани с корона-вирус? Рядко се среща някаква информация от първо лице, ще помогне за разбиране на нещата!

100

Коронище

преди 3 години

Детето ми учи в 131 су в София и миналия петък се оказа, че класната е с Ковид, а в събота и понеделник и другите 2 преподавателки са заразени. До вчера 5 деца от класа се разболяха, а тази сутрин още едно е със симптоматика, но не е тествано. Не го знам кой щам е, но с тази скорост до няколко дни над 50% от класа ще е заразен.

99

Анонимен

преди 3 години

Неслучайно наричат ковид "невидимия враг". Никой не го е виждал.Не ми говорете за открита генетична последователност. Вирусите могат да се видят с микроскоп(с изключение на този) :-)

98

ВЯРВАЩ

преди 3 години

Британският щам е 30% по-смъртоносен, 56% по-заразен, и се задава с 99 км/ч! Експертите са голяма работа! Вярваме им!

97

Анонимен

преди 3 години

Много удобен тоя коронавирус за контрол на населението - няма Брекзит, няма протести. Чудничко! Политиците продължават да си крадат и да лъжат, че дори и повече от преди пандемията. Да се чуди човек...

96

Анонимен

преди 3 години

доктор джонсън знае най добре, разбира се след доктор борисов

95

Анонимен

преди 3 години

Закривай *** и всички британци да заминават за Сибир!

94

Гаро

преди 3 години

Великобритания е пълна с турци,а на тях им знаем хигиената...

93

Гаро

преди 3 години

Великобритания е претъпкана с ***,роми,синти,африканци,индиици,пакистанци,азиатци - е как няма да има смъртоносен нов щам!?....

92

Анонимен

преди 3 години

А у нас от стария щам умираха 40/1000 , сега с новия 13-14/1000 ? СУПЕР!

91

Логика

преди 3 години

Неприятен е този грип но радостното е, че от половин декада не е имало толкова ниска смъртност в България. Малко е странно, че в ситуация на "пандемия" смъртността е на толкова ниски нива...Сигурно е заради мерките, макар че няма никаква логика...

90

Ауууу

преди 3 години

Хайде всичкото ковид к.ретен в БГ да се заключва и маскира веднага,че от чужбина иде нов модел на нечуваната ТВ зараза,която успя да заличи сезонният грип и всички останали респираторни заболявания:)))))

89

Joan

преди 3 години

Браво, браво, да благодарим на британците за новата придобивка! По-заразна и по-смъртоносна! Браво!

88

Анонимен

преди 3 години

само 30%, тия в лабораториите доста зле са се справили - Гейтс да ги уволнява