167

Анонимен

преди 3 години

До БобиКоя е организацията "нежелана в Русия"?Това не са ли руснаци, които по места се борят за легитимно избиране, чрез честни избори?

166

Като виц :)

преди 3 години

Само сложете тая снимка до снимката на наш ***!

165

Така стоят нещата

преди 3 години

ПУТИН и другите.А мищоците от сайта дето изцвърчават по нещо - даже не се знае имало ли ги е или не.

164

Анонимен

преди 3 години

Познер, шефа на държавната телевизия в Русия, призна в ефир и директно, че има списък с теми спуснат "отгоре", които официално са забранени за дискутиране в неговата медия, защото от това "няма полза".Сред тези забранени теми са състоянието на демокрацията в Русия, раждаемостта и намаляващия прираст, вътрешния тероризъм, екологични проблеми и т.н.

163

Тиква Генерал

преди 3 години

А нашата тиква освен да се вози в японската каляска по магистралите на европейския съюз - друго не може!

162

Браво на Вова!

преди 3 години

Другите 'лидери' са някакви карикатури в срвнение със него.А за нашите търкалящи се 'лидери' даже не ми се говори!

161

Krom

преди 3 години

До A Путин не знае - но е съвсем наясно с психологията на българския русофил. Това са тези странни субекти мечтаещи да стискат в потни длани калпаче, докато отгоре от коня геройски ги гледа Дядя Иван, засукал юнашки мустак. Само и единствено тогава се чувстват "защитени". И разбира се неглижират думите на Апостола - "Който ни освободи, той ще ни пороби". Такива работи.

160

Анонимен

преди 3 години

До БобиДругарю, ти освен да занимаваш хората с пълни глупости, нещо адекватно можеш ли да кажеш?Питах те някакви въпроси.

159

A Путин не знае

преди 3 години

А Питин изобщо и не знае как американофилчетата съскат като настъпени змии при такива новини при такива мижавиви новинарски сайтчета.

158

Krom

преди 3 години

Но пък пропагандата на Путин е постигнала целите си поне спрямо един в този форум! Мята се като Матросов на амбразурата, за да закрие от "хули" любимия вожд. За такива като него, по един малко по различен повод, един български поет бе написал "Знаме в ръката, верига в сърцето".

157

Анонимен

преди 3 години

До БобиАз не говоря за "събитията около Нахални", аз говоря за съвсем скорошното събиране на опозиционни лидери, което беше разпрснато и повечето бяха арестувани за "нарушаване на мерките".Имам един въпрос към теб: наистина ли мислиш, че вашите ежедневни усилия заблуждават някого за реалността в Русия?

156

Анонимен

преди 3 години

До Боби"4-7 години им трябваха да направят заводи от Нулата и ги направиха""От нулата". Крадците от Русия, дето влачат де що сварят, били започнали "от нулата". Смех.Иначе, виждаме докъде са се "модернизирали". На същото ниво са си. Русия не поризвежда нищо "модерно" (освен хибридна война).

155

Голяма лъжа

преди 3 години

Пропгандата върви. Първо :Съвсем понятни бе заявено защо не съобщава с коя ваксина - за да не се прави реклама и да се омаловажава друсите 2. Второ: В Русия отделно броят ваксинираните. 4. 5 милиона напълно и 6.3 само с първа доза. Това прави 11 милиона по нашите мерки.Колкото и да пишем, мразим и търсим под вола теле разликата е огромна. С 8800 за пазени на ден при практически нулеви ограничения и нашия европейски тотален локдаун. Зависта е основен движда фактор на прогреса но не и черната.

154

Анонимен

преди 3 години

До БобиПутин е тоя, който си прави събирания със 100 хиляди души без предпазни мерки, тъй че и "критиките" им са като "демокрацията" им - пълна бутафория.

153

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 179Достатъчно е да гледам какво ги върши, но съм наясно, че за русофилите връзка между действия и думи е невъзможно нещо. Още Павлов го е казал, че руския човек тази връзка не може да я направи: той съществува в състояние на амок, някаква ужасна фантазия, която рязко контрастира с реалността.То е достатъчно да отидеш в Русия, за да разбереш, че това е страна пълна със зомбита. Последно бях преди малко повече от 2 години. Нищо не се е променило идеологически отпреди 89та.

152

Анонимен

преди 3 години

До 177Сигурно си пиеш кафето с Путин, щом споделя с теб тайните си мисли.

151

Анонимен

преди 3 години

До БобиСам си противоречиш, хем си казват едни на други, че "чавка им е изпила мозъка", хем "знаят какво правят". А че диктатора знае какво прави, за да си пази диктатурата - знае.Нещо веднага си "припомни", че са ги давали тези неща, а? Жалки сте.

150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 173"В Русия заболелите за денонощие са колкото заболелите у нас и намаляват."Ц, другарю, Руската стъкмистика й лъснаха всичките лъжи по повод на тая криза. Едиснтвената причина, да има "разхлабване" е защото Цар Путин трябваше да си направи политическата акция. Като се събуди пак протеста, пак ще ги затегнат.

149

МОЛОДЕЦ

преди 3 години

ДА НЕ Е РЕКЛАМНО ЛИЦЕ НА МЕД МАФИЯТА ЗА ДА СЕ СНИМА С НЕДОКАЗАНИ ТЕЧНОСТИ РЕКЛАМИРАНИ КАТО ВАКСИНИ>>

148

Анонимен

преди 3 години

Кво толкова се пените за Путин, пенете се за нашите :)) Отишъл разбираш ли в тайгата и опорките го изкараха най-големия злодей на всички времена, Сталин и Хитлер ряпа да ядът :)))