39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25 липса на управление не било хубаво, че какво толкова са свършили гробавите за хората през тея 10 години.. само си тъпчеха джобовете (от бюджет аи от еврофондовете с партньорите си дпс) и раздуваха администрацията с послушни и не особено умни калинки, с надеждата да се бетонират на изборите (което почти им се получи). може би при липса на такова "управление" и бизнеса ще живне

38

До 38

преди 3 години

Важното е ,че такива като теб са безгласни букви.Борисов каза още преди, че се оттегля от политиката.А ,ти ду хай супата.

37

Анонимен

преди 3 години

Дават мандат на ГЕРБ, те питат другите искат ли да си играят с тях. Получават среднак.Дават мандат на Слави, той пита другите искат ли да си играят заедно. Не получават нужните проценти.Дават мандат на БСП, те питат другите искат ли да си играят с тях. ДПС им намига мазно, не получават нужните проценти.Сформира се служебен кабинет който да организира избори. На тях резултатите са кардинало различни защото на мутрий вече не му вдигат на позваняванията. Шах-Мат.

36

До 33

преди 3 години

Ще вкараш на Бойко шланга.***.

35

А нима Славуца е

преди 3 години

по стока? От проста кратуна какво може да излезе, само простотия! Боко поне се правеше на мутра, а оня чалгар и за *** не става! Явно пак ще харчим пари за нови избори. Вместо да се обединяват партиите по идеологии, те се цепят като ковид-вируса. Така никога няма да се оправи животът ни!

34

Анонимен

преди 3 години

Ало, Мирчев, от американското посолство обадиха ли ви се? Защото мисля, че ако ви се обадят и ви привикат, друга песен ще запееш.

33

Анонимен

преди 3 години

Важното е да арестувате незабавно Мутрата от СИК с кюлчетата!

32

Анонимен

преди 3 години

Ако всеки ще се прави на ощипан, отиваме към гражданска война..

31

хм

преди 3 години

От трън та на глог стана работата. Има ли разлика между мутрите на бб и мутрите на масона-чалгар трифоноф?!

30

123

преди 3 години

Много говори тоя. Трябва някакъв вид взаимодействие с БСП, за да ви мине съдебната реформа. Било то и без коалиция.

29

ACDC

преди 3 години

Няма как да се сформира правителство при такива ограничения! Сега ще започнат договорки .... Без мутрите не може да се сформира правителство. Най-вероятният кабинет е 7/8 мутрите + ДБГ+ БСП + Наведи се. Мутри вътре.

28

Анонимен

преди 3 години

Сега трябва да се работи за вкарването на Бойко в затвора.

27

Анонимен

преди 3 години

Няма как да има липса на управление, а ще има експертно управление ,което при всички случаи ще е по-добро от настоящето управление или евентуално коалиционно на ГЕРБ или на БСП.Много се радвам ,че ГЕРБ и БСП не могат да направят коалиция. Ако имаха достатъчно гласове,щяха да го направят. При нови избори,ще има повече гласоподаватели и ГЕРБ и БСП ще са истрория. Хората които се страхуват,следващия път няма да гласуват за ГЕРБ и БСП. А ако всички сме активни може и да спрем платения вот.

26

Нострадамус

преди 3 години

До Поредното IT..Пфф , направо сме в траур няма що. Голем смех предстои :)

25

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ нямат пари за нови избори, особено ако са есента 2в1 за президент и парламент. В случая липсата на управление е златен шанс за следващия вот ГЕРБ да потъне с 200... Амин!

24

Добре

преди 3 години

Се уредиха избрануите, на уфсете, здраве и късмет.

23

123

преди 3 години

ИТН+ДБ+Мутри Вън=официална коалиция без мнозинство, но неофициално през БСП, която да им гласува подкрепа, но да се води опозиция и ето ти парламент. Без БСП и ГЕРБ и ще си удържат на думата. Ще си имат мнозинство без официално да е с тях БСП и всички тези 4 партии ще са доволни. Така ги виждам аз нещата!

22

протестъри

преди 3 години

славчо и мая от мутри вън ще ни управляват

21

Анонимен

преди 3 години

И Тошко на Трифонов също каза снощи - с ГЕРБ, ДПС и БСП "е па нема" !

20

Анонимен

преди 3 години

Липсата на управление не е по добра алтернатива от лошото управление. В този смисъл и ДБ и ИТН ще трябва да преосмислят как ще действат или ще се харчат по 100М за избори на 6 месеца...