42

Няма спиране

преди 3 години

Как ще спрат и изолират под карантини и строги мерки хората под въздействието на слънчевото време, сезона на почивките, хормоните на разврата се активират, за да стартира летния период на безразборните интимни връзки и пътувания по екскурзии.

41

Малко са брйките

преди 3 години

Идва сезона за почивки, спа, кръчми и размножителния период, топло време разголване и разгонване хората ще почнат по-често да правят секс. Как ще спазват епидемичните мерки за дистанция не знам.

40

Матей Математик

преди 3 години

Абе хора, я пак разделете 1352 на 9118 и вижте колко процента ще получите?Аз ли не мога да смятам, че получавам 15% вместо 20% или вие вече го ударихте през просото?

39

До 49

преди 3 години

Да пожелавате на хората да им измрат децата е чудовищно. В моето семейство мерките се спазват стриктно. Носим маски и в коридорите на сградите, и в асансьорите и не се возим в тях с външни хора - извън колегите или семейството. Носим маски и на открито, на тротоара, единствено в парка и в зони с разстояние повече от 5 метра, ги сваляме. Вирусът няма да бъде без последици за децата, но прекаралите го ще го разберат след 1-2 години, когато се появят нелечими автоимунни заболявания сред тях.

38

Анонимен

преди 3 години

Пресметнете си правилно процентите, нали не сте учили дистанционно, излагате се! Ние тук вирус все едно нямаме, никой нищо не спазва, никой нищо не контролира, абсолютно свободно и лежерно, на никой не му пука, нито за претъпканите болници, нито за многото починали хора всеки ден. Това е положението в Мутроландия!

37

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 44Всъщност дори не осъзнаваш какво ценно инфо даваш.Явно младите провинциалисти умишено не спазват мерки с цел да умират колкото се може повече възрастни.Като че ли това ще и реши проблема че са *** ................ХА-ХА-ХАЩе гниете в мизерия и нищета, пУмияри !!!

36

Коритаров

преди 3 години

Вирус нема

35

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 44Не се притеснявай ще дойде и зараза която исбива основно деца.Само въпрос на време е. Но тогава няма да спазваме никакви мерки та да ви измрат копеУетата !!!

34

Анонимен

преди 3 години

9118 тествани и 1352 заразени правело 20% позитивни ?!?!?!Ашкулсун бе "математицитееее" !!!!П.П. Що не си стоите в провинцията да ръсите прсототията си ТАМ?!?!

33

Анонимен

преди 3 години

1352 делено на 9118 е 14.8%, а не 20%. От мъка, че е нисък процента манипулаторчетата лъжат вече на ниво 1-ви клас, за да внасят някаква паника, защото не им стигна година и половина вече да ни правят на луди...

32

До39

преди 3 години

Сигурно са учили он лайн, това е резултата. Елементарни сметки не могат да направят, какво остава за нещо по - сложно.🤣🤣🤣

31

123

преди 3 години

1352,от 9118теста, не са 20%.тия хора вече си говорят каквото им дойде на ума.пълно безхаберие...

30

Анонимен

преди 3 години

Заразените ще намаляват, докато дойде някой нов щам на вируса.Това е "светлото бъдеще".

29

28 Г.МЛАД И НАХАКАН

преди 3 години

Каква пандемия,кви вируси,скоро Слави,Мая,Арман и Ицката ще направят правителство,ще сложат Мангъров начело на НОЩ и ще забравим за маски,вируси,пандемии,мандемии,ще бъде голям лайф и ще живеем в страхотен безкраен купон!

28

Анонимен

преди 3 години

20%??? Явно математиката не е за всички.

27

ПЛАНдемия

преди 3 години

Вдигнете си и те ще паднат!

26

Ужъс

преди 3 години

Въйй ши съ мрие

25

Ваксин Ковидов

преди 3 години

След изборите, заразените намалява. Случайност?

24

Биба

преди 3 години

Аз го изкарах Ковида на крак дет се вика. Сополивих се 2 седмици на работа, където заразих една колежка, но не си направих тест за Ковид, не съм проста аз, ко да прая да седя у нас при мойто пиянде.Накрая взех болничен, оправих се, сега след 1-2 седмици ще си направя тест за антитела, най- вероятно ще имам и все едно съм ваксинирана, ще се върна към нормалния живот. Колежката, дето и го лепнах ми е благодарна, макар, че я издрънчаха с майка и 10 дена карантина, ама като е проста прави си тест.

23

До 31

преди 3 години

Я виж след прекаран Ковид за какви тромбози става дума па ля чо