90

123

преди 3 години

По- важното е, че на избирателите им харесва, а не на политическите коментатори, щом са втори на изборите.

89

българин

преди 3 години

Когато адвокатите на ГЕРБ съскат огън и жупел, мед ми капе на сърцето, много ме кефи!!!Реакцията на мутрите е очаквана (и желана дори), защото повече от 10 години те се мислеха за богове!!!Е, сега разбират че не са. По трудния начин.Кой е тоа Нидал Алгафари бе???Предложената за премиер не била подготвена ли???А подготвен ли беше банкянския пожарникар който бъркаше процедурите още като кмет на София, а???!!!???

88

до 94

преди 3 години

Те канят и на ИТН. Но не идват

87

Анонимен

преди 3 години

Голям срам за всички избиратели на Трифонов.

86

Анонимен

преди 3 години

Гербаджийските хиени почнаха да вият от глад. Радист за ушите.

85

Анонимен

преди 3 години

Щом мутрите ***, значи Слави Трифонов е постъпил правилно.

84

Валентин Вацев

преди 3 години

ТОВА Е ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ--ЧЕ БСП НЕ Е ''ЧЕРВЕНА ПАРТИЯ''....ТЯ САМО ДА БЕШЕ ЧЕРВЕНА И ДА МИЛЕЕШЕ ЗА ПРАВАТА И ЗАПЛАТИТЕ на РАБОТНИЦИТЕ и на НАЕМНИЯ ТРУД...АМА ЙООККК .БАНКЕРИ, МАФИЯ, БИЗНЕСМЕНИ---ТОВА Е БСП .НЯМА СИНЬО , НЯМА ЧЕРВЕНО,.,НЯМА ЛЕВИ И НЯМА ДЕСНИ.!ТОВА СА АНАХРОНИЗМИ И АНАХРОНИСТИЧНИ ВИЖДАНИЯ И ДЕФИНИЦИИ .

83

Анонимен

преди 3 години

Нова ТВ кани партийните фунционери на ГЕРБ един по един, всеки ден.

82

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък сирийски бежанец кой го направи известен? Някъв драскач, *** на Боко! Книга бил издал, баба ми я взела безплатно с някъв вестник та си подпираше прозореца да не се тряска! Толкоз за този измислен герой!

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88Само дето истината е ТОЧНО обратната, но, както е традиционно за комунистите, за събитията се ЛЪЖЕ до последно, като жертвите биват обвинявани в престъпленията на престъпниците (точно както Навални беше обвинен за кражба със напълно скалъпено обвинение от най-големия корумпиран престъпник в Русия, с доказана корупция със замъка в Геленджик, и редица политически убийства.)

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88"....успешно усвояване на еврофондове= откраднати пари и раздадени на наши хора"Забавлява ме искрено, как някакви пълни некадърници, неграмотници и мързеливци наричат всяко финансиране "усвояване". Още отсега виждам как ще протече новата "национализация" : де що има някакъв бизнес, ще бъде обвинен в "усвояване" и ще бъде конфискувано, без значение как е придобит.Време е читавите хора да започнат пак да се изнасят от тая прогнила *** наречена български "народ".

79

СЛАВИ ПОБЕДА ПРЕМИЕР

преди 3 години

Този треторазряден предател на Сирия и нма своя баща, информатор на Израелското Посолство , ДА ВЗЕМЕ ДА СИ ИДЕ В СИРИЯ , поне замалко и да СПРЕ ДА ЦОЦА И ДА СЕ ХРАНИ ОТ ПАРТИИТЕ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ ...ТАМ ЩЕ ГО ВЪЗНАГРАДЯТ ЗА ДЕЛАТА И ПОСТЪПКИТЕ му.

78

Анонимен

преди 3 години

До 87За тези които не знаят, от геПи си бяха подготвили в Костинброд бюлетини за фалшификация на изборите, в тяхна печатница и Мая Манолова ги разкри, затова я мразят толкова..

77

Анонимен

преди 3 години

....успешно усвояване на еврофондове= откраднати пари и раздадени на наши хора

76

Анонимен

преди 3 години

intersuva ma...kravite, ovcete, kozite koi sha doi prez vakanciata, za kolko leva, koi she pravi kraveshki kashkaval, ovche mliako, kose sirene, krave maslo 82 procenta, mlechna smetana 35 procenta?v kolko chasa tragva vazdushnia vlak ot pamporovo za kavala i thessaloniki i zakolko vreme pristiga do celta? ;-)

75

Ще добута ли

преди 3 години

Славчо вече няма друти опции.Да би могъл Славчо би друснал кючек като преди 20 години,ама днес и право хора не може да изиграе. Не види,ни чуе,едвам крата като 90 годишен старец. Бялото не прощава. Марадона си замина на 60. Ще добута ли Славчо до 60?

74

Анонимен

преди 3 години

Откакто Бареката стана Евро депутат се видя че всякакви утре... пки можеш да направиш и премиери дори щом в България няма други така ще е ще си патим

73

Радо

преди 3 години

За Пилот не знам, но да си благороден и възпитан е безумно трудно в БГ.

72

Анонимен

преди 3 години

тоз платен мешунгер и той залябва от герб -арабулите си правят квот си искат ,таковат ви дъщерите за 10 лв на ул пиротска .

71

Анонимен

преди 3 години

Слави е хванал ковид от много близък контакт с Чорбанов.Забеляза се, че Чорбанов първи се разболя и веднага след него приятелят му Слави. Дали са си предали и други болести - ще се види.