67

Анонимен

преди 3 години

В момента почивам в Египет и се чувствам отлично. Ако нашите хотели предложат такова качество на същите цени ще подкрепя българското. Може пък тази ситуация да е за добро и нашите хотелиери да се замислят за своите туристи. По нищо нашето море не е по-лошо

66

кръпел

преди 3 години

нещо да напишете за кафявия варненски залив ??? .... и на още много други места

65

Анонимен

преди 3 години

Фалит за лакомите мутри. Фалит!

64

Анонимен

преди 3 години

На всякаде чадъри и шезлонги на плажа са безплатни. А в Мутроландия с пари. Мерси

63

Handel

преди 3 години

До Боко истината"Варна, Бургас и Добрич, спокойно! Херо мустафата ще докара милиони американски туристи! Герб!"Аха, роднините може да докара.

62

Ален

преди 3 години

Ако е за планина да бих дал пари защото имаме страхотни местенца и месни хотелчета и кръчми дето са запазили българското и българската кухния.За морето никога няма да ходия защото третират българите като не хора а гледат само туристите 4 члено семейство 60-80лв е това нормално лие ? Това го няма и във Дубай където е +45а ти пускат и климатик безплатно

61

селянин

преди 3 години

на мене специално ке е без паре щот нема да ода

60

Анонимен

преди 3 години

Хайде пак започнаха с рекламите на мутрохотели - било евтино, било прекрасно. А огромна част от хората не искат и да чуят за почивка на Черноморието. И както виждам нищо не може да помогне на българския хотелиер/ресторантьор - има алтернативи дори и по време на пандемия. Все се питам тия пишман бизнесмени как не разбират защо са им празни хотелите - като ходят в чужбина, не сравняват ли услугите и цените тук и там, толкова ли не могат да направят елементарни изводи?

59

Факт

преди 3 години

Нищо няма да ми струва почивката на море в България, както нищо не ми струваше през последните 17 години. Никой нормален човек не почива на море в България.

58

турист

преди 3 години

За 30 години на "балкантурис"т кадрите не им се обърна манталитета и не се научиха на обслужване.Не аз да се съобразявам с тях, а те с мен ! Където и да отидеш - някакви припитиви ти наглеят и мутреят. Въпреки, че реално е по-скъпо в нашите курорти, ходят вече само българи, които не знаят поне 200 - 300 думички на английски и не могат да се оправят в чужбина !

57

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ще ми струва 500 лева...зарядка на кемпера и след това на Бутамята и Липата,за без пари.

56

Инспектор

преди 3 години

Къшшшш

55

Анонимен

преди 3 години

До SergoКак е възможно да си толкова неграмотен, та да не правиш разлика между "който" и "които". Това се учи в първи клас!

54

.

преди 3 години

"Имаме пакети за по-дълъг престой и такива за по няколко дни. Цените варират и в ниските, и във високите сезони от 40 до 70 лева на човек, с включена закуска, каза собственикът и управител на хотела Пламена Иванова."Предвид сегашната икономическа обстановка свалете гореописаните цени наполовина и имате шанс!

53

Анонимен

преди 3 години

На мен конкретно абсолютно нищо няма да ми струва, защото не искам да ходя на това море. Не защото самото море има някаква вина, разбира се.... Няма да отида при ***, които го стопанисват.

52

Анонимен

преди 3 години

Колко ще ни струва почивката на Черноморието това лято?-----Дори не ме интересува!!!От 2008 г. посещавам Гърция, Турция, Египет или Португалия.Предимно в началото на септември, защото физически не издържам на твърде високите летни температури.И в допълнение към това е по-тихо, по-спокойно, а и цените са по-ниски.

51

Боко истината

преди 3 години

Варна, Бургас и Добрич, спокойно! Херо мустафата ще докара милиони американски туристи! Герб!

50

Мишо

преди 3 години

Безпари! Цените ще се сринат само стой та гледай! Българите ще заминат за Гърция, руснаците също, немците няма да дойдат, защото там туристически пакети за България все още не се продават. Ще има пияни англичани, може би и пияни поляци със сигурност. И едните и другите са толкова скъсани че кучета ги яли.Така, че благодарение на Бойко ще летуваме евтино!

49

Анонимен

преди 3 години

От какво толкова сте се уморили, че да почивате? Я вижте България какво блато е, какъв батак! В каква мизерия живее българина! Това от много работа ли е?

48

Handel

преди 3 години

Ха ха! НУЛА!