66

Щерю

преди 2 години

Грипенът сега да действа - не само да плямпа...

65

Въпрос

преди 2 години

И това беше референдума за който се редих два часа на опашка!!!! Евала други думи нямам.

64

Въпрос???

преди 2 години

1. Смяна на избирателната система с мажоритарна2. Намаляване на броя на депутатите от 240 на 1203. Мандатност на народните представители до 2 мандата4. Въвеждане на задължително гласуване5. Въвеждане на електронно гласуване6. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите7. Пряк избор от народа на съдии, прокурори и началници на полицейски управленияАз ли не виждам машинното гласуване и ли от екипа на слави лъжат????????

63

Анонимен

преди 2 години

И защо беше този напън за гласуване с машини, след като сегашните управници не могат да подсигурят машините? преди да налапате една лъжица, първо я премерете на задното си отверстие!

62

Анонимен

преди 2 години

ясно е че ще манипулират тотално изборите в полза на слави наркомана, по възрастните изобщо няма да гласуват на машини, то това и беше целта, ава нали сме *** народ, нека ни яха *** чалгар

61

Няма да гласувам

преди 2 години

И без да ме призовава който и да е аз без право на избор и по команда на слави и другаря няма да гласувам!!!! Да спечелят ок,начин да си ходят бол! Белия автобус е готов да ги извози!!!!

60

Анонимен

преди 2 години

Айде шахматисти.

59

Анонимен

преди 2 години

На 11и ще ходя на почивка в Турция ще мога ли да гласувам ако може секцията да е с адрес Анталия централен плаж близо до бара!! Благодаря ти бате слави здрав да си!!!

58

Анонимен

преди 2 години

До ВиготураКолко да се удължи? 48 часа? 72? Седмица?

57

Анонимен

преди 2 години

До НиккМи хубаво. Достави машини на цена 1000лв. Какъв е проблемът?

56

Анонимен

преди 2 години

Само споко слави ще предложи друг вариант. Офф забравих той вече ще е президент не го вълнуват тези избори!!

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58Какво ще рече "политически насочена литература"?Кой плаща?Аз не се сещам.

54

Никк

преди 2 години

Цик им дава по 4300лв на машина, която струва няма и 1000лв, а от Сиела искат по 11000лв за един брой машина. Много ясно че прекаляват и това няма да стане. Това са нашите пари, които са реални, от нас, не са просто някакви цифри, които човек просто си приказва..

53

Анонимен

преди 2 години

И правилно. Тази "фирма" издава политически насочена литература непрекъснато. Всеки се сеща кой плаща.

52

хахаха

преди 2 години

Глей ся сеира на радевата хунта.Обзалагам се, че дори от наличните машини, половината няма да тръгнат през топлата юлска сутрин.

51

Анонимен

преди 2 години

Важното е да има достатъчно машини в изборните секции в турция.Там ще е големият напън.А *** в България - кучета ги яли.Както каза тр0лът АнонимеН, който има зор - ще чака на опашка до полунощ и ще гласува.Това е и целта де.

50

Ха !

преди 2 години

За какво са им избори ? Та Фигуранта вече взе властта ! Да ни е честита военната хунта! Мадуро казал, че нямаме нужда от други машини, защото Фигуранта е гарант на диктатурата!

49

Анонимен

преди 2 години

Големите наглеци от Сиела останаха с пръст в уста. Смятаха че е много хитро да извиваш ръцете на държавата, когато е затруднена, ама вместо двойна печалба, останаха без никаква печалба.

48

Дам

преди 2 години

Върви се към пълно фиаско. То се и очакваше. И коя фирма ще се навие за без пари да осигури машините и то за няма месец? Или поръчката е по-удобна за едни наши хора? Наивниците и чалга феновете сметнаха, че куцият шут в много загрижен за тях и идва да ги оправи. Е, оправи и всички нас, които знаехме, че всичко ще е цирк с лош край. Ще бъде ли поне така добър да плати от джоба си за машините по анадолските дюкяни, които всеки БЪЛГАРИН, плащащ данъци ще спонсорира, заради простотията му селска?!

47

Анонимен

преди 2 години

До Java програмистИ ти що не направи собствена компания и сега да доставиш машини?Едни 6.5 милиона приход излишни ли щяха да ти бъдат?