20

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на Астра Зенека, драги хотелиери. По днешни данни на британската здравна инспекция, в момента са хоспитализирани (т.е., тежко болни) повече хора, отколкото през пролетта и над 60% от тях са напълно ваксинирани с отpoвата. От няколко дни насам по 50 000 души дневно се заразяват с "новия щам", който всъщност е мутация поради АЗ.На ваксинираните честито!

19

НЯМА СТРАШНО!

преди 2 години

Ще им плащате от данъците и ще плачите.И да скачате, пак ще им плащате.На печелившите ЧЕСТИТО!

18

Анонимен

преди 2 години

Ко църкат за едни чартъри. След Томас Кук трябва да са са свикнали, нали се бяха накачулили като мамуни на клона да обгрижват английски пенсионери за стотинки и пак греда. Ще го преживеят.

17

Анонимен

преди 2 години

Здравето преди всичко! А не печалбата. Нищо, че скоро и ние ще станем като Англия , но нейсе.

16

mani

преди 2 години

Давате ли си сметка колко хора остават без работа и заплати?Българският турист не е като чуждия,той не може да спаси туризма у нас.

15

Анонимен

преди 2 години

фалирайте, бе! докога ще ни занимавате с алчните си тънки сметчици! аре у лево!

14

Бунт

преди 2 години

Хората да вдигнат на бунт с брадви, бухалки и каквот има да ги прогонят хотелиерте от морето. Никакви пари и привилегии да не се дават на тази паплаач !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Чудесно, само ние пускаме без пср ваксини или каквото и да е. Заради Болните англичани пак ще ни затворят да си висим вкъщи след 1 месец. Добре не ги пускат

12

Анонимен

преди 2 години

Да си търсят компенсации от слави трифонов, тошко *** и ИТН!

11

Батка от Слънчака

преди 2 години

Голям проблем.Сгромоляса се цената на "белото".Тайницие пълни със стока,дилърите нетърпеливи да почнат работа а на редовните клиенти са им спрели чартърите.

10

Хотелиерите имат

преди 2 години

силно лоби.Пишман-ресторантьорите нямат старите сладки печалби.

9

Анонимен

преди 2 години

До Дано... Ти си изкарал 5 пъти КОВИДа бе организъм!Гледай как си се повредил! Ментално!

8

Яростни и Алчни!

преди 2 години

Ще си поискат бързо солидни парични компенсации от нашите данъци събирани от обикновените и не-богати българи. Освен парите ще искат и нулеви данъци тези алчни и безсрамно богати бизнеси.

7

Да ми

преди 2 години

ядат пачата!

6

Дано

преди 2 години

фалирате алчни к...а! Онези ваксинираните да "пламнали" от мутация, а вие ревете за тях! Че и учебната година да променим! Най - добре да я отменим, че да имате печалба!Мръсни, алчни к...а!

5

АнонимеН

преди 2 години

ТУРИСТИТЕ ОТ РУСИЯ ЗА ЛЕТНИЯ СЕЗОН МИНАЛАТА ГОДИНА СА БИЛИ 10 ХИЛЯДИ А ОТ УКРАЙНА 100 ХИЛЯДИ! ЯВНО ТЕЯ ДЕТО ГОВОРЯТ РУСКИ И СА НА ПОЧИВКА ТУК СА ОТ УКРАЙНА ПРЕДИМНО!

4

АнонимеН

преди 2 години

МИНАЛАТА ГОДИНА Е ИМАЛО 50 ХИЛЯДИ ТУРИСТИ ОТ БРИТАНИЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО ТУК НО ТОВА НЕ Е БОЛКА ЗА УМИРАНЕ ЩЕ ГО ПРЕГЛЪТНАТ! 50 ХИЛЯДИ ТУРИСТИ ПО-МАЛКО ЗНАЧИ ПО-ЧИСТИ ПЛАЖОВЕ И ПОВЕЧЕ ЗАТВОРЕНИ ХОТЕЛИ И БЕЗ ТОВА ХОТЕЛИТЕ СА СТРАШНО МНОГО)

3

Анонимен

преди 2 години

Ха ха наистина ли някой повярва, че като набодат англичаните ще ги пуснат да пътуват! Една седмица свобода и пак залагам на затваряне и евентуална трета доза! Нека им на хотелиерите, принудиха толкова народ да ае ваксинира, че си заслужават скапване на сезона!

2

АнонимеН

преди 2 години

ВЯРНО Е!!! НЕ ЗНАМ ЗАЩО НО НАЙ-МНОГО ТУРИСТИ ЛЕТНИ ИМА ОТ ГЕРМАНИЯ , БРИТАНИЯ И РУСИЯ

1

Анонимен

преди 2 години

Воят на бг хотелиери от Слънчев Бряг и на техните слуги - привърженици на чака - рака месията и мутро татуиран чалгар слави трифонов е песен за моите уши! Фалирайте, мизерствайте, нека славин от учиндол да ви оправя сега!