7

Анонимен

преди 2 години

В населено място ограничението е до 50км/ч, а често и по-малко. За пешеходна пътека да не говорим вече. Полицайчето като се е правил на състезател, да си поеме вината сега, а не да се обвинява линейката (която сигурно е единствена за района), че не се е телепортирала за 1 минута.

6

Анонимен

преди 2 години

Обходни пътища трябват В цялата страна пътищата минават през центъра на селата И пенсионерите с бастуните седят по пейките пред къщите и гледат колите ...

5

Анонимен

преди 2 години

Още преди няколко години бе крайният срок всички пеш. пътеки да се повдигнат Но като всичко друго и това не е свършено

4

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме да опитваме да пробутаме теорията, че линейката е виновна, а не сладурът от МВР, който е сгазил детето?Чудно! И? На кого е роднина ченгето, та така свирепо вече поредна статия пишем срещу лекарите?

3

Анонимен

преди 2 години

Слагайте си камери в колите За такива случаи са измислени Ако имаше камера веднага щеше да се види какво е станало , дали е карал силно , детето ли е изскочило внезапно и такива неща Сега всичко ще се точи с години

2

Анонимен

преди 2 години

Те в градовете където са на минути разстояние не идват, представям си по селата какво е. Аз станах свидетел във Варна на плаж 6 км от най голямата болница, извадиха човек от водата и спасителите го реанимираха повече от час,докато дойде линейка. Естественно умря човека.

1

Анонимен

преди 2 години

Всички пешеходни пътеки трябва да са вдигнати! Копелдаците не се интересуват от човешкия живот, но много си пазят колите да не се раздрънкат. Искаме закон, който да задължава вдигането на всяка една пешеходна пътека! Всяка!