229

Тез

преди 2 години

Се опитват да влязат във властта през задната врата, както го направиха в президентството, честита "промяна"

228

Циганин Комунист

преди 2 години

До 241 Ще си позволя малка поправка с ваше съгласиеПРЕДАДОХМЕТочно защото бяхме излъгани Никой не ни беше обяснил че във великият западвсичко е на кредит(коли ,къщи,пари и тнт.)Никой не ни обясни че трябва дисциплина и висок морал (който имахме)И най важното всички вярвахме на политиците, защото бай Тошо беше неподкупен!

227

Ямболски цървул

преди 2 години

ИТН,БСП,ГЕРБ-СДС,ИБГНИ,ДБ,ДПС са...РСПП(Рядко Срещани Пр0sти Парчета)!

226

Анонимен

преди 2 години

Е,сега вече няма да има такава държава!

225

Анонимен

преди 2 години

На мястото на НДСВ-ИТН.Останалите са ясни-БСП и ДПС.Както се казва-"Е,това ли е новото-ами че то като старото"

224

до комунист

преди 2 години

А, защо предадохте идеологията си, че и държавата "За няколко долара"? Защо подписахте планът "Ран" ( Луканов)? Къде изнасахте Осем Милиарда долара, а след това (пак Луканов) обявихте Бг в несъстоятелност/фалит - това беше Първата нац. катастрофа. Втората беше при Виденов, пак при вашите - заплата 3-4 долара! Абе, що при правителството на Виденов гръмнахте Луканов?, да не би заради Осемте милиарда! Кво правят Р.Овчаров, Р.Петков, Масларова и другите ви знайни и незнайни "герои", а?

223

Началото на края

преди 2 години

Посрещнете новата тройна коалиция - БСП, ДПС, НДСВ ..... с няколко протестърчета за гарнитура и един Тошко Африкански като самотен и единствен представител на ИТН ..... Къде е бати Слави ? Ами няма го бати . Он Лайн е ... Вече ми викат Е'бати .

222

Края им се вижда

преди 2 години

30 години в прайм тайма на втора програма и не бил от статуквото. Ама нека спат гладни една зима и да им дойде акъла. Това извръщение трябваше един ден да свърши най-после. Няма защо да се чудим че сме на опашката.

221

Али Реза

преди 2 години

Ох, лошо ми е. Много ми е лошо. :D

220

Не че нещо, ама....

преди 2 години

А бе, къде е батко? :D :D :D

219

Слави си е мутра

преди 2 години

Изначално Слави си беше и си остана лице на носталгичния комунизъм. Даже искаше да нарече партията си Няма Такава Държава защото лайтмотива на 30 годишното му шоу беше че държавата се е отдръпнала, че не дава и т.н.Социалист просмукан до мозъка на костите който мисли само как да възседне трудовия човек посредством държавата като средство за насилие.

218

Комунист

преди 2 години

До 234Срещнали се двама единият богат другият уменВъпрос: Ти като си умен защо не си богат?Отговор:Ти като си богат защо не си умен?

217

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш..

216

Българин

преди 2 години

Е чак сега ми светна кой пунтира Краси Рядков в образа на Станиславчо,. Еми това си е баш Славчо Трифонов бе хора

215

Анонимен

преди 2 години

Диана и другия, толкова сте далеч от истината, че повече няма накъде.

214

Бг фен

преди 2 години

Браво на Тошко папуняка,гордеем се с него..Тошко министър председател

213

Комунист

преди 2 години

До Диана Ще си позволя до ви върна назад във времето "Хляб и зрелища"това е което трябва на простолюдието на тях ни им трябва да се занимават с политика Другото нещо е че политиката не е нещо персонално не гласуваш за личности а за програми Аз не гласувам от 30години защото няма програма която да отговаря на моите вижданияСамо един въпрос защо никоя от партиите не казва как да се самоизхраним това според мен е в основата на бедността, а всички говорят как ще преразпределят външни пари!

212

Ганди

преди 2 години

Я каква снимка на жаба кикерица,и на Тошко фурнаджийската лопата:) кой ние от партия има такива нещастници ,никога няма да се коалираме с партийте на статуквото БСП,ДПС ,Герб и какво стана бе палячовците на промяната

211

Диана

преди 2 години

До Комунист Точно никой нищо не говори за култура, защото всъщност преходът на БСП засегна устоите на живота на хората и оцеляването беше по-важно досега...Гледайки как вървят нещата, не мисля, че някой от политиците изобщо смята някога да се засили на тази тема - битката за властта за тях е "въпрос на чест", не работа за обществото и тази "чест" от тези примитивни хора в БСП се защитава по типичния им примитивен начин със зъби и нокти, което предполага отрицание на всякаква култура...БСП ВЪН

210

Диана

преди 2 години

До Анонимен220 и ц.и.га.ни.на Добре, ще опитам отново! Значи,Слави беше звезда на СДС, когато започна да пише чалги като протест срещу фалшивия морал на БСП-които говорят много за морал,ама за морал на другите,а техните скотски оргии се вихреха из цялата страна.После почна да вади пари от чалгата,докато стигне до днес да слугува на БСП явно пак заради парите-не търси идея там, където я няма! Точно тук е проблемът, че нямаш идея как и защо живееш, а това е проблем на КУЛТУРАТА,не на политиката