28

Хм!

преди 2 години

Аз пък искам парите от МОИТЕ здравни осигуровки да са във фонд, който АЗ ДА ИЗБЕРА и който ще се грижи най-добре за моите здравноосигурителни интереси. НЗОК трябва да покрива един базов пакет услуги - детското и майчиното здравеоопазване, грижата за социално слабите и за онкоболните, а всичко по-нагоре да се поема от частен здравно-осигурителен фонд, който да се конкурира за парите ми с други такива фондове и да се старае да ми предложи най-добрата услуга - всекиму според заслугите.

27

Анонимен

преди 2 години

До асд И сега е така. Всеки, който иска, или работи в голяма фирма, има възможност за допълнително здравно осигуряване. Обема на доболничното и болничното лечение се определя от размера на месечните вноски. Ама едно е да знаеш, друго е да даваш акъл...

26

Браво

преди 2 години

Само за два месеца и разбърка блатото.1.Постави ребром въпрос защо ако нямам един бъбрек трябва на две години да ме унижават в ТЕЛК....нима ще ми поникне нов бъбрек? 2. Фиктивните дейности на болниците....та болниците в България никнат като гъби и здравеопазването става все по лошо. 3. Нормално е да има повече от една здравна каса. Единствено крадците са против това... Повтарям само за два месеца...тиквите и калинките чуват ли?

25

асд

преди 2 години

здравеопазването трябва да се финансира от застрахователния сектор , плащаш си месечната ЛИЧНА здравна застраховка и ползваш мед.услуги . това е най-справедливо .

24

Анонимен

преди 2 години

Стойчо Кацаров козината си мени, но нравът - не...............Пак лобистчето пробутва убийствените за здравеопазването идеи на господарите си от частните болници и частните застрахователи. Вън, мизерен лобист, маша на чужди интереси. ..............Прави се на шут няколко месеца, заминавай при частните болници да те хранят пак.

23

Анонимен

преди 2 години

Кацата с отнети лекарски права, работещ за БХК министър на здравеопазването, Спеца с измама за 1500000 шеф на НАП, Дамаджаната с имоти за милиони, купени с една заплата шеф на МВР също, Клисарката без построен обект, освен двете къщи за гости спира строежи и назначава некадърници, руския секретар министър председател, от харвардците единия с фалирана фирма, другия със съмнителна диплома...Все отбор "юнаци" назначи Фигуранта на Решетката и Черепа...и това е нови морал? Труженичките са по морални.

22

1

преди 2 години

До баба мараТо щото при другарите БКП бяхме цъфнали и вързали със заплати по 1 долар. В болниците нямаше превръзки и чаршави да не говорим за лекарства. Ако влезеш в болница ще караш само на вода и ще те лекува сестра или санитар защото лекарите избягаха.

21

Хм!

преди 2 години

Гледам, по-долу не щат здравеопазването да се реформира, защото сега си е "супер".Не щат да се премахне монопола на Здравната каса, защото тя разпределя парите "справедливо" и те стигат "за всичко". Не щат и ваксинацията да е доброволна, защото?

20

Анонимен

преди 2 години

Най-после Стойчо Кацаров пак си разкри картите - да открадне болниците и парите на здравната каса....... Всичките му циркове и палячовщина бяха да каже, че трябва да се продадат болниците и здравната каса да се ограби.............. Старият лобист на частни интереси и на частните болници отново се разкри....................... Време е Стойчо пак да си отиде вкъщи при жена му да го храни. Поработи, взе някой лев, заминавай при жена си да те храни пак, некадърен лобист.

19

НЕ

преди 2 години

Задържителна Ваксинация за Всички Бивши и Настоящи Политици, Децата и Внуците им! Също на Всички работещи в Медиите. Това са най-големите Преносители на Уханска Чума!!

18

Жалко

преди 2 години

Хитрецът преди 7 год. е спрял да си плаща членския внос към лекарския съюз и са го изключили. Иначе сега щяха да го изключат за гавра и уронване престижа на съсловието!

17

Кацаров боклук

преди 2 години

Като смяташ, че е доброволна защо одобри сегрегация относно носенето на маски на работното място - ваксинираните могат без, неваксинираните трябва да носят? Понеже си защитник на доброволните начала, лъжец ***!

16

джави

преди 2 години

Самата дума реформа е синоним на нещо по-гадно и лошо тук.

15

Анонимен

преди 2 години

Всяко нещо трябва да се управлява с мозък, а не с ГЗ!!А защо в МЗ е обратното??

14

Анонимен

преди 2 години

Много грозен тоя, дъщеря му също. А, дали е нагла, алчна, лъжлива и противна като баща си???

13

до 10

преди 2 години

Рашков ли ти каза, че Борисов е крал или бабите пред блока?

12

Анонимен

преди 2 години

Така е!Трябва незабавно бързо да се направи реформа и всичко ще бъде наред!

11

смачканяк

преди 2 години

Този е срам за лекарската гилдия !!!!

10

Чао, Кацаров!

преди 2 години

Кацаров е пътник - за нула време събра купища негативи!За какви реформи говори, като утре ще освободи поста и ще си се върне в НПО-то!Дъното си е дъно... и няма място на върха,... дори и в здравната система!

9

Кон с татация

преди 2 години

Не че ще ми каже някой но колко века ще продължи тая безкрайна здравна реформа бе?И другите реформи също?От комунизъма и социализъма все на реформи го ударихте и освен кражби и прогресивно обедняване и унищожаване на населението положителен резултат няма...никакъв!!!