114

Протестърот

преди 2 години

За това ли протестирахте и се пенявихте цяло лято миналата година??? От пролетта това не е нито държава нито парламент а някакъв пълен цирк!!! На печелившите честито, на останалите изтрещелници дано им е дошъл акъла че със случайни истерични партии, псевдо шоу оправячи и уж нови но пребоядисани стари муцуни не става!!!

113

Анонимен

преди 2 години

Доходите се вдигат именно по този начин, а не по досегашния с " проценти"! Така е било и на запад през 50- 60- 70 години на миналия век! Няма друг начин, същото трябва да се случи и с заплатите, да речем от догодина! И да дойде този, който може да се справи с предизвикателството- висок жизнен стандарт, останалите като отвратителната на външен вид капон да се махат докато са още живи И здрави! Стига мизерстване в тази държава и стига лапачка за олигархията! Поздравления за всички наши пенсионери

112

анонимен

преди 2 години

ИТН видял коалиция между партиите на статуквото. Ами дай боже в бъдеще да се случи , защото видяхме новите , че не стават и за това дето се запушва кацата със зеле , та да се обединят старите ще е най-безболезнения компромис в името на България и спасението и.

111

Анонимен

преди 2 години

Да продадат всичките маси и столове от заведенията по-чужбина. Ще има пари за всичко.

110

Мирчо

преди 2 години

идат избори..ха.ха.хаама първия ден депутатите помните ли как гласуваха за техните заплати и привилегии...Това помнете като гласувате следващия път не 20 лв пенсия.

109

Анонимен

преди 2 години

Как се издъниха превратаджиите не е истина. Направо няма такъв кеф

108

анонимен

преди 2 години

Явно партиите ИТН и Ние дрън дрън не се усещат, че от тях нищо не зависи. Имаха възможност да откраднат власта, но пуста лакомия им изяде главата. Предлагам да си избършат сълзите и да гласуват това, което истинските партии предлагат.

107

Анонимен

преди 2 години

Те взимат хиляди , 120 лева на някои от вас ви се вижда много? Значи по-добре те да взимат по хиляди левове от заплати комисии и т.н. а бедния българин да гладува с тези цени в магазините така ли? Ай не ми се правете на бюджетни разбирачи

106

Богдана

преди 2 години

Леле мале?! ГЕРБ, БСП и ДПС обърнаха палачинката. Остава и ИТН да се усетят и ..... Тогава, тогава предвиждам такъв живот, че всеки си вика ДАНО, ДАНО!

105

Политолог

преди 2 години

Нормалните партии в Парламента стояха като наказани в ъгъла ,макар че са мнозинство и позволиха на измекярите от проституиращи да диктуват дневния ред !!! Чудех се докога ще ги търпят, все пак политик не се става за един ден ! Време е да се изрине цялата смърдяща група от проституиращи негодници от Народното събрание ! Крайно време е ! Стига глупости на народен гръб !!!

104

Хоаса

преди 2 години

в държавата започва все повече да ми харесва - пенсионерите с 120 лева отгоре/ почти половин пенсия/, майките с двойно майчинство за втората година/ дето може да дойде и по-голямо от това през първата/, увеличаване на пенсиите, никакви мерки и ограничения за коронавирус и най-вече никакъв контрол, никакви напъни за ваксинация. Всеки дава и наддава! Красота!

103

тито

преди 2 години

До 5 к. 117.....................земеделските бяха 24 , 26 лева !!

102

Истукан

преди 2 години

ИТН, ГЕРБ, БСП и ДПС не е ли едно и също?

101

5

преди 2 години

Охооооооо, голям гювеч, при Тошо имаше пенсии по 30 лв.

100

Накратко

преди 2 години

ЕС подготвя общоевропейски критерии за формиране на пенсиите и минималната работна заплата така, че всички тези фойрверки сега са си просто един ПР на разните му партии. А колкото и да са статукво ГЕРБ и ДПС знаят, че добавките към пенсиите идват по линия на еврофондове за преодоляване на корона-кризата, а преизчисляването на пенсиите ще трябва да се финансира или с увеличаване на данъци или на пенсионни вноски.

99

НЯМА ПАРИ ...

преди 2 години

Царя осъди България , няма пари за пенсионерите !За депутатити , роми и управлявщи , не ваЖИ , даже не им стигат заплатите !

98

Фактите !

преди 2 години

До Анонимен... Колко е гот за ДПС , БСП и герб , ... НАЛИ НА СА НА ВЛАСТ , МОГАТ ДА ПРЕДЛАГАТ И ПО 1 000 ЛЕВА !А ако са на власт , на която бяха , ЗАЩО ТОГАВА НЕ ПРЕДЛОЖИХА , ИЛИ НАПРАВО ДА ГИ НАПРАВЯТ , А СЕ ОСЛУШВАХА ТОЛКОВА ГОДИНИ БЕЗ ДА ПОМРЪДНАТ ПЕНСИИТЕ !?

97

Duchess of Cringe

преди 2 години

Продължавайте да раздавате пари там, отдето няма да се роди нищо за бъдещето. Пенсионери и социално. Давайте, давайте, ще цъфнем със сигурност.

96

Анонимен

преди 2 години

Капон не беше ли от тая партия дето говореше, че пенсиите трябвало да бъдат хилядарка. Сега обърна палачинката. Хе хе ще цъфнете всички лъжливи...

95

питане !

преди 2 години

А защо толкова години ПЕНСИИТЕ НЕ БЯХА АКТУАЛИЗИРАНИ ??? Въпросът ми е :Колко трябва да бъдат пенсиите , като се ВЪРНЕ С ГОДИНИТЕ АКТУАЛИЗАЦИЯТА ?Ето защо пенсиите в другите държави като нашата в ЕС , където и там е имало КОМУНИЗЪМ , са еди как си , а ФЪФ България са ,....... ЕДИ ТАКА СИ !