104

до 110

преди 2 години

Най- интеуегентен, но уви, най- беден! Няма промишленост, няма наука, има сервитьорки, бакшиши и общаци. Брех, този интелект, брех!

103

Анонимен

преди 2 години

Посоченият член от НК гласи: "Ал. 1: Който предава по радио, телефон или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога, се наказва с лишаване от свобода до две години. Ал. 2: Ако от деянието по ал. 1 са настъпили значителни вредни последици, наказанието е лишаване от свобода до пет години и глоба от десет хиляди до петдесет хиляди лев

102

И този...

преди 2 години

Има обосновано предположение, че т.нар. Национален оперативен щаб (НОЩ) е организирана престъпна група и дори да не е такава, с действията си в нарушение на чл. 326 от Наказателния кодекс е създала обстановка за масова смърт".

101

Германец

преди 2 години

"Българите се оказаха най-интелигентния народ в вета." -- Xaxaxaxa. Ако това ти помага да заспиваш вечер....

100

Анонимен

преди 2 години

Една от тая група е 800 хилядната едминистрация ...тоя постоянно се измъкват ,и на тая тема не се говори ,а било нужно лекари и учители ,когато се ваксинират на 80 % тогава о народа че се ваксинира

99

Анонимен

преди 2 години

Интересно, бугариту научило две-три фрази. Кажи ми, бугару, по каква мяра отсъди, че владееш тази дисциплина "критично мислене"? Родителите ти казаха, че си много умен и красив и можеш всичко и ти си помисли, че можеш да мислиш критично?

98

Кунчев,

преди 2 години

ти като заразяваш със страх в неимоверно големи размери, дали да не те евтаназираме задължително. Няма да ти нарушаваме гражданските права

97

Дедо

преди 2 години

Тоз , като развалена плоча !? Е , нали ваксите могат да пренасят зараза ! Като ваксинира насила , кого ще предпази от зараза !?!?

96

Анонимен

преди 2 години

Отново дементни, неиформирани и противоконституционни изказвания. Да не говорим за антидемократични. Алооо фашиста мунчев !? Ти в коя година живееш да си вярваш, че хората ще се уловят на лъжите ти? Има интернет ! Хората четат, че и ваксинираните заразяват и се заразяват. Що за д3билно същество... А тези 15 - 20 хил на ден - само в мечтите ти. Я има 4-5 хил на ден да се "имунизират". Хм, дали това е правилната дума, обаче ?

95

Анонимен

преди 2 години

До Германец - Между образован и умен човек има голяма разлика. Какво представлява образованият човек? Човек с много знания. Какво представлява един компютър? Машина с много знания. В бъдеще ще са нужни хора с критично мислене, а не читанки. Ролята на читанките ще се предостави на компютрите. Ако ще колонизираш Марс например не са ти нужни хора, които се страхуват от някакъв вирус със процент на смъртност горе-долу колкото нормален грип. Отделно много професии ще изчезнат - автоматизация и т.н.

94

антиваксер

преди 2 години

Като малък падах много на глава, малко е ръбеста, но нищо ми няма.

93

Анонимен

преди 2 години

първо си направи необходимите тестове за да докажеш публично, че си ваксиниран, защото по моя информация не си с тези ваксинни!!!!!

92

Германец

преди 2 години

"С вирус е много опасно, защото могат да измрат хора, които са ценни за обществото, но с ваксина е друго." -- Като се има предвид, че образованите хора се ваксинираха и че антиваксърите, как да кажем, сe борят с особени когнитивни предизвикателства (справка 80% от бегетата, ринг ъ бел?)... Та искаш да кажеш, че образованите не са ценни за обществото? Вярвам ти. В обществото, в което ти живееш 100% е така :)

91

Анонимен

преди 2 години

Народен съд!!

90

Анонимен

преди 2 години

До наглия германецСТОЙ СИ ВЪВ ФАШИСТКАТА ДЪРЖАВА И СИ ЗАТВАРЯЙ ПЛЮВАЛНИКА.НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ЕРБАП, ЧЕ СТРАХЛИВА АМЕБА, ПО-ДОЛУ ОТ ПЛОСКОДЪННИТЕ РИБИ.

89

98

преди 2 години

Човече, разбери. Ти не си специален, никой не те знае, на фона на 7 млрд население ти си никой. Да беше Гейтс, да те знаят хората, но не си. Кажи ми, на кой му пука ти как живееш и какво ще спечели някой ако утре си отидеш заради корона, ваксина или ПТП? Моля ти се, не се прави на врачка.

88

Анонимен

преди 2 години

Бугариту много знае. Първо много знае в училище, защо му е да учи, он си го знае. После много знае в университета, защо да учи, он си го знае. После, понеже много знае, отива в строителството и понеже много знае, строи екстра качество. После, понеже много знае, геврека на жълтата каляска и е над нещата, не спазва ЗДП. Мигачи, предимство, над нещата е. Цъка като види скъпа кола, някой крадец ще да я е купил с негови пари. Накрая, защото много знае, е хипертоник с диабет тип 2 и хваща корона.

87

Поручик Ржевски

преди 2 години

Тук която партия въведе насилствено ваксиниране ще си иде от власт. Ако Кунчев искаше да пази старческите домове, то тогава служителите по-скоро трябва да се тестват, защото ваксинираните се разболяват също. А старите хора могат да си набият по една ваксина, никой не им пречи.

86

Анонимен

преди 2 години

Задължителна ваксина, но преди това задължително подписваш декларация за информирано съгласие?! Как го виждаш това ***?!

85

Анонимен

преди 2 години

До Германец - И още нещо... След като ви прецакат имунната система с ваксата, след 2-3 годинки сигурно ще пуснат друг вирус и масово ваксинираните ще имат проблеми с него. По този начин виновникът за проблемите им няма да се води ваксата, а новият вирус... И така... Биите си ваксата и се радвайте, че можете да ходите в мола в Германия, без да ви искат бърз тест...