24

дедо Стефчо

преди 2 години

До АнонименМногото пари водят до голям стрес и депресии. И с 800 лв айляка си е алйляк,ако бяхме със 3 бона заплати щяхме да сме намръщени и вечно препускащи маски като София..нали така?

23

Пловдивчанин

преди 2 години

До ккНе мъдрите хора, а Виктор Юго. И той е имал предвид Франция с техния Прованс. Ама Варненци и Бургазлии обичат така да контрират софиянци. Гледай си живота и рахата на морето, вие имате други бизнес възможности и дадености за вадене на пари. Аз съм си майна и изобщо нямам комплекси от провинция-мровинция и подобни глупости. Все тая, кой каквото иска да си дърдори ;)

22

Анонимен

преди 2 години

Чудо, ама с 800 на месец

21

бай работник

преди 2 години

Защото всичко е в София ,там са потоците пари и инвестициите. А тук при нас майна някакви ниски обслужващи бизнеси и ишлемета на Турци и Италиянци..

20

Пловдивчанин

преди 2 години

До до Пловдивчанин 20 Съгласен съм. Спомни си как създадоха Интер Експо Център, който има функции като панаира. Или пък как Райънеър стартираха от летище Пловдив и летище София ги "открадна", сваляйки цените на Терминал 2. Уизеър даже ги съдиха за това ама май пиха студена вода. Това си е още соц.мислене - всичко трябва да е в София и концентрирано, та по-лесно да се държи под контрол.

19

кк

преди 2 години

Горещичко е лятото в Пловдив..хващаш тен направо през потника..Мъдрите казват:Всичко,което не е до морето е провинция :-)

18

до Пловдивчанин

преди 2 години

И защото от дълги години вече управляващите се стремят да централизират и привлекат най-доходоносните и големи инвестиции в София, за сметка на останалата част от страната

17

бай работник

преди 2 години

Лошо няма,отивам в "Найлона" при вожда да ударя 10 бири и малко айляк и хубава музика до 4 сутринта!

16

Пловдивчанин

преди 2 години

До бай работникМайна, проблема не е, че са дошли преселници. Ай да не се правим на кисели софиянци- дойдоха тия от провинцията и ни съсипаха града. Пловдив винаги е бил гостоприемен и айляк. Хората идват защото има работа тука. И обратното - ако не идваха хора щяха да спрат да строят нови заводи и производства. Заплатите са ниски защото тука са бачкаторските позиции. Най-много някой мид-мениджър. Високите позиции и заплати са в София. Защо? Щото там е "играта", там се разпределят баницата и т.н

15

бай работник

преди 2 години

Пловдив е страхотен град,тук съм роден и тук живея обаче станадрата е нисък и заплатите са 1000 лева -при това големите. Напълни се със стотици хиляди приселници които са готови да бачкат за 800 лв и от там всичко тръгна яко надолу...

14

Анонимен

преди 2 години

И в Пловдив е най-голямото гето.

13

Кк

преди 2 години

Мен ми е добре във Варна...В Пловдив лятото е 45 градуса,но на който му харесва да седи там.

12

Анонимен

преди 2 години

В Пловдив се развива евтина работна ръка. Пловдив няма адекватно управление, което да работи в полза на града и гражданите от много години. Пловдив се презастрои. Пловдив расте навътре (в междублоковите пространства, зелени площи и т.н.). В Пловдив няма адекватна инфраструктура. В Пловдив няма адекватен за населението на града градски транспорт. Бохеми хора, айляци, но търпеливи към лошо управление.

11

БГ

преди 2 години

Държавна политика било съсипването на Пловдив (градът ви е най-красивият в България), смях.... хахах, кажето го това на хората от градовете в северозапада и всички други области в България, без София, Варна и Бургас. В друг областен град 31 години вече няма и грам инвестицийка ама грам...

10

Пустиняк

преди 2 години

До 11. Прав си. Променя си генофона на населението. Идват грозни, зъбчати, космати и неграмотни люде.

9

Ботев

преди 2 години

Никой истински Пловдивчанин не би си и помислил да живее в София. Лошото е, че и тук се изсипва цялата селяндурска гилдия. Главната изгуби автентичния си облик, физиономиите на хората са други, груби, недодялани, дори има грозни жени вече, мъжете са 60% с диагоналки и 30%?малцинства. Тъжна картина. Държавна политика е била винаги съсипването на Пловдив и това продължава, този пък успяха с икономически възход. Важното е Стефчо да си приказва глупостите.

8

Анонимен

преди 2 години

И Шекера

7

Док

преди 2 години

Не мой да бъде! Асфалта не се яде!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. А кво да правят на село? Като минаваш с колата да им се радваш, че са там ли?

5

Бай Тошко

преди 2 години

Я сега някой имотен брокер да ми разясни къде да си туря париците - в Етишопия или в Майнатаун?Шегата настрана. Една хубава новина. Ако живне провинцията не само Пловдив само тогава тази държава ще има бъдеще.