9

БГ-реге

преди 2 години

Севте чувал за този юнак, да е жив и здрав, но от статията разбирам, че е от ранга на Де Ниро, Ал Пачино и подобни; вероятно статиите за тях биха били по-малки от тази за Михайлович, Володя. Бре, бре какъв корифей на световното актьорско изкуство сми имали в наше село.P.S.: пАМПЕРСИ, СЕРИОЗНО?!

8

Анонимен

преди 2 години

Я па тоа. Съга ли разбра че има див Капитализъм откакто почна да гладува. Дивия капитализам съществува от 32 години бе бате.

7

Анонимен

преди 2 години

точно така си е - живеем в капитализъм, не си даваме сметка, че това, което ни кара да сме щастливи не е в надпреварата, правилно го е казал, да видим има ли кой да чуе

6

пияница мистик

преди 2 години

Интересно :))) Точно надпреварата седи в основата да се развива цивилизацията. Не знам защо този субект нарича това "див капитализъм". То си е природен закон - слабите не оцеляват, само силните. Естествен подбор.

5

Додо

преди 2 години

"Владимир Михайлов: Живеем в див капитализъм, но пандемията ни даде урок"==========Нищо подобно. Живеем във форсиран комунизъм, налаган чрез методите на неoлиберастката "демокрация" на банкерите-международници. Уви! Дивият капитализъм е много по-малко зло от неокомунистическата идеология, мразеща и имаща за цел да заличи от лице земята християнската цивилизация и най-вече европейската раса.

4

верно ли?

преди 2 години

Аз си мислех,че живеем в див милиционеро чекистки фашизмо -комунизъм!

3

Асан

преди 2 години

Кой е Гай и кой е другия :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Виновни са 9ти септември, ДС и 45 години социализъм които подивиха капитализма, и вече 30 години демокрация не може да се опитоми капитализма да зимаме копенхагенски заплати.

1

Анонимен

преди 2 години

искахте свободен пазар, искахте демокрация. НА ВИ СЕГА 200% СКОК НА ТОКА, ПАРНОТО, ХРАНАТА