27

Handel

преди 2 години

Ако се вярва на публикации във Фацебока въпросният Алибегов е поsтоянен любовник на тльстата гнyс Сачeва. т.е. добре си е топнlа човката в кацата с меда, а сега е зайнал и иска обикновените хора да съберат пари и да му ги подарят.

26

Анонимен

преди 2 години

Герб сами се погребаха с абсолютно неадекватната си реакция по повод изнесените данни за корупция. Повече власт няма да видят.А проблема беше преодолим с малко по-адекватен PR.

25

Реалист

преди 2 години

Хора, които твърдят, че Живко от Варна е болен, всъщост лъжат, нарочно лъжат ! Те не искат България да се оправи, ако искаха, отдавна щяха да я оправят и ние щяхме да живеем като принцове !

24

Анонимен

преди 2 години

Парите ще тръгнат тия дни около Нова Година.Очаквайте ги.

23

Анонимен

преди 2 години

Богатите и бизнесмените искат да живеят в социализъм, а бедните и работниците да живеят в див капитализъм............................Трябва да преминем към социализъм, бизнесмените щом искат социализъм, ще им го дадем. Данъците и собствеността им да се вземе и да стане държавна срещу държавните пари. Няма безплатен обяд.

22

Анонимен

преди 2 години

Дайте му пари на Алибаба да се подстриже .

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли вече да си измие косата?

20

мак

преди 2 години

Стига с тоя некъпан. Стана като с т.лупа, по няколко пъти на ден го отразявате, единствен той страда. тъ..п..ак.

19

Анонимен

преди 2 години

Комунистите крадат яко и доказателство за това е че цените на всичко скочиха рязко. Така беше когато фалираха и окрадаха държавата 1997.

18

Ужас

преди 2 години

Добре де, каква държава сме ние, какъв народ? Няма никакви мерки и нищо никъде не се спазва! Ресторантите в София са пълни до горе, няма разредени маси, какви капацитети на 50%, като работят на 110%! В 23 часа никой не затваря! Уикендите работят до 1 през нощта! И само реват за помощи! Що? Направо сме за смях...ами и за оплакване до къде сме се докарали. Тоя нечистоплътния *** отвратителен да се подиграва с хората и да говори за мерки...

17

Анонимен

преди 2 години

Абе, Тарзан, кви пари бе? Сачева не ти ли дава от чекмеджето?

16

Мерки

преди 2 години

Не може да не спазват никакви мерки (самият Алиберов беше признал в друго интервю че масово мерките не се спазват), ресторантите да ги бойкотират и в същото време да реват за пари от държавата! Значи хем работят на 100%, хем искат държавата да ги подпомага, то бива наглост ама тяхното е извън всякакви граници! По-скоро държавата трябва да си поиска дадените пари досега от всяко заведение, което е хванато, че не спазва мерките наложени от правителството!

15

Анонимен

преди 2 години

Абе, миналата година, когато Алибегов протестираше срещу Борисов неше добър, а?

14

Анонимен

преди 2 години

алибегомняма пари да си плати вноската за s класата.Той така и така не плащал данъци до момента ,нека сега поне да веме некой лев от държавата

13

Възмездие

преди 2 години

Алчността да бъде жестоко наказана уммрете бизнес гадоове и тоя нарко дилър Алибегов.

12

Анонимен

преди 2 години

До 7 *** да се прегледаш, че явно имаш доста странични ефекти от ваксината!

11

Алчни Вампири пукне

преди 2 години

Дано *** от тази алчност и лудост да се задавите с тези пари и да умрете дано. Гадове.

10

Анонимен

преди 2 години

Източихте я тази държава, направо бащиния стана, то не беше ДДС то какво ли не и човек като излезне навън и вижда как се скъсват от поръчки повечето, но иначе реват и да им се даде още.

9

Stoyanov

преди 2 години

До Aнонимен 37 _______________ Ти като се ваксинира да не би да си спрял вируса или да не слагаш *** на устата а?

8

немабизнеснемапара

преди 2 години

нена кинти , нема да си купа бентли .