30

до 29 от славянин

преди 2 години

А гробищата с такива като теб!

29

До 30

преди 2 години

Ако беше малко по-образован и прочел нещо повече от Фейсбук нямаше да задаваш *** въпроси. Вътре в страната са за ваксини, но експортират антиваксърство. И не само у нас. Вчера ютюб им спря РТ за Германия именно заради такава дезинформация.

28

до 17 от славянин

преди 2 години

А аз по собствения си и на близките си опит ЗНАМ ЧЕ ИМА САМО ИНФО И ПСИХОПАНДЕМИЯ! И на мен ми дойде в повече ш.зофреничната ви хипохондрия като толкови шубе от ''страшно страшния'' вирус си стойте вкъщи маскирани, каскирани и ид.отизирани и не пречете на нормалните хора да живеят, защото животът ни не ни е даден да си го пропиляваме в ид.отски страхове и ограничения!!

27

До 26

преди 2 години

По затворите е пълно с такива гръмогласни мутри като теб

26

До 25

преди 2 години

От писаното от тоя, по който плюеш и твойто изхвърляне личи, че ти не знаеш какво е пандемия.

25

До 3

преди 2 години

Но сме длъжни да се съобразяваме с простотията и промитите мозъци от руската пропаганда?

24

славянин

преди 2 години

Така искам някой да ме тества и да се обслужва сам няколко месеца с гипсирани ръчички!

23

До 4

преди 2 години

При това увеличение щото мерките и маските ги затрудняват

22

До 12

преди 2 години

За всичко си има технически решения. Имаше и достатъчно време. Но българинът само мрънка и се оплаква. През това време другите народи вървят напред и се справят с обстоятелствата.

21

До 15

преди 2 години

Що не отидеш да помагаш в някое интензивно отделение без маска и после да ни разкажеш как няма пандемия? Като си толкова сигурен, че те лъжат.

20

анонимна

преди 2 години

На мен маската не ми пречи да преподавам.Не беше лесно свикването,но сега дори не я забелязвам.Предпочитам да съм с маска защото по-големите ученици масово не ги носят.

19

До 17

преди 2 години

Сега ни обясни и как нямало корона и бил обикновен грип. Опааа *** кой грип държи по 2 години? Не си се подготвил досатъчно. Май руският ти не е на ниво

18

Анонимен

преди 2 години

Да бяха се ваксинирали учителите вместо да мрънкате срещу маските. 30% ваксиниране учители. Пък после се чудите що образованието ни е на това ниво.

17

до 17

преди 2 години

от какво точно са ти умрели приятелите бе ***? дали не е от свински грип тип "А". Или ооо, ама то грип няма от две години. Изчезна, изпари се.

16

до 15

преди 2 години

Ами има пандемия. Знам го по себе си. Знам го и от загубените животи на приятели. Млъквай трътльо, че ми писна оот такива като вас. Престъпници. Като искате да се самоубивате, вървете на м..та си, но не убивайте другите хора. Мерзавци.

15

Анонимен

преди 2 години

Селски диалект и била учителка жената :)) Еми за мен грипчето е преекспонирано в медиите, обаче училищата са зона на много деца, както в транспорта, така и в големите вериги, разлика нема :)))

14

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се протестира против лъжата и геноцида, а не против мерки. Един вид съгласен си, че има пандемия, ама не си съгласен с мерките. Ако не се вдигнем здраво всички, тоя физически и психически тормоз няма да свърши никога!

13

Дело в Русе

преди 2 години

Дело за не-носене на маска от 2020. Аз-свидетел. Пред "катедрата" ми (бе не знам как му е името) има прозрачен щит. Аз с маска, съдията с маска. И се започна едно "моля повторете". И от двама ни. И накрая и двамата се озовахме с маски под брадите, като лигавници. То няма начин иначе да се чуем. То изхода от делото ви е ясен.

12

Анонимен

преди 2 години

Тая игра се играе повече от година и половина. Решението е дистанционно, поне за по-големите ученици. Кому е нужна тая пародия - с маски, без маски, тестове, ротации..Вместо мантрата "присъствено на всяка цена", трябваше да се работи за максимализиране на ДО. Всичко това е предизествено и е обида за здравия разум.

11

ПроСоТо

преди 2 години

невероятна глупотевине е тая "заповед" за "маските" в час!..НЕВЕРОЯТНА!..Как ще преподаваш урока,като паааарцалчето пред устата ти заглушава думите?...Аз като ида в магазина,за да поискам един хляб, трябва три пъти да повторя и въпреки това продавачката мига:..-"Какво каза?"..Чак като дръпна "маската" надолу и тя вика:..-"А,искаш хляб..Ами така кажи бе!"....Та си представям какво МУЧЕНЕ И ГЪГНЕНЕ ще чуват учениците от учителя,носещ ПРОКЛЕТАТА "маска..