342

Анонимен123

преди 2 години

Да бе, хора лятото с по две дози на Пфайзер, и сега болни.??????? Друг от 2-вакси, починал, но в системата не фигурирал, че бил ваксиниран. Всичко е лъжа и манипулации...

341

Поп Ставри

преди 2 години

До Чичо Скруч Е, обяснявай по подробно на човека де , като например ако прихване друг щам грип та макар и най безобидния но в комбинация с този от направената ваксина какво ще му се случи. Но има и добра страна и тя е че ще попадне в моите богоугодни ръце . И божиите служители трябва да ядат , а за това трябва да се работи.

340

циник

преди 2 години

... в сряда бях на изслушване на едно друго телевизионно светило по темата, което каза в края на изказването си, че е "срамота да не се ваксинират хора, защото в Джибути населението нямало никакъв достъп до ваксини, а у нас управляващите осигурили толкова много ваксини, че е грехота да ги хвърляме" ... такива аргументи са си чиста излагация за лекар и некадърна пропаганда на прохождащ политик ...

339

до 385

преди 2 години

До АнонименАко говорим за епидемия от въшки нормално е изчистените от парaзити да бъдат приети навсякъде а въшливите да бъдат ограничени.Какъв майн камф те тресе бе ***!

338

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните и преболедувалите ще бъдат привилегировани! . . . . . . . . . . . . За съжаление разбирането какво е равенство и демокрация на професорката са с огромни дефицити! На такива трябва да се забрани да се размножават! Значи всичко хуманно извоювано в столетията се хвърля на боклyка и отново неравности между хората! Новия мейн кампф на Хитлер! А от данъчна гледна точка всички са РАВНИ! На такива НАУЧНИ сътрудници с ясно изявени политически поприща да и се взимат титлите и да стават поли

337

Анонимен

преди 2 години

#382 освен, че не го вълнува, детето му дали ще се зарази, вероятно го е и набол вече, за да е от привилегированите. Ти му приказваш - то ти говори ! Покрай шумкарите се е научил нищо да не си признава ! Ти му показваш каква е реалността, то се държи все едно е паднало от Луната ! Също като героя на Веселин Андреев от "Балада за комуниста"

336

Анонимен

преди 2 години

До 382 Отивай в Швеция бе невежа, какво правиш в Бг. Точно ти посягаш на детето си, защото не те е грижа за него, само за да си свободен и да се шматкаш на воля, А, че го наказваш в ковидарника, не ти пука. Какво разбираш ти от медицина, аман от *** прости.

335

Анонимен

преди 2 години

Да затварят училищата-СПЕШНО, особено в София, Варна, Провдив, това е първото нещо, което трябва да направят, но веднага, не само ваксини да рекламират!! Сметнете, колко хора са подложени на риск само заради присъственото по училищата: 700К са само ученците, родителите, учителите и персонала в училищата, това са над 2 милиона хора, застрашени пряко от заразяване с ковид, благодарение на "присъственото" в момента. А въвеждат мерки за кина, театри,цирк в целия този безумен Цирк.

334

АК-47

преди 2 години

Уважаема проф.Христова, докато сегашният президент, за когото вече няма да гласувам, не разкара здравния министър, никакви призиви за ваксиниране на хората, за които това е наложително, няма да помогнат. Неговите противоречиви изказвания още повече обърква населението. Той в душата си е убеден антиваксър. И на какво се дължи всекидневното увеличение на заболели медицински лица. Ясно, че това са хора, които не искат да се ваксинират. На дъното сме хора-ааа... В 21 век сме, а тук само суеверия,

333

Farma

преди 2 години

До Анонимен 367 E NALI TREBWA S NESHTO DA OPRAVDAJAT OTKRADNATITE MILIARDI ZA UJ-AKSINI

332

ProstaLiE

преди 2 години

"...Ваксинираните, живеещи сред огромен брой неваксинирани, това създава риск и за тях, защото те също могат да се разболяват и да пренасят вируса" taa vdlybnata li e?!?!?!? OTDE GI NAMIRATE TAKIVA VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE??????????????????????????????????

331

12

преди 2 години

Да привилигировате едни и да подтискате и психически насилвате други е престъпление бе госпожа..

330

( '_' )

преди 2 години

До ОтегченУважаеми разбирачо, ваксината не ви защитава 90-95% от заразяване, а от тежко изкарване на болестта (според уверенията на производителите), което също е доста спорно. Да не говорим ,че РНК ваксините вкарани във вашия организъм карат клетките ви да ПРОИЗВЕЖДАТ специфичния протеин на вируса! Но това не е най-важното. По-важно е ,че вие,въпреки логичното си мислене, пропускате да забележите,че се намирате на мястото на жабата, която ври бавно на котлона и дори не го забелязва

329

Анонимен

преди 2 години

Коя сте вие,за да определяте и поставяте граници! БОГ Е ЛЮБОВ и СВОБОДА!Кои сте вие ,че да ограничавате дадената ми свобода.От Лакомия за Пари! Понеже така се нарежда на световно ниво от онези които искат да управляват света!Само че другарко.. ВСИЧКО СЕ ВИЖДА И ЗАПИСВА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА!СЗО Фармация и лекари - Са матрицата която ви контролира за да върви бизнесът! Да печелят от вас.Това е извън Любовта!Нарушавате ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ!

328

БОКО

преди 2 години

ТАЯ ПЪ КВО СЕ ПРЕВЪЗБУЖДА!!!!

327

яаожгтн

преди 2 години

Колеги- всички вие които отказвате да бъдете опитни мишки, предлагам да спрем да си плащаме данъци и осигуровки след като ще ни лишавата от елементарни права.Да я видим тогава тази *** и вдругите дето искат да ни отказват лечение с какво ще се издържат.По 30 лева на месец взимат и от безработните за здравни- за какво?Айде да им спрем кранчето като са толкова отворени какво ще кажете, така и така си плащаме щедро допълнително макар и здравно осигурени.

326

Анонимен

преди 2 години

разделяй и владей.

325

Анонимен

преди 2 години

Пропагандаторите на течностите казват, че 1. и ваксинираните могат да се разболяват от това, срещу което са ваксинирани 2. ваксинираните разпространяват вируса (особено прясно убодените), обаче щели да имат привилегии, щото имали една зелена хартийка. Логика, Санчо?

324

Чичо Скруч

преди 2 години

До ОтегченХаресва ми, как разсъждавате ВИЕ "ВАКСИНИРАНИТЕ".А сега малко да ти разясня нещата от имунологична гледна точка.Ваксината, независимо коя, не ти дава абсолютно никаква предпоставка да си мислиш,че не можеш да се заразиш отново.Можеш!Леко?Тежко?Никой не може да ти го обясни.Както така?Отделно "неваксинираните ***" може би няма да те заразят.Последно ти си пълен кретенуга.Жив и здрав.Пази се от 5g антенките, да не ти настръхнат космите по гъзеца.П.П.Бойко ще ви опрай

323

Харабейшио

преди 2 години

Какво стана с Кунчо? Няма вест от него. Боцнат с петнадесет дози, а се разболя, че си изключи телефона. Да не е в болница и да го крият?