134

Дедо

преди 2 години

До До дедо ----- Аве кухендер - официалните данни са единствено на сайта на НСИ. Няма и за 2020 г. - защо ли? Сайтът цоронавирус.беге Витанката и сие могат да си го наричат колкото искат официален, ама той не е статистиката на България. А на НСИ съзнателно е премахнато, защото още го натъманяват. И запомни, че пред препинателен знак не се слага интервал, *** с *** микроумен! Ай сиктир!

133

Анонимен

преди 2 години

До Дора В много държави вече пишат "починал С ковид", а не "от". Иначе и в други държави го правиха това да пишат всеки умрял - ковид. Но спряха с тази практика - от което пък изглежда все едно ваксините са помогнали да се намали смъртността...

132

Брей

преди 2 години

Тук много хора сравняват броя на умрелите в държави с висока степен на ваксинация и нашата. Какво сравнявате като на никой ме му е ясно как и защо ги пишат умрели от Ковид?

131

Дора

преди 2 години

По-ниското ниво на смъртност от Ковид 19 в някои често цитирани западни държави може да се дължи отчасти и на начина на отчитане - ако причината за смъртта на пациент с Ковид 19 е примерно бъбречна недостатъчност, няма да го отчетат починал от Ковид, а у нас - познайте как ще го отчетат...

130

555

преди 2 години

Абе, тоя *** не може ли да го осъдим за всяване на масова паника сред населението. Почва да ме дразни повече от Алибегов, дето Пешо Сумиста му е кум.

129

Анонимен

преди 2 години

До .."мрът"? С тая грамотност не ставаш за никаква работа така и така.

128

..

преди 2 години

*** и как едни ще работят други на мрът от глад какви професори сте вие бе

127

До дедо

преди 2 години

Гюле кухо,Витанката е написал от къде черпа тази информация !Вземи прочети статията ,недей се хвърля веднага да философстваш !

126

Анонимен

преди 2 години

Защото няма полза от ваксините.--------Много глупаво изказване, предвид намалената десетократнос смъртност в страните с напреднала ваксинация.

125

До 155

преди 2 години

Много си спрял !!!!Значи да се разболееш пък да те лекуват с нещо,вместо да си излекуван превантивно ?Твоите съждения са същите все едно да кажеш,защо са ви спирачки,нали имате колани и еърбегове.

124

Решението е

преди 2 години

Изнамирането на бързо, евтино и ефективно лечение, а не масово ваксиниране - това е пътят, по който трябваше да се тръгне от самото начало ! И все още не е късно, няма непобедим вирус !

123

peter

преди 2 години

Защото ние сме един много малък но изключително *** народ!

122

не съм съгласен

преди 2 години

До Мартин - Англичаните се ваксинираха ,но *** там и заминаващите от тук не ,купуват си сертификати .Кого лъжат ,себе си като се разболеят бягат за тук както са отишли.Типичен балкански синдром .

121

Дедо

преди 2 години

До ??? ВИТАНКА ???? --- Който е дал минус на коментар 142, моля да даде линк към официалната информация! На сайта на НСИ такава липсва.

120

до 146 от славянин

преди 2 години

А ти няма да искаш повече от селяните и нивите да ни произвеждат папото, ще папаш *** и канализационни плъхове от градовете!

119

славянин

преди 2 години

Защото ''лечебните'' дози не са предназначени да смазват епидемични вълни, а да ги поддържат максимално дълго!

118

Анонимен

преди 2 години

Който не му харесва отива на село копа нивата там няма съртефикати, маски и др.

117

Striker

преди 2 години

Хаха! Евала, Витанов! То ваксини има, ама трябва и да се поставят! :))) Га-н-ьо тия неща не го може. Довечера ще пита Алена дали да си сложи ваксина. Или групата майките на Редута!:)))

116

11

преди 2 години

До Анонимен 136 ---- Сигурно е решавал квадратно уравнение с един члeн.

115

??? ВИТАНКА ????

преди 2 години

Витанка, откъде ги копаеш тия данни за починалите по месеци, като на сайта на НСИ ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ НЯМА? Защо ли няма такава информация, а де?! Значи всичките ти данни са стъкмистика.