159

Случаен минувач

преди 2 години

Ситуацията с ваксините ми напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Така че хората трябва да разберат кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

158

Анонимен

преди 2 години

В САЩ официалните данни сочат че страничните ефекти от тази отрова са 2.5 пъти повече отколкото страничните ефкти от всички ваксини за последните 30 години!!!!https://rumble/vodr9g-cdc-data-confirms-covid-vaccine-deaths-2.5x-more-than-all-vaccines-for-past.html

157

Анонимен

преди 2 години

има да:( тамън да повярвам на наднационалните корпорации и ги намерих. списъците са дълги, проверете си ги на VigiAccess и пишете covid-19 vaccine в търсачката

156

Хах

преди 2 години

Хахаха, има ли дълготрайни странични ефекти от ваксините! Че кой знае?! Минали са 10 месеца, откакто почнаха да ги поставят масово, те даже краткосрочните ефекти още се проучват!

155

Анонимен

преди 2 години

Средносрочните са 1-3 г, дългосрочните - над 5. Дори за краткосрочните още нямат пълни наблюдения, защото не е минала една година от масовото приложение. Да не говорим, че и там има много въпросителни.

154

Анонимен

преди 2 години

Зеления чорапогащник ваксинирана ли е?

153

Анонимен

преди 2 години

Страничните ефекти от ваксините са като на Митьо Пищова жените и на Бойко милиардите. Всички за тях говорят, но никой не ги е виждал.

152

Анонимен

преди 2 години

"Ваксината" се прилага от 10 месеца, така че няма как да се говори за дълготрайни странични, които се измерват в минимум 2-3 години. Това беше известно още преди появата на КОВИД. Но краткосрочните ефекти са налице - "ваксината" не възпрепятства заразяване, също и боледуване, висока смъртност от КОВИД сред ваксинираните. Много странични ефекти, много починали след 2 дози, преди 14 дневният период, за да се водят ваксинирани. Психологични проблеми - стават изключително агресивни и озлобени.

151

Инокент

преди 2 години

В ваксините има деенка от извънземно с рогс и опашка то е подобието на Сатана и така Сатана се фтелява у вас и вие ставате негова слуга

150

Гиб Мелсън

преди 2 години

До 170. Напълно съгласен. Точно това исках да кажа. Че не боледуваш и не влизаш в болница. Много ясно, че пак може да се заразиш, но тялото се справя веднага без проблем заради антителата. Аз го изкарах миналата година и досега не съм имал и хрема, аз сто процента съм имал досег със заразни, в магазини, транспорт, познати, още повече че този делата е доста по заразен. А при ваксинираните си е руска рулетка.

149

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън.............всъщност преболедуването ПОВТАРЯ но не убива или хоспитализира...............Казвам го от личен опит!!!

148

Гиб Мелсън

преди 2 години

Естественото преболедуване защитава напълно и не повтаряш. При ваксините не е така. Хора с по две ваксини често влизат в болница. На една позната свекъра е в момента в болница на кислород, след като пролетта си е бил две ваксини на файзер. Досега го лекуваха с плазма, и вече мина на кислород. При ваксините е въпрос на късмет, докато при естественото преболедуване няма повтаряне. Ако бяхме нормална държава, щяхда да издават сертификати само на преболедували, ваксираните са опасни като другите.

147

Анонимен

преди 2 години

Към ефектите от васкината да добавят, злоба и безчовечност, всеки ден ваксаните го демострират!!! Да ги прибират някъде далеч от нормалните хора, явно се превръщат в някакъв нов вид животни на два крака!!!

146

Анонимен

преди 2 години

Ваксините на АстраЗенека и Джонсън&Джонсън не са векторни, това е долна ЛЪЖА! Да не говорим че *фактите досега* и имат ли тези бъркочи дълготрайни странични ефекти е глупаво заглавие и тема за коментар, понеже *досега* са минали само месеци от ваксинациите, а за една ИСТИНСКА ваксина се изискват поне 10 ГОДИНИ тестване. Така че *фактите* ви не са валидни в случая. И колкото и да заглушавате истинските факти за убийствените ефекти на тея помии, който иска да научи, ще научи.

145

Анонимен

преди 2 години

Махаха......

144

обективен

преди 2 години

Всички антиваксъри с 5.

143

лекар

преди 2 години

Допреди няколко години имахме повече случаи на тромбози отколкото сега.

142

обективен

преди 2 години

Само Костадин Костадинов с 5.

141

Алекс

преди 2 години

Най-важното при ваксините е спокойствието,че си предпазен от опасна болест.

140

Анонимен

преди 2 години

Спрях да чета след препарата се разтваря в тялото след няколко седмици, това очевидно не е научна статия а плоска пропаганда за ваксините.