77

Анонимен

преди 2 години

Глупости. Немислим е за ваксинираните, за преболедувалите ковид вече не съществува. Може от време на време със симптомите на лека настинка да си подновят имунитета и толкова.

76

до 80

преди 2 години

Какъв вопъл, нещо си се объркал! Не усещаш, че вече нещата се обръщат. Вие го объщате на вопъл, вашите аргуемти са тези, които бавно е сигурно ерозират, при постепенното наслагване на реалностите.

75

Е да, де

преди 2 години

Със сигурност ще консолидирам антиваксърския вопъл, но отново за инфо на разбиращите, какво четат: предимството не ваксините е да предотвратят усложненията и високата смъртност; и ваксинираните срещу сезонния грип се разболяват от грип, но го прекарват леко. Е, същото е с ваксинираните с Ковид ваксини.И да, докато няма близо 100% ваксинирани, вирусът ще циркулира и ще се модифицира. Това е валидно и за сезонния грип, затова всяка година вилнеят различни щамове и има нови ваксини.

74

Анонимен

преди 2 години

"""""Стадният имунитет е немислим заради Делта"""""" --- Още едно оправдание, за да продължат с неефективните ваксини!

73

Анонимен

преди 2 години

Вече никой не вярва на ковид измамата

72

Анонимен

преди 2 години

Време е европейците да взимаме пример от африканските държави. Там Ковид почти няма. Вижте статистиките за заразени и починали и ги сравнете с европейските държави. Защо там нямат проблем с Ковид? Ами явно защото са на 100% ваксинирани хахаха Всъщност причината да се изисква от най-богатите държави най-голям брой ваксинирани е, че там живеят най-големите консуматори т.е. замърсяват най-много. Как да се намали това замърсяване? "Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем." :(((

71

Анонимен

преди 2 години

Нали при 70% ваксинирани щяхме да си върнем нормалността? хахаха И имаше разни, които вярваха, че ще се случи. Е как да не повярват, след като "свети" Телевизор им го съобщаваше по няколко пъти на ден, а той знае всичко и задължително трябва да му вЕрваме, иначе сме безотговорни граждани ***. хаха Докато не намалят населението дотолкова, доколкото са решили, ще има боц-боц-боц и така докато ви скапят имунната система, но вие се боцкайте. Все пак иначе не можете да отидете в "свети" МОЛ!

70

Анонимен

преди 2 години

СВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И КОВИД ДЕБНЕ ОТ ВСЯКЪДЕ И НЕВАКСИНИРАНИ И ВАКСИНИРАНИ!!!

69

Анонимен

преди 2 години

В КОЯ ЧАСТ НА СВЕТА СЕ НАМИРА НИДЕРЛАВЗИЯ??

68

йъфэ

преди 2 години

Ако са се ваксинирали с калпавите ваксини на Пфайзер, може и по 100 пъти да го карат.

67

.

преди 2 години

Въобще не разбирам логиката на тази информация. Стаден имунитет не можело да се постигне, "голям брой ваксинирани хора също ще се нуждаят от болнични грижи", ваксинирайте се. Е, защо да се ваксинират? И то при положение, че информация за странични ефекти от ваксините си излиза периодично.

66

Анонимен

преди 2 години

Хахахах ... Какво става бе ваксърчета? Ами сега, след като няма да има стаден имунитет, сигурно при 99% ваксинирани, 1% неваксинирани ще са главния проблем за здравната система. хахаха Не съм вярвал, че има толкова страхливци на този свят, още по-малко, че има толкова балъци, но... Явно има... Колко пъти ви излъгаха тази година? Можете ли да броите дотолкова? Според мен не... :))) ... Питайте чичко телевизор, той ще ви каже какво да предприемете...

65

Мяуу

преди 2 години

Да им сложат по един абокат вместо да ги бодат през ден.

64

Анонимен

преди 2 години

Браво на лалета ,съвсем малко ви остана да убодете сите ваши люде и да кандисате,че тая гад ще ни навестява ката година!

63

2050 г.

преди 2 години

Тогавашните Кунчовци:Поставете си 41627288 доза,бъдете отговорни!Да бъдем разумни,да си върнем нормалността,ваксините са единственото,с което разполагаме в момента.Сериозното ни изоставане с ваксинацията е причината за разпространение на заразата,само половлната население с 1567889 дози

62

Lina

преди 2 години

КуМчев, кумЧев къде е? На живо никой не го е виждал,май.Защо ли, като е толкова добре едно интервю не даде - реклама има да прави. Продуктово позициониране има, рекламен инФлуенсър, а пък...

61

Анонимен

преди 2 години

Ваксини на база само щипово протеиче не могат да развият Т-клетъчния имунитет, правят малко антитела срещу ковито и то некачествени щото липсват останарите части от вируса, за това се и разболяват, затова ще трябват и безкрайни бустери, е поне фармата ще направи мноооооооого пари, пък ваксаните най-много да си съсипят здравето, ама те са си го избрали

60

Анонимен

преди 2 години

Една от причините да не искам да се ваксинирам са новите щамове, никога не съм се ваксинирал срещу прип поради същата причина.

59

Анонимен

преди 2 години

Аре сега вируса винове за глупостта им, а не тъ пите им безмислени вакси

58

Еха

преди 2 години

Става все по-ясно, че неваксинираните трябва да бъдат опазени на всяка цена. Само те имат шанс да развият пълноценен имунитет срещу вируса. Това изявление е само началото, на един дълъг път на осъзнаване. Тепърва политиците ще разбират, в какъв вълчи капан склониха народите си да влязат.