315

Бай Оня с коня

преди 2 години

ГЕРБ по принцип не са против зелените сертификати. Въпросът обаче е принципен - или се изисква за всички или за никой. Вижда се обаче че "почтените" още от първия ден започнаха с непочтените постъпки.

314

Възраждане

преди 2 години

Това грозно джудже грози красивата партия ГЕРБ,не дейте я показавайте повече в интернет.

313

2

преди 2 години

шматка гербава

312

анонимен

преди 2 години

а Д.Атанасова доста тъпо пар че, ама свикна вече, и се бута все тя. аман от тая леличка

311

anonimen

преди 2 години

да де, добре, ама къде бехте преди изборите да го кажете. Популисти сте си вие, но късно е вече либе за китка. довиждане ГЕРБ, ааа моля вземете си и фан дъка с вас, че много ме дразни.

310

i'm

преди 2 години

Абе стига се занимавали с простотии! Що не внесат законопроект с нещо градивно и полезно за България, за народа ни, за хорта? Кога най-накрая ще престанат с този махленски манталитет. НС е място за публично и официално заяждане между партии и обществени личности. Държавен цирк! Докато нашите късогледи и дребни политици се джафкат вече 30г, хората си оправиха икономиките и живеят с достойнство!

309

Асан

преди 2 години

Костя Копейкин бързо да ги изпревари с проекта :)))

308

Анонимен

преди 2 години

Тези се мъчат да дублират Възраждане, но гробарите никой вече не може да ги спаси!

307

Анонимен

преди 2 години

Депутатите са избраните най-умни граждани в държавата. Те ни показват кое е правилното. Искам да съм като тях. Да не давам непрекъснато пари за тестове.

306

Анонимен

преди 2 години

Така си е. Не ми пука кой го иска това отменяне, но не може народа да е длъжен да се тества за да изпълнява задълженията си, децата за да учат, даже на вън да пия едно греяно червено вино на Вайнахта ми искат сертификат. На вън! А на тия 240 хрантутняци и техните секретарки, носачки на кафе и подмазвачи да не им се иска нищо за да се блъскат в една зала всичките. Долу сертификата, долу кучешкия паспорт!

305

Анонимен

преди 2 години

Мангъризацията на ГЕРБ само показва какви евтини популисти и лицемери са, барабар с крадливите им медицински калинки Балтов и Костадинка!

304

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство напомня на управление по времето на соца. Вероятно заради Рашков, Кацаров и Минеков. Та в онези години силно бяха застъпени привилегиите на властимащите. Старото се е върнало. СРАМ И ПОЗОР !

303

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на някой кво искат тия убитаци от герп. Почват да им го набиват с 300.

302

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Тези са невероятни двуличници! преди месец банкянският *** заяви, че ако е бил на власт щял да направи задължително ваксинирането, а сега се обърнаха на противоположната страна! Тези трябва да бъдат не само изчегъртани, но и заличени !

301

Фурнаджии ГЕРБ

преди 2 години

Всъщност гласуването на предложението не мина ПП от 66 -66 против 3 въздБсп от 6 - 5 против 1 въздИТН от 21 - 21 против 0 въздВъзраждане от 13 13 против ГЕРБ СДС от 56 56 ЗА ДПС от 21 - 21 ЗА ДБ ОТ 12- 12 възд Ще правят обратното което правиха като бяха на власт .

300

Радо

преди 2 години

Десе, дай ми номера на брокера ти. Много добри имоти ти е намерил къща 1500 квадрата до София за 50 000 лв. Добре е.

299

Дора

преди 2 години

С тяхното търсене на внимание на всяка цена стават неприятни.

298

призив

преди 2 години

Всички собственици на заведения да ги прекръстят на "ПАРЛАМЕНТА"

297

Анонимен

преди 2 години

Еми щом борисов основателя на - герб не е никакьв - каква партия са тогава герб - и какво търсят в парламентаВярно де и той се отчая от тяхната некадьрност и предпочете да се отегли да не го излагат постоянно

296

SpongeBob

преди 2 години

И за нова конституция имат проект даже.